Moji radovi |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1718192021 79> |
Korisnik | |
maredelmare ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Prosinac 2009 Status: Offline Bodovi: 1310 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Baš maštovita i drugačija!E,i ovo još nisam vidila!
![]() ![]() Ono s kokodakalom i ogradicom unutra mi je naj-naj! ![]() ![]() |
|
Pusti ko listak neka te mota taj ludi polet, vihor lud. Leti ko lišće što vir ga vije, za let si dušo stvorena.
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
nada-m ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1087 |
maštovito i drugačije, odlično
|
|
![]() |
|
Mima35 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 27 Listopad 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1485 |
Gogo, ti si s decoupagea prešla u kipare. Svaka čast.
Kako vidim i ti si koristila one divne ružice na isti način kao i ja. Ha, koja podudarnost.
|
|
![]() |
|
jani ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 21 Veljača 2011 Status: Offline Bodovi: 1559 |
Ovo je nešto novo, preslatko je!
|
|
![]() |
|
tifany ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 27 Ožujak 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 526 |
Gogs ideje su ti super.simpatično
![]() |
|
![]() |
|
sanja 1734 ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2011 Status: Offline Bodovi: 302 |
Gogs maštovito |
|
![]() |
|
Gogs ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 11 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1484 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Gogs ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 11 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1484 |
tifani kaže da fimo više nije u modi (misli ona na nakit) ali ja sam po prvi puta radila s fimom - mislim da za prvi puta i nije tako loše
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
tifany ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 27 Ožujak 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 526 |
mene je oduševila ljubičasta kutijica,a sve ostalo je isto prekrasno |
|
![]() |
|
ne znam zašto ne možeš vidjeti moje radove jer su svi dosadašnji prebačeni iz photobucketa |
|
![]() |
|
Cure moje, hvala vam na podršci i lijepim riječima.Nisam baš bila redovita u zadnje vrijeme na forumu ali koliko sam vidjela ima novih "cura". Baš se veselim što nas je sve više i više a time i puuunooo novih ideja.
|
|
![]() |
|
Slavica 08 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 05 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1317 |
gogs ovo je prelijepo,sve odreda ali najviše me oduševila visilica,preslatka je!
![]() |
|
![]() |
|
Okić ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 09 Ožujak 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 796 |
Gogs, zašto ne vidim ove zadnje vaše radove, niti u galeriji niti u fiško iz pečnice?
|
|
![]() |
|
kuštrava ![]() Već proklijao ![]() Pridružen: 11 Siječanj 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 161 |
ajme... sve mi je predivno
jaja.. kutijice.. tako uredno.. ma EXTRA |
|
![]() |
|
sanja 1734 ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2011 Status: Offline Bodovi: 302 |
Aaaaa lipih kutija i ostalih radova, super
|
|
![]() |
|
maredelmare ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Prosinac 2009 Status: Offline Bodovi: 1310 |
Eeeee, nek si se i ti pojavila malo!
Ima ovdje svašta lipog, naročito se na jajima vidi velik trud i umijeće, a i visilica mi je ko bombončić! |
|
Pusti ko listak neka te mota taj ludi polet, vihor lud. Leti ko lišće što vir ga vije, za let si dušo stvorena.
|
|
![]() |
|
jani ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 21 Veljača 2011 Status: Offline Bodovi: 1559 |
Ajmeeee...... divno je sve...... baš si bila jako vrijedna!
![]() |
|
![]() |
|
i jedna visilica za sestrice blizanke, koje i majka teško raspoznaje. Iste kao i ova dva angeleka
![]() |
|
![]() |
|
ima tu i jajčeka
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
joj, jedva sam se našla. Malo problema s grafičkom pa dok je nova stigla pa malo lijenosti... ali nisam baš previše zabušavala, pogledala tu i tamo u vaše galerije - kojih li divota.Idemo malo s mojim radovima:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1718192021 79> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |