Moji radovi |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 5960616263 79> |
Korisnik | |
Slavica 08 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 05 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1317 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
gogs ovo je prelijepo,sve odreda ali najviše me oduševila visilica,preslatka je!
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Gogs ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 11 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1484 |
Cure moje, hvala vam na podršci i lijepim riječima.Nisam baš bila redovita u zadnje vrijeme na forumu ali koliko sam vidjela ima novih "cura". Baš se veselim što nas je sve više i više a time i puuunooo novih ideja.
|
|
![]() |
|
Gogs ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 11 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1484 |
ne znam zašto ne možeš vidjeti moje radove jer su svi dosadašnji prebačeni iz photobucketa |
|
![]() |
|
tifany ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 27 Ožujak 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 526 |
mene je oduševila ljubičasta kutijica,a sve ostalo je isto prekrasno |
|
![]() |
|
tifani kaže da fimo više nije u modi (misli ona na nakit) ali ja sam po prvi puta radila s fimom - mislim da za prvi puta i nije tako loše
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
sanja 1734 ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2011 Status: Offline Bodovi: 302 |
Gogs maštovito |
|
![]() |
|
tifany ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 27 Ožujak 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 526 |
Gogs ideje su ti super.simpatično
![]() |
|
![]() |
|
jani ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 21 Veljača 2011 Status: Offline Bodovi: 1559 |
Ovo je nešto novo, preslatko je!
|
|
![]() |
|
Mima35 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 27 Listopad 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1485 |
Gogo, ti si s decoupagea prešla u kipare. Svaka čast.
Kako vidim i ti si koristila one divne ružice na isti način kao i ja. Ha, koja podudarnost.
|
|
![]() |
|
nada-m ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1087 |
maštovito i drugačije, odlično
|
|
![]() |
|
maredelmare ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Prosinac 2009 Status: Offline Bodovi: 1310 |
Baš maštovita i drugačija!E,i ovo još nisam vidila!
![]() ![]() Ono s kokodakalom i ogradicom unutra mi je naj-naj! ![]() ![]() |
|
Pusti ko listak neka te mota taj ludi polet, vihor lud. Leti ko lišće što vir ga vije, za let si dušo stvorena.
|
|
![]() |
|
baš sam se pitala kak to da imamo istu salvetu ha, ha samo je moja kutijica minijatura u odnosu na tvoju (ako ti treba još koja salveta zovi) |
|
![]() |
|
Drago mi je da vam se sviđaju fimo jajčeka (ma i ja kradem ideje) a meni je to bilo novo iskustvo. Mare - dobar ti je izbor riječi za "kokodakalo" sviđa mi se ( a možda je ona a ne on -nisam gledala pod rep)
|
|
![]() |
|
stara, stara kutija u kojoj su nekada bile fotografije (više crno-bijele nego u boji) pa je poslije služila svemu i svačemu. Sada odlučih da je povratim u život. Malo šmirglanja, promjena pantića, kitanje i skoro je ko nova. Unutrašnjost nisam dirala jer nije bila pohabane previše a meni se dopada.(tako nešto se više ne radi)
![]() ![]() ![]() i "blago" pohranjeno u njoj (krpice, trakice, čipkice) ![]() |
|
![]() |
|
sanja 1734 ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2011 Status: Offline Bodovi: 302 |
Gogs kutija ti je feeeenomenaaalnaaaa. Prava starinska. Volila bi kad bi mi neko moga pokazati kako se radi ona čipka koju si napravila oko kutije sa masom. To mi se strašno sviđa. Jel teško?
|
|
![]() |
|
Bi-Biljana ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 12 Srpanj 2010 Status: Offline Bodovi: 702 |
ova kutija je mraaaak
![]() |
|
Mi žene smo anđeli. Ako nam polomite krila, i dalje letimo - na metli....jer smo fleksibilne.
|
|
![]() |
|
DANIKA ![]() Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 18 Rujan 2010 Status: Offline Bodovi: 37 |
kutija je prva liga
![]() |
|
![]() |
|
Mima35 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 27 Listopad 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1485 |
Kutija ti je stvarno prekrasna.
|
|
![]() |
|
drago mi je da vam se sviđa i hvala puno na pohvalama. Naime, to mi je prvi rad s čipkom.
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 5960616263 79> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |