Početna stranica Početna stranica > Hobistika - Forum za hobi > Decoupage tehnika – salvetna tehnika > Decoupage galerija radova
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Moji radovi
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Moji radovi

Odgovori Odgovori Stranica  <1 5960616263 79>
Korisnik
Poruka
Slavica 08 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Status: Offline
Bodovi: 1317
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Slavica 08 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Travanj 2011 u 11:20
gogs ovo je prelijepo,sve odreda ali najviše me oduševila visilica,preslatka je!
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
Gogs View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1484
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Gogs Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Travanj 2011 u 12:02
Cure moje, hvala vam na podršci i lijepim riječima.Nisam baš bila redovita u zadnje vrijeme na forumu ali koliko sam vidjela ima novih "cura". Baš se veselim što nas je sve više i više a time i puuunooo novih ideja.
Na vrh
Gogs View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Gogs Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Travanj 2011 u 12:04
Originalno poslano od člana Okić Okić napisao:

Gogs, zašto ne vidim ove zadnje vaše radove, niti u galeriji niti u fiško iz pečnice?

ne znam zašto ne možeš vidjeti moje radove jer su svi dosadašnji prebačeni iz photobucketa
Na vrh
tifany View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 526
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje tifany Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Travanj 2011 u 12:26

mene je oduševila ljubičasta kutijica,a sve ostalo je isto prekrasno

Na vrh
Gogs View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Gogs Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Travanj 2011 u 12:30
tifani kaže da fimo više nije u modi (misli ona na nakit) ali ja sam po prvi puta radila s fimom - mislim da za prvi puta i nije tako loše

Na vrh
Gogs View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Gogs Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Travanj 2011 u 12:34

Na vrh
sanja 1734 View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 302
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje sanja 1734 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Travanj 2011 u 12:43

Gogs maštovito

Na vrh
tifany View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 526
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje tifany Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Travanj 2011 u 13:10
Gogs ideje su ti super.simpatičnosmile55
Na vrh
jani View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1559
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje jani Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Travanj 2011 u 13:50
Ovo je nešto novo, preslatko je!
Na vrh
Mima35 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1485
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mima35 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Travanj 2011 u 22:35
Gogo, ti si s decoupagea prešla u kipare. Svaka čast.
Kako vidim i ti si koristila one divne ružice na isti način kao i ja. Ha, koja podudarnost.
Na vrh
nada-m View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1087
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje nada-m Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Travanj 2011 u 22:46
maštovito i drugačije, odlično
Na vrh
maredelmare View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1310
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje maredelmare Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Travanj 2011 u 23:19
Baš maštovita i drugačija!E,i ovo još nisam vidila!
Ono s kokodakalom i ogradicom unutra mi je naj-naj!
Pusti ko listak neka te mota taj ludi polet, vihor lud. Leti ko lišće što vir ga vije, za let si dušo stvorena.

Na vrh
Gogs View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Gogs Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Travanj 2011 u 12:01
Originalno poslano od člana Mima35 Mima35 napisao:

Gogo, ti si s decoupagea prešla u kipare. Svaka čast.
Kako vidim i ti si koristila one divne ružice na isti način kao i ja. Ha, koja podudarnost.

baš sam se pitala kak to da imamo istu salvetu ha, ha samo je moja kutijica minijatura u odnosu na tvoju (ako ti treba još koja salveta zovi)
Na vrh
Gogs View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Gogs Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Travanj 2011 u 12:07
Drago mi je da vam se sviđaju fimo jajčeka (ma i ja kradem ideje) a meni je to bilo novo iskustvo. Mare - dobar ti je izbor riječi za "kokodakalo" sviđa mi se ( a možda je ona a ne on -nisam gledala pod rep)
Na vrh
Gogs View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Gogs Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Travanj 2011 u 14:43
stara, stara kutija u kojoj su nekada bile fotografije (više crno-bijele nego u boji) pa je poslije služila svemu i svačemu. Sada odlučih da je povratim u život. Malo šmirglanja, promjena pantića, kitanje i skoro je ko nova. Unutrašnjost nisam dirala jer nije bila pohabane previše a meni se dopada.(tako nešto se više ne radi)

i "blago" pohranjeno u njoj (krpice, trakice, čipkice)

Na vrh
sanja 1734 View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 302
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje sanja 1734 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Travanj 2011 u 14:49
Gogs kutija ti je feeeenomenaaalnaaaa. Prava starinska. Volila bi kad bi mi neko moga pokazati kako se radi ona čipka koju si napravila oko kutije sa masom. To mi se strašno sviđa. Jel teško?
Na vrh
Bi-Biljana View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 702
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Bi-Biljana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Travanj 2011 u 20:47
ova kutija je mraaaak smile71
Mi žene smo anđeli. Ako nam polomite krila, i dalje letimo - na metli....jer smo fleksibilne.
Na vrh
DANIKA View Drop Down
Nedavno posijan
Nedavno posijan

Bodovi: 37
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje DANIKA Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Travanj 2011 u 20:51
kutija je prva liga Thumbs%20Up
Na vrh
Mima35 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1485
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mima35 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Travanj 2011 u 17:04
Kutija ti je stvarno prekrasna.
Na vrh
Gogs View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Gogs Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Travanj 2011 u 10:17
drago mi je da vam se sviđa i hvala puno na pohvalama. Naime, to mi je prvi rad s čipkom.
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 5960616263 79>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,281 sekundi.