Cvjetni spomenar |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2122232425 32> |
Korisnik | |
tatjanabajcic ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 06 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3874 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Kamenjar ti je super.Baš mi se svidja
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
maso ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 05 Studeni 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1048 |
Hvala , nije to tesko, treba volje,mašte, malo vremena i malo novaca :) Pitaj slobodno sta god te zanima....one su sve sada svijetle jer su suhe ali cim kisa padne potamne naravno :) i to mi je super sto su uvijek razlicite...bas prirodo djeluju...a boju mozes kakvu zelis dodavati, pa ces dobiti i tamnije...pisi mi na pm, sta te zanima...
![]() |
|
![]() |
|
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
Lilika draga...ma ja sam ti ovu zimu spavala zimski san kao svaki lički medo i zato sam slabo bila po vrtekima
![]() ![]() uškicala sam svoju tihu patnju, a to su stol i stolice na ovoj predivnoj terasi i znam da će jednom bii slični kod mene ![]() nadam se da se vidimo na kakvoj kavici poslje Uskrsa ![]() |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
Anastazija_ ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 6004 |
Uvijek volim doći k tebi, jer znam da ću uživati u ljepoti ![]() |
|
U životu nije važno koliko puta padneš , već koliko si se puta spreman dignuti.
|
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
I evo me, na tvoj poziv odmah sam došla - jer volim boraviti u tvom vrtu. Tvoj kamenjar mi se baš sviđa, vidim da imaš i novu ptičicu u njemu. Vodilice u cvjetnjacima su super. Uvijek me oduševiš nekim detaljima.
![]() |
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
I ja skoknula na osunčanu terasu i sjedila, uživala u miru, ljepotama koje me okružuju i divnoj, divnoj žutoj boji u svim nijansama!!
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
Belina ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 26 Siječanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3901 |
![]() pa dolje,sve ti je tako lijepo složeno kao jedna priča.
|
|
![]() |
|
antonija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 29 Travanj 2010 Lokacija: župa dubrovačka Status: Offline Bodovi: 5001 |
divno je u tebe!
reci mi molim te, ona dva klematisa u grastama pored vrata, jesu li ispod tarace! kako napreduju u takvim uvjetima.
|
|
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.
|
|
![]() |
|
dijana7566 ![]() Neukroćena biljka ![]() DONATOR Pridružen: 25 Veljača 2011 Lokacija: Osijek Status: Offline Bodovi: 3643 |
Prekrasan ti je kamenjar.
|
|
![]() |
|
magnolia ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 18 Svibanj 2010 Lokacija: mostar Status: Offline Bodovi: 426 |
![]() |
|
![]() |
|
anči39 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3042 |
Ovo je pravo mjesto za uživanje
![]() |
|
"pravi prijatelj je ona osoba koja te drži za ruke i dodiruje tvoje srce!"
|
|
![]() |
|
Mira K ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 16 Rujan 2009 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 5574 |
Opet navratila i uživala!
![]() |
|
![]() |
|
FLORAMYE ![]() Odrastao grm ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 14 Siječanj 2011 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 1337 |
Tako volim doći u tvoj vrt!
|
![]() |
|
waterlily ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 06 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 709 |
Tatjana, drago mi je da ti se sviđa!
![]() Maso, hvala ti, poslala sam ti poruku! ![]() Kontesaa-ovo sa zimskim snom mi je skroz jasno. Tu smo jako slične. Želim ti od srca čim prije ovakvu garnituricu! ![]() Anastazija, mogu reći da je zadovoljstvo obostrano! ![]() Moon hvala na posjeti. Ptičica je nova, još joj tražim mjesto. Drago mi je da ti se sviđaju vodilice. ![]() ![]() Anaida, hvala ti na posjeti, ja ponekad odem na tvoju kad se zaželim mira od mojih. ![]() ![]() Antonija-Clematisi su bili na privikavanju malo u hladu da ih odmah iz garaže ne stavim na sunce, al jučer sam ih premjestila ipak na svjetlije mjesto. Imaju već pupove i jedva čekam da se otvore. Kao i svih 12, valjda ih toliko imam? ![]() Čim krenu, udavit ću vas slikama! ![]() Belina, Diana, Magnolia, Anči39, Mira K, FLoramye-hvala vam, dođite mi opet! ![]() Za sve moje današnje posjetioce pripremila sam i kavicu i ležaljku! ![]() Do čitanja i gledanja, pusač od mene! ![]() ![]() |
|
Želja i ljubav su krila za velika djela
|
|
![]() |
|
waterlily ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 06 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 709 |
Evo još malo sličica od jučer!
![]() Pakujci, kamenjar i moj zen kutak. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Želja i ljubav su krila za velika djela
|
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Lijepa je žuta boja, zaista svojim zrakama, poput sunca, "podigne" sve oko sebe.. Tvoju terasu, koja je i ovako predivna, zaista je još dodatno utoplila ta žuta boja kuće, fasade, poda.. A kod tebe su, vidim, i pakujci žuti!
![]() |
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Trebalo bi leći u neku od tih ležaljki i beskrajno uživati u pogledu
|
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
za uživanje
![]() ![]() |
|
![]() |
|
bergenia ![]() Trajnica ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 17 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 2776 |
Priznajem da su slikice "fajn" lijepe!
![]() |
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Ja sam se lijepo prošetala i odmorila se na terasi okupanoj suncem,još nisam vidjela žute pakujce
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2122232425 32> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |