Slavica - moji radovi |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 678910 55> |
Korisnik | |
jani ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 21 Veljača 2011 Status: Offline Bodovi: 1559 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Teško je nešto novo napisati a ne ponoviti se - ali ovo što si nam danas pokazala je genijalno!!!!
![]() Ne znam da li si skužila - zadnja slikica je ujedno i moj avatar, gdje si to nabavila? Vidim da si napisala da je print pa me zanima na kojem si to papiru printala i na kojem printeru - ako je to printano!
Ma i svi ostali radovi su mrak-mrak, svaka čast umjetnice!
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
tatjanabajcic ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 06 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3874 |
Hočeš Slavo da dobijem srčani udar. ma radovi su ti pefektni.Kad si to sve stigla napraviti.
|
|
![]() |
|
Mima35 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 27 Listopad 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1485 |
Ova bakica anđel je baš fora. Nisam još vidjela starog anđela. I kutija je mrak. Posebno mi je lijepo ono naljepljeno unutra na dno. To bi trebalo nalijepiti i negdje izvana da se stalno vidi a ne samo kad je kutija otvorena. Je li to salveta ili nešto drugo? I onda još pitoricco iznutra. A i onaj pittorico bočno je izvrstan. |
|
![]() |
|
Slavica 08 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 05 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1317 |
Skupilo se dosta radova,škrinja je bila pozamašna i rad je za vjenčanje(u dnu kutije je starinski vjenčani list) a kutija je u kombinaciji rižinog papira i printa.
Male slike su uglavnom printevi dorađeni sa akrilnim bojama. Tanjuri su printevi u kombinaciji sa salvetama i akrilnim bojama |
|
![]() |
|
Slavica 08 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 05 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1317 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
nisi jedina gogs,nešto se čudno događalo sa slikama,stavila slike a nakon par sati nestale,isto mi se dogodilo sa slikama na početku galerije do 27.strane,neobjašnjivo.zvala sam moju spasiteljicu(ROSU.moderatoricu našu)a kako mi nismo daleko i viđamo se i inače-ona stigla ali ništa ni ona nije mogla učiniti nego ponovo stavljati slike.i sad su tu.sad me je već pomalo strah kad idem otvarati svoje stranice-hoću li ih uopće naći!
![]() |
|
![]() |
|
Gogs ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 11 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1484 |
Ja ko prstom u pekmez.Bilo je to prije tjedan dana , gledam i ne vidim - a danas progledala. Ma radi se o radovima koje nisam mogla vidjeti. Predobri su svi od reda ali ona "ista ti" s kompom i mačorom i je više nego predobra.
![]() ![]() |
|
![]() |
|
jani ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 21 Veljača 2011 Status: Offline Bodovi: 1559 |
Hvala TB - probat ću a tebi želim da što prije ozdraviš
![]() |
|
![]() |
|
tatjanabajcic ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 06 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3874 |
Jani ja radimovako, nanesen na tanjur ljepilo, malo potutkam sa papirom i onda lijepim, tako do se to malosuši predjem sa ljepilom.Žrtvuj jedsnu savetu i probaj.,Ne mogu pisati jer imam veliku temperaturu.- |
|
![]() |
|
valliSa ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 719 |
dugo me nije bilo i nemoguće mi je sad odjednom pregledat ali ono što sam vidila je prekrasno, svaka čast
![]() |
|
![]() |
|
hvala vam na komentarima i pohvalama!jani možeš i jedno i drugo ovisi o spretnosti,da bi ga zaljepila cijeloga treba malo vježbanja.ako je tanjur ravan onda nema problema ali ako je sličan onim koje upotrebljavamo za jelo onda je teže ,možda za početak radi u djelovima.
![]() |
|
![]() |
|
Slavice - skidam kapu
![]() |
|
![]() |
|
maslina55 ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 11 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 971 |
Gospe me "oborila".Divno!
|
|
![]() |
|
ElzaBuba ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 19 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 576 |
Prelijepi tanjuri!
|
|
![]() |
|
Belina ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 26 Siječanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3901 |
![]() |
|
![]() |
|
da sanj to je to.tatjana se spremala na to duuugo i mislila kako je to neka velika umjetnost a ono nemože jednostavnije!uspjet će ti sigurno,samo polakiraš i to je to!evo tatjana je skužila,motiv ti sam određuje koliko to treba,jedan sloj,dva sloja,sve o motivu ovisi,tanjur ti izgleda mliječno poluproziran!bez boje,samo lak !
|
|
![]() |
|
sanja 1734 ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2011 Status: Offline Bodovi: 302 |
Draga Tatjana ti meni uvik daš najbrži odgovor, hvaaaala. Znači samo se polijepe salvete i zaštite lakom i to je to? |
|
![]() |
|
Ne predje se s lakom, probaj vrlo je jednostavno.I ja sam mislila da je komplcirano, ali nije.
|
|
![]() |
|
sanja 1734 ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2011 Status: Offline Bodovi: 302 |
Slave a kad ih poljepiš, naravno salvete, da li onda preko njih kad se osuše pređeš sa bojom?
|
|
![]() |
|
Slavo slike ti nisam mogla otvoriti preko fotobuka.Uglavnom sam isprobala salvetu na stražnju stranu najprije jednu, ali sam, dodala još dvije zbog toga što mi slika od orhideje nije bila oštra pa je tražilo više slojeva.
Moje slike su loše pa se ne vidi lijepo, ali bude valjda drugi puta bolje.Ja stara i čorava pa ću Bibi uhvatiti da mi slika. |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 678910 55> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |