OTOK- moj vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 284285286287288 374> |
Korisnik | |
hamara ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 25 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 3204 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
sve cvate! prelijepo
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Koliko ti imaš raznolikog bilja. I kako sve lijepo izgleda..
![]() ![]() |
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Koji god dio vrta ti pokažeš ja uživam gledati,ovdje imaš dosta zanimljivih i lijepih grmova
![]() |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
U tvom vrtu čak i puževi izgledaju prekrasno, a moj "crni princ" raste, i da znaš ne tuguje za tvojim Otokom, iako mu stalno pričam o njegovim "genima"
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
Anastazija_ ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 6004 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
U životu nije važno koliko puta padneš , već koliko si se puta spreman dignuti.
|
|
![]() |
|
Duda-Lave ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 27 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3007 |
![]() |
|
![]() |
|
Belina ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 26 Siječanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3901 |
TI SI ČAROBNICA!
|
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Draga Otok, tek sada sam skužila koliko duuuugo me nije bilo kod tebe!!!
Ovu sliku bih izdvojila, pa te molim da mi kažeš da li je ovo onaj silver ili nešto drugo? Kombinacija mi je suuuuper.
![]() A što se tiče tvog novog hobija - povrtlarstva, zar nisi malo pregusto posadila rajčicu? Mi smo ove godine sadili na 60 cm.
P.S. samo da kažem da ću ovih dana pomno pregledati sve zaostatke u tvome vrtu.
Inače, znaš da mi je tvoj vrt jedan od najljepših!!!
|
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Proljeće, to se je izmiješao silver (helichrisum) i lavanda.
A povrtlarstvo - to je više iz štosa, nego za ozbiljno. Nemam mjesta ni zemlje za pravi povrtnjak. |
|
![]() |
|
bergenia ![]() Trajnica ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 17 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 2776 |
Gledajući tvoje slike imam dojam da je tvoj vrt jako velik!Zaista treba truda ali i vremena sve to održavati!
|
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Aha, evo nam i neke nove gredice koje se do sada ne sjećam da sam vidjela.. Ma, ja ću pomisliti da kod tebe osim cvijeća rastu i nastaju i nove gredice oko kuće - raste zemljište
![]() ![]() |
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Otok, to sam si i mislila da je to silver. Imala sam ga prošle godine u tegli sa pelargonijama. Toliko je invazivan da mi je "popapao" sve pelargonije iz tegle.
Ali sam dobila ideju, da ga posadim na ovaj dio vrta koji mi je u hladu, možda se razraste i ne bude puno korova...
A za povrtlarstvo...ma skužila sam da je to samo hoby
![]() ![]() |
|
![]() |
|
antonija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 29 Travanj 2010 Lokacija: župa dubrovačka Status: Offline Bodovi: 5001 |
prostorom dominira prelijepa cikasica! lako moguće da i ja dođem u posjed od ove zadnje kalanchoe (neko je treba "posuditi")!
|
|
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.
|
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Ma ne, ovo je najstarija gredica ispred kuće. Ali imam i jednu novu, gore u brdu. Ako se netko zaželio kamenja .... Voćnjak (nešpula)/ cvjetnjak (karanfilići i oenothera)/ povrtnjak (artičoke, riga i radič), a sve to pod borom ![]() ![]() To je novi vrtić, pridodan već postojećim vrtićima u kamenju ![]() ![]() ![]() Ima svašta u tim vrtićima aronija i ![]() goji i ivica ![]() malo grmića ![]() Ovo zapravo ne spada u moj vrt, to je dio iznad mog terena do glavne ceste, pa da ne bude baš sasvim zapušteno . |
|
![]() |
|
maso ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 05 Studeni 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1048 |
Ajme otok, obozavam tvoj vrt, kamenej i biljke su ti predivni ... reci mi jel ti Aronija vec davala plodove, moja prvi put ove godine cvjeta...
|
|
![]() |
|
Aroniju sam posadila ove godine i sada ima cvjetove, da li će biti plodova to ćemo tek vidjeti
|
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Užitak mi je prošetati se tvojim vrtom
![]() |
|
![]() |
|
magnolija ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 08 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 691 |
baš sam se nauživala u tvom vrtu.prelijepo mi je bilo.imaš divne zlatne rukice.
|
|
![]() |
|
macak ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 25 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 841 |
![]() |
|
![]() |
|
Anastazija_ ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 6004 |
Tebi nije dosta tvog vrta i posla u njemu, pa sad uređuješ i susjedne terene ![]() ![]() Majstorice, spasila si mi sukulente, oporavili su se u rekordnom roku, baš kako si rekla. Još jednom, hvala ! |
|
U životu nije važno koliko puta padneš , već koliko si se puta spreman dignuti.
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 284285286287288 374> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |