Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - dvorište malog kaktusa
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

dvorište malog kaktusa

Odgovori Odgovori Stranica  <1 131132133134135 222>
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
 Ocjena: Ocjena teme: 1 Glasova, Približno 5,00  Tema Pretraga Tema Pretraga  Opcije teme Opcije teme
waterlily View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Status: Offline
Bodovi: 709
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje waterlily Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Travanj 2011 u 22:50
Ovo je za mene savršenstvo, od kombinacije, boja, tegle, pozicije, ma sve za 10!smile128

Želja i ljubav su krila za velika djela
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
mali kaktus View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
DONATOR

Bodovi: 9133
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mali kaktus Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Travanj 2011 u 21:40
Originalno poslano od člana Anaida Anaida napisao:

Danas sam i ja uživala u šetnji krasnim Kaktusekovim vrtom -
ruže su joj prekrasne, kaktusi svi na broju na počasnom mjestu uz kuću, trajnice u gredicicama sve veće i veće,
a i povrtnjak joj lijepo kreće!
Ja sam radosna bila i kod nje i s njom kod Free
- to je moj put do sreće!! Smile

Od sveg ti srca hvalasmile78
Na vrh
bergenia View Drop Down
Trajnica
Trajnica
DONATOR

Bodovi: 2776
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bergenia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Travanj 2011 u 21:37
Prekrasno cvijeće!
Na vrh
Anaida View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anaida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Travanj 2011 u 21:31
Danas sam i ja uživala u šetnji krasnim Kaktusekovim vrtom -
ruže su joj prekrasne, kaktusi svi na broju na počasnom mjestu uz kuću,

trajnice u gredicicama sve veće i veće,
a i povrtnjak joj lijepo kreće!
Ja sam radosna bila i kod nje i s njom kod Free
- to je moj put do sreće!! Smile
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans
Na vrh
Cvjetni guru
Cvjetni guru
DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mali kaktus Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Travanj 2011 u 13:21
OK,onda će se i moj početi navikavati na sunceTongue
Na vrh
OTOK View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Kreator Cvijet.info enciklopedije

Bodovi: 13777
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje OTOK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Travanj 2011 u 11:37
Moj burito se sunča i ne buni se.
Na vrh
Cvjetni guru
Cvjetni guru
DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mali kaktus Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Travanj 2011 u 11:21
Mari,i tebi će sad babosvilka cvasti,vidjet ćeš kako je lijepaTongue

Moon,MistyHug

Triša,daleko sam ja od tebe,ali se uvijek trudim da te dostignemWink

Otok,za koji dan ću ih donijeti pa ih poslikam,hvala ti na lijepim riječimaTongue,molim te reci mi da li buritto smije na sunce ili u hlad?Thumbs%20Down

MačakHug
Na vrh
macak View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 841
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje macak Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Travanj 2011 u 10:44
Divno cvijeće!!!
Na vrh
OTOK View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Kreator Cvijet.info enciklopedije

Bodovi: 13777
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje OTOK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Travanj 2011 u 10:40
Vrt ti je prva liga.

A sad čekam slike bratovih kaktusa.
Na vrh
misty-da View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3544
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje misty-da Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Travanj 2011 u 08:44
Baš je užitak šetati tvojim vrtom, uvijek! LOL
Time is something you can never get back..
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 19699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Travanj 2011 u 06:57
Prava je uživancija prošetati tvojim dvorištem, nema čega nema, sve je već u cvatu, kao da si tu negdje blizu mene.
RIJEKA

"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok"
Na vrh
moon View Drop Down
administrator
administrator

Bodovi: 10501
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje moon Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Travanj 2011 u 23:07
Proljetno, prekrasno, srdašca su će-će, a danas mi se najviše sviđa žardinjera s tisom i maćuhicama Thumbs%20UpThumbs%20UpThumbs%20UpThumbs%20UpThumbs%20Up
Na vrh
Mari,5510 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 12480
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mari,5510 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Travanj 2011 u 22:20
krasne slike, cvijeće ti je Thumbs%20Up stvarno lijepo, babosvilka če i kod mene uskoro cvastiBig%20smile
Na vrh
Cvjetni guru
Cvjetni guru
DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mali kaktus Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Travanj 2011 u 22:07
Anaida,Smrčkica,MiraKClap

Jagoda,tvoja će se graničica prvo dobro ukorjeniti,pa će inda cvasti,hvala kaj misliš na meneTongue

Nataly,muholovka je živa,tjera nove listiće,ali više ne cvjetaTongue

Magnolija,drago mi je vidjeti te u mom vrtuTongue

Antonija,moja babosvilka je najvećem suncu,i ne slažem se stobom,moj vrt zaostaje za tvojim,a ne obrnuto.WinkSad će ti i graničica uskoro cvasti,bez brige budi.Damaščanske ruže nema nigdje za kupiti,istina to je starinska ruža od koje se radi ružino ulje,Tonguea šta je rozalin?Thumbs%20Down

Baka,ja još čekam da stara bugica prolista,nadam se da hoće.Tongue

Proljeće drago mi je da ti se sviđa moj vrt,dođi mi opetTongue
Na vrh
antonija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5001
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje antonija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Travanj 2011 u 21:54
provjerila san, u mene ni p od pupa na graničici!
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.

Na vrh
proljeće View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7005
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje proljeće Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Travanj 2011 u 10:54
Ti i tvoj vrt su mi već par dana u glavi. I evo danas sam došla kod tebe uživati...nema šta reći nego prekrasno!!!
Na vrh
baka View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 14388
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje baka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Travanj 2011 u 09:05
Predivno šarenilo u tvom vrtuClapClapClap.
I moje su bugice ove boje.I kad sam ih lani kupovala našpotala me kćer jer da se u našim krajevima lakše održavaju one ljubičaste.
Međutim, ove dvije u vazi uspješno su preživjele, tjeraju prinove. Samo sam ih ja odmah po kupovini presadila u veće vaze. Ona u vrtu kao Lorina,ni mukajetaConfused!
Na vrh
antonija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje antonija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Travanj 2011 u 08:54
e sad san gledala, ja iman tu damašćansku ružu! to je u mene starinska mirisna ruža koj cvate samo u proljeće! po slici mi se čini da je to ta! ja od nje pravin rozalin!
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.

Na vrh
antonija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje antonija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Travanj 2011 u 08:16
divno cvijeće, rascvijetano, mišljenja san da sada moj vrt zaostaje za tvojim! moran pogledati kad dođen doma moju graničicu, mislin da nema pupove! i moja babosvilka ima cvijetiće. prvo san je posadila u hlad, pa san naišla na temu i vidjela da treba sunce pa san je na proljeće pretumbavala na sunce! jako me zanima kakva je ta damašćanska ruža, ako je iz damaska sigurno je lijepa!
kad doneseš kaktuse od brata hoće li ti se kolekcija znatno povećati, nadan se da će biti slike i od njih!

Na vrh
magnolija View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 691
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje magnolija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Travanj 2011 u 08:08
prekrasno, šareno, mirišljavo.baš sam uživala
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 131132133134135 222>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,328 sekundi.