Anastazijin_ zeleni raj |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1617181920 125> |
Korisnik | |
magnolia ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 18 Svibanj 2010 Lokacija: mostar Status: Offline Bodovi: 426 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Kako ti je predivno ovdje sa tolikim zelenilom u blizini...osvježih se na sami pogled...
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Anastazija_ ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 6004 |
Konačno počinje dugo čekana cvatnja azaleja ( kratko, ali slatko ) ![]() ![]() za sada je samo ova počela otvarati pupove, druge budu za koji dan |
|
U životu nije važno koliko puta padneš , već koliko si se puta spreman dignuti.
|
|
![]() |
|
Anastazija_ ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 6004 |
Jučer kad sam pljevila ovo sam našla u ogradi ![]() |
|
|
|
![]() |
|
I za kraj svima želim sretan Uskrs! ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
E da, da se pohvalim na kraju, konačno sam uspjela sama prebaciti slike od početka do kraja, bravo ja ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Nataly ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2009 Lokacija: Lič Status: Offline Bodovi: 2666 |
Je li azaleja prezimila vani? Pročitala sam da ti je nakon 5 godina procvao božur. I ja s nestrpljenjem očekujem hoće li procvasti moji božuri.... Lani sam ih iskopala i ponovo posadila malo pliće, jer mi je rečeno kako ne cvatu ako su preduboko posađeni. E pa vidjet ćemo.... ![]() |
|
![]() |
|
Nataly, nadam se da će i tvoj procvasti kao i moj ! Azaleje su na tom mjestu posađene šest godina i nema s njima nikakvih problema. Imala sam i šest rododendrona i sada mi je ostao samo jedan i taj je nekakav jadan. Zato sam puno zadovoljnija sa azalejama. Jedini je problem kaj prekratko cvjetaju i onda opet moraš čekati godinu dana da vidiš tu ljepotu, ali isplati se, vidjet ćeš ![]() |
|
|
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Ovo oko kamenjara je stvarno bio veliki posao. Ali isplatilo se, već je sada lijep.
|
|
![]() |
|
Mira K ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 16 Rujan 2009 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 5574 |
Divan je kamenjar a azeleja je zaista dala sve od sebe!
Bravo vrijedna vrtlarice!
![]() |
|
![]() |
|
Nataly ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2009 Lokacija: Lič Status: Offline Bodovi: 2666 |
Moja azaleja nije prezimila, zato pitam. Ali, pokušat ću ponovo.... ![]() |
|
![]() |
|
Mira, ovo je tek početak, tek su se prvi cvjetovi otvorili. Vidjet ćeš je poslije, lišće se ne vidi od cvjetova. |
|
|
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Tvoj vrt je, po veličini, očito neka hacijenda ili slično. Svaki dio poseban,prekrasan. A kamenjar
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
![]() |
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
FLORAMYE ![]() Odrastao grm ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 14 Siječanj 2011 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 1337 |
Prekrasan kamenjar i prekrasno cvijeće!
|
![]() |
|
bergenia ![]() Trajnica ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 17 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 2776 |
Kamenjar si dobro složila..nadam se da si imala kvalitetnu pomoć......tek iduće godine će on biti onaj pravi!
![]() Zadivile su me slike acera i azaleje.....fan, fan, fantastične su!
|
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
azaleje su predivne
![]() |
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Prekrasna azaleja,nisam znala da ona može preživjeti vani na kontinentu
![]() |
|
![]() |
|
Nije me bilo cijeli tjedan, pa ću staviti malo slikica koje sam poslikala još u ponedjeljak prije puta. Ograda mi je procvjetala ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Azaleje ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() rododendron ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Cytisus se sprema cvjetati ![]() |
|
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1617181920 125> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |