dvorište malog kaktusa |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 131132133134135 222> |
Korisnik | |
waterlily ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 06 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 709 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ovo je za mene savršenstvo, od kombinacije, boja, tegle, pozicije, ma sve za 10!
![]() ![]() |
|
Želja i ljubav su krila za velika djela
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Od sveg ti srca hvala
![]() |
|
![]() |
|
bergenia ![]() Trajnica ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 17 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 2776 |
Prekrasno cvijeće!
|
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Danas sam i ja uživala u šetnji krasnim Kaktusekovim vrtom -
ruže su joj prekrasne, kaktusi svi na broju na počasnom mjestu uz kuću,
trajnice u gredicicama sve veće i veće,
a i povrtnjak joj lijepo kreće!
Ja sam radosna bila i kod nje i s njom kod Free
- to je moj put do sreće!!
![]() |
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
OK,onda će se i moj početi navikavati na sunce
![]() |
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Moj burito se sunča i ne buni se.
|
|
![]() |
|
Mari,i tebi će sad babosvilka cvasti,vidjet ćeš kako je lijepa
![]() Moon,Misty
![]() Triša,daleko sam ja od tebe,ali se uvijek trudim da te dostignem
![]() Otok,za koji dan ću ih donijeti pa ih poslikam,hvala ti na lijepim riječima
![]() ![]() Mačak
![]() |
|
![]() |
|
macak ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 25 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 841 |
Divno cvijeće!!!
|
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Vrt ti je prva liga.
A sad čekam slike bratovih kaktusa. |
|
![]() |
|
misty-da ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3544 |
Baš je užitak šetati tvojim vrtom, uvijek!
![]() |
|
Time is something you can never get back..
|
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Prava je uživancija prošetati tvojim dvorištem, nema čega nema, sve je već u cvatu, kao da si tu negdje blizu mene.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Proljetno, prekrasno, srdašca su će-će, a danas mi se najviše sviđa žardinjera s tisom i maćuhicama
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
krasne slike, cvijeće ti je
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Anaida,Smrčkica,MiraK
![]() Jagoda,tvoja će se graničica prvo dobro ukorjeniti,pa će inda cvasti,hvala kaj misliš na mene
![]() Nataly,muholovka je živa,tjera nove listiće,ali više ne cvjeta
![]() Magnolija,drago mi je vidjeti te u mom vrtu
![]() Antonija,moja babosvilka je najvećem suncu,i ne slažem se stobom,moj vrt zaostaje za tvojim,a ne obrnuto.
![]() ![]() ![]() Baka,ja još čekam da stara bugica prolista,nadam se da hoće.
![]() Proljeće drago mi je da ti se sviđa moj vrt,dođi mi opet
![]() |
|
![]() |
|
antonija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 29 Travanj 2010 Lokacija: župa dubrovačka Status: Offline Bodovi: 5001 |
provjerila san, u mene ni p od pupa na graničici!
|
|
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.
|
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Ti i tvoj vrt su mi već par dana u glavi. I evo danas sam došla kod tebe uživati...nema šta reći nego prekrasno!!!
|
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Predivno šarenilo u tvom vrtu
![]() ![]() ![]() I moje su bugice ove boje.I kad sam ih lani kupovala našpotala me kćer jer da se u našim krajevima lakše održavaju one ljubičaste.
Međutim, ove dvije u vazi uspješno su preživjele, tjeraju prinove. Samo sam ih ja odmah po kupovini presadila u veće vaze. Ona u vrtu kao Lorina,ni mukajeta
![]() |
|
![]() |
|
antonija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 29 Travanj 2010 Lokacija: župa dubrovačka Status: Offline Bodovi: 5001 |
e sad san gledala, ja iman tu damašćansku ružu! to je u mene starinska mirisna ruža koj cvate samo u proljeće! po slici mi se čini da je to ta! ja od nje pravin rozalin!
|
|
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.
|
|
![]() |
|
divno cvijeće, rascvijetano, mišljenja san da sada moj vrt zaostaje za tvojim! moran pogledati kad dođen doma moju graničicu, mislin da nema pupove! i moja babosvilka ima cvijetiće. prvo san je posadila u hlad, pa san naišla na temu i vidjela da treba sunce pa san je na proljeće pretumbavala na sunce! jako me zanima kakva je ta damašćanska ruža, ako je iz damaska sigurno je lijepa!
kad doneseš kaktuse od brata hoće li ti se kolekcija znatno povećati, nadan se da će biti slike i od njih!
|
|
|
|
![]() |
|
magnolija ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 08 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 691 |
prekrasno, šareno, mirišljavo.baš sam uživala
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 131132133134135 222> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |