Mama za sve...skoro |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1213141516 21> |
Korisnik | |
nada-m ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1087 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
prelijepe i elegantne teglice
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Kiki-ko? ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 10 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 6667 |
Da,i magneti i dodaci kutijicama i bocama,ali još nemam ideju kako ih urediti.
|
|
Da imam rep mahala bi s njim
|
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Ono iz kalupa mogli bi biti lijepi broševi.
|
|
![]() |
|
blue sky ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3013 |
vidim da ki-ko pršti sa razno raznim idejama sve su tako orginalne i super bravojako mi se sviđa
![]() |
|
![]() |
|
Kiki-ko? ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 10 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 6667 |
Fasadeks,bijeli sa malo slonove kosti,kit za drvo sa malo strukturne smjese,šablona,zlatni vosak i listići.Sve ubrzano fenom.Na kraju prozirni mat akrilni auto-lak.Pis of kejk.
Nadam se da je moj pitar sada dostojan papričice natalijine mame.
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Dosta je tvrdo,ali naravno ne smije ispasti iz ruke.
|
|
|
|
![]() |
|
frida ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 17 Rujan 2007 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3399 |
super je ispalo...hoće li biti osjetljivo na lomove?
|
|
![]() |
|
Dobila ideju,kupila gips,ulila u kalupe od keksa i pudinga i sad čekam neku ideju da mi padne na pamet kako dobro iskoristiti to što sam dobila.
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
FranjicaZG ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 10 Siječanj 2008 Status: Offline Bodovi: 4567 |
Baš si svestranica...imaš milijun interesa i sve ti predobro ispada!
|
|
![]() |
|
Malo metala,bisera,drva i poludragog kamenja.
![]() |
|
|
|
![]() |
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Malo su teže jer ima stakla.
|
|
|
|
![]() |
|
tanja-66 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Veljača 2011 Status: Offline Bodovi: 589 |
super naušnice
![]() |
|
![]() |
|
Jako je teško odgovoriti na to pitanje.Skupljam materijal već par mjeseci pa se ne sjećam baš.Dugo sam tražila ove perle koje imaju dovoljno veliku rupicu da može taj debeli kolut proći skroz.Kupila sam svih 8 i nema ih više.Malo od svog starog nakita,malo kupujem.Npr zbog ove dvije sive perle morala sam kupiti cijeli paketić(ne sjećam se cijene),a zbog 4 crne sam si raskopala ogrlicu jer ih nije nigdje bilo za kupiti.Svaka ova metalna je valjda ispod kune.
Sinoć sam oko jedan sat slagala elemente od perli i žice,a onda sam ih za 10 minuta nanizala.Naravno u tom razdoblju neki elementi i otpadnu jer ne pristaju u cijelu priču.Da imam sav materijal,a nemam ga više,sada bi repliku napravila za pola sata.
|
|
|
|
![]() |
|
administrator ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
administrator ![]() ![]() tata-mata foruma © Pridružen: 28 Siječanj 2007 Lokacija: Zlatna dolina Status: Offline Bodovi: 6910 |
moze pitanje....
koliko treba vremena napraviti ovako nesto i koliko je novaca ulozeno u izradu ovakvih nausnica
|
|
![]() |
|
Konačno da i ja nešto napravim.Osnovna ideja nije bila baš samo moja.Došla je sa neta,mog najvećeg izvora inspiracije.Uz moju doradu.
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Nastale su doslovno u 5 minuta od nekih odpadaka.Ne izgledaju,ali su dosta velike,duge i teške.Volim ih.
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Hvala.I kolegica je to rekla.
|
|
|
|
![]() |
|
nada-m ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1087 |
ovo je prekrasno, elegantno, otmjeno........
|
|
![]() |
|
Ovo mi je naručila jedna draga kolegica.Rekla je da mora biti lavanda-zeleno-srebrna verzija.
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1213141516 21> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |