Početna stranica Početna stranica > Hobistika - Forum za hobi > Decoupage tehnika – salvetna tehnika > Decoupage galerija radova
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Slavica - moji radovi
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Slavica - moji radovi

Odgovori Odgovori Stranica  <1 678910 55>
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
jani View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Status: Offline
Bodovi: 1559
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje jani Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Travanj 2011 u 22:13
Teško je nešto novo napisati a ne ponoviti se - ali ovo što si nam danas pokazala je genijalno!!!!smile126Kutija mi je definitivno među najljepšima koje sam do sada vidjela i vjerujem da je zahtijevala puno truda - no isplatilo se!
Ne znam da li si skužila - zadnja slikica je ujedno i moj avatar, gdje si to nabavila? Vidim da si napisala da je print pa me zanima na kojem si to papiru printala i na kojem printeru - ako je to printano!
Ma i svi ostali radovi su mrak-mrak, svaka čast umjetnice!
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
tatjanabajcic View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3874
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje tatjanabajcic Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Travanj 2011 u 20:55
Hočeš Slavo da dobijem srčani udar. ma radovi su ti pefektni.Kad si to sve stigla napraviti.
Na vrh
Mima35 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1485
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mima35 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Travanj 2011 u 20:49

Ova bakica anđel je baš fora. Nisam još vidjela starog anđela. I kutija je mrak. Posebno mi je lijepo ono naljepljeno unutra na dno. To bi trebalo nalijepiti i negdje izvana da se stalno vidi a ne samo kad je kutija otvorena. Je li to salveta ili nešto drugo? I onda još pitoricco iznutra. A i onaj pittorico bočno je izvrstan.

Na vrh
Slavica 08 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1317
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Slavica 08 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Travanj 2011 u 20:49
Skupilo se dosta radova,škrinja je bila pozamašna i rad je za vjenčanje(u dnu kutije je starinski vjenčani list) a kutija je u kombinaciji rižinog papira i printa.

Male slike su uglavnom printevi dorađeni sa akrilnim bojama. Tanjuri su printevi u kombinaciji sa salvetama i akrilnim bojama
Na vrh
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Slavica 08 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Travanj 2011 u 20:22

Na vrh
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Slavica 08 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Travanj 2011 u 20:36
nisi jedina gogs,nešto se čudno događalo sa slikama,stavila slike a nakon par sati nestale,isto mi se dogodilo sa slikama na početku galerije do 27.strane,neobjašnjivo.zvala sam moju spasiteljicu(ROSU.moderatoricu našu)a kako mi nismo daleko i viđamo se i inače-ona stigla ali ništa ni ona nije mogla učiniti nego ponovo stavljati slike.i sad su tu.sad me je već pomalo strah kad idem otvarati svoje stranice-hoću li ih uopće naći!
Na vrh
Gogs View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1484
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Gogs Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Travanj 2011 u 12:25
Ja ko prstom u pekmez.Bilo je to prije tjedan dana , gledam i ne vidim - a danas progledala. Ma radi se o radovima koje nisam mogla vidjeti. Predobri su svi od reda ali ona "ista ti" s kompom i mačorom i je više nego predobra.         Čekam tvoje nove radove     
Na vrh
jani View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje jani Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Travanj 2011 u 20:46
Hvala TB - probat ću a tebi želim da što prije ozdravišsmile79
Na vrh
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje tatjanabajcic Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Travanj 2011 u 15:04

Jani ja radimovako, nanesen na tanjur ljepilo, malo potutkam sa papirom i onda lijepim, tako do se to malosuši predjem sa ljepilom.Žrtvuj jedsnu savetu i probaj.,Ne mogu pisati jer imam veliku temperaturu.-
Na vrh
valliSa View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 719
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje valliSa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Travanj 2011 u 14:42
dugo me nije bilo i nemoguće mi je sad odjednom pregledat ali ono što sam vidila je prekrasno, svaka čast smile89
Na vrh
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Slavica 08 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Travanj 2011 u 13:12
hvala vam na komentarima i pohvalama!jani možeš i jedno i drugo ovisi o spretnosti,da bi ga zaljepila cijeloga treba malo vježbanja.ako je tanjur ravan onda nema problema ali ako je sličan onim koje upotrebljavamo za jelo onda je teže ,možda za početak radi u djelovima.
Na vrh
jani View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje jani Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Travanj 2011 u 09:08
Slavice - skidam kapusmile186, sve je krasno. Vidim da si dala upute kako radiš svoje tanjure - pokušat ću i ja na taj način! Da li lijepiš taj drugi sloj salvete u komadu ili u manjim komadićima?
Na vrh
maslina55 View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 971
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje maslina55 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Travanj 2011 u 08:02
Gospe me "oborila".Divno!
Na vrh
ElzaBuba View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 576
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ElzaBuba Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Travanj 2011 u 21:56
Prelijepi tanjuri!
Na vrh
Belina View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 3901
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Belina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Travanj 2011 u 19:59
smile55
Na vrh
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Slavica 08 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Travanj 2011 u 19:44
da sanj to je to.tatjana se spremala na to duuugo i mislila kako je to neka velika umjetnost a ono nemože jednostavnije!uspjet će ti sigurno,samo polakiraš i to je to!evo tatjana je skužila,motiv ti sam određuje koliko to treba,jedan sloj,dva sloja,sve o motivu ovisi,tanjur ti izgleda mliječno poluproziran!bez boje,samo lak !
Na vrh
sanja 1734 View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 302
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje sanja 1734 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Travanj 2011 u 15:32

Draga Tatjana ti meni uvik daš najbrži odgovor, hvaaaala. Znači  samo se polijepe salvete i zaštite lakom i to je to?

Na vrh
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje tatjanabajcic Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Travanj 2011 u 14:30
Ne predje se s lakom, probaj vrlo je jednostavno.I ja sam mislila da je komplcirano, ali nije.
Na vrh
sanja 1734 View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 302
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje sanja 1734 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Travanj 2011 u 12:24
Slave a kad ih poljepiš, naravno salvete, da li onda preko njih kad se osuše pređeš sa bojom?
Na vrh
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje tatjanabajcic Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Travanj 2011 u 12:02
Slavo slike ti nisam mogla otvoriti preko fotobuka.Uglavnom sam isprobala salvetu na stražnju stranu najprije jednu, ali sam, dodala još dvije zbog toga što mi slika od orhideje nije bila oštra pa je tražilo više slojeva.
Moje slike su loše pa se ne vidi lijepo, ali bude valjda drugi puta bolje.Ja stara i čorava pa ću Bibi uhvatiti da mi slika.
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 678910 55>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,266 sekundi.