Jaja sarana sa voskom |
Odgovori | Stranica <1 3456> |
Korisnik | |
nada-m
Odrastao grm Pridružen: 01 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1087 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ovo je prekrasno, tako precizno, a koliko ih je ,pa to si sigurno radila danima
|
|
Sponzorirani linkovi | |
gioiaa
Cvjetni guru Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
sve zavisi da li radim samo sebi ili ne...
ali ne pada mi tesko,volim to da radim |
|
Lovro
Neukroćena biljka Pridružen: 18 Rujan 2010 Lokacija: Varaždin Status: Offline Bodovi: 4174 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Prava omjetnost!!!!
Bravo majstorice!!!! |
|
Varaždin, stari moj grad!
|
|
milica7
Cvjetni guru Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
|
|
gioiaa
Cvjetni guru Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ovogodisnja sarana jaja
|
|
milica7
Cvjetni guru Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Prekrasna.Prava umjetnost.....
|
|
|
|
nada-m
Odrastao grm Pridružen: 01 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1087 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Svaka čast, ovoliki broj,ovako pedantno i precizno oslikati,pravi je poduhvat.Prekrasno.
|
|
Boby
Novo sjeme Pridružen: 16 Travanj 2011 Status: Offline Bodovi: 1 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Gioiaa predivna jaja radis. Mozes li mi objasniti postupak bojenja, jer meni se kod bojenja cesto razmaze vosak, pa sara nije tako lepa.
|
|
gioiaa
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Boby evo ovako: kad hocu da ih ofarbam,poredjam ih u sito(ne bitno koje je)jedno do drugo da se ne pomeraju i onda ih potopim u vrucu vodu...zato se jaja ne okrecu u vodi i sara ostaje cista
|
|
vera4
Trajnica Pridružen: 19 Svibanj 2008 Lokacija: American Samoa Status: Offline Bodovi: 2922 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Slučajno sam na ovo naletila, sreća da jesam. Gio, pa nadam se da sačuvaš ta jaja. Prava su umjetnička djela.
|
|
Ne znaš da ti je dosta dok ti nije više nego dosta (ne odnosi se na hranu nego puno ozbiljnije)
|
|
administrator
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
administrator tata-mata foruma © Pridružen: 28 Siječanj 2007 Lokacija: Zlatna dolina Status: Offline Bodovi: 6910 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
kako uspijes dobiti tako tanke crte, ja sam pokusavao ali uvijek ispadnu deblje i ne tako ravnomjerne debljine
|
|
gioiaa
Opcije poruke
Hvala(0)
|
pero treba da je tanko,ali i iskustvo pomaze ,a uz sve to pred Uskrs nasaram bas puno,i sto vise saram ona su sve bolja i bolja
vera4 ,ostavim samo dva kao cuvarkuce,a drugi se izlupaju...nekad sam ih cuvala,vise ne,nesto razdjelim,prije naravno uslikam |
|
administrator
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
administrator tata-mata foruma © Pridružen: 28 Siječanj 2007 Lokacija: Zlatna dolina Status: Offline Bodovi: 6910 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
divim ti se.... pokusao sam prošle godine a idem u napad i ove godine opet.
nece me tako lako pustiti... ne odustajem dok ne budem samo 10puta gori od tvojih radova. kada to uspijem onda mogu reci da sam zadovoljan sa svojim radom :o))
|
|
kuštrava
Već proklijao Pridružen: 11 Siječanj 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 161 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
predivno mi je sve!
|
|
maredelmare
Odrastao grm Pridružen: 22 Prosinac 2009 Status: Offline Bodovi: 1310 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ajme, ova pedantnost, ovako mirna ruka,ova "filigranska" jaja su za mene viša matematika.
Genijalno! Baš su prava mala remek djela! Svaka čast! |
|
Pusti ko listak neka te mota taj ludi polet, vihor lud. Leti ko lišće što vir ga vije, za let si dušo stvorena.
|
|
milica7
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Sve je bliže Uskrs pa da malo obnovimo temu. Kako ćete ove godine šarati jaja?
Imam pitanje? Kako je najlakše i najbrže skinuti vosak poslije bojanja jaja? Kakva su vam iskustva?... |
|
|
|
mikica.dm
Mladi grm Pridružen: 06 Svibanj 2010 Lokacija: Donji Miholjac Status: Offline Bodovi: 611 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Milice, kad sam bila mala mi smo doma sarali jaja voskom (doduse ne ovako precizno i lijepo kao sto ovdje vidim) a poslije bojanja smo ih malo stavljali iznad plamena svijeće da se vosak otopi i onda malo potapkali ubrusom. I obavezno smo ih mazali mascu da se sjaje
|
|
zatvori usta, otvori oci
|
|
mikica.dm
Mladi grm Pridružen: 06 Svibanj 2010 Lokacija: Donji Miholjac Status: Offline Bodovi: 611 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Sad kad gledam ova Gioina jaja, dobijem zelju da se ponovo okusam u tome... moram samo "posuditi" pero za tus iz sinovog pribora za likovni
Gioia, svaka cast! |
|
zatvori usta, otvori oci
|
|
milica7
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Mi smo isto skidali vosak uz pomoć plamena svijeće, tako radim ja i sada jer sam tako naučila od moje mame ali to mi se čini dosta sporo.... Mislila sam da možda netko zna brži način....
|
|
|
|
dadinica
Cvjetni guru Pridružen: 24 Travanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 5177 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Milice, ne znam da li pomažem, ali moja baka ih je stavljala na kratko u zagrijanu rernu.
Poslagala bi nekoliko komada na sloj novinskog papira u staru tepsijicu, pa u vruću rernu. Ne sjećam se tačno na koliko vremena, znam samo da je provjeravala da li se vosak otpustio. Kada se vosak otpusti, pobrisala ih je, pa druga tura u rernu.
|
|
Pozdravi iz Baranje!
|
|
Odgovori | Stranica <1 3456> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |