Monarda - Indijanska kopriva |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 23456> |
Korisnik | |
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Nataly nas je jučer obradovala s hrpom monardi. Sve su negdje isparile
![]() |
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Nataly ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2009 Lokacija: Lič Status: Offline Bodovi: 2666 |
Ok, Free.. u gužvici sam ali se nadam da ću se sjetiti slikati kad budem s aparatom trčala po vrtu. Mira, kasnim sa odgovorom (nisam skužila pitanje na vrijeme). Ljubičasta je ona koju sam ti donijela. |
|
![]() |
|
Free ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
Nataly, moja-tvoja ljubičasta raste!!!! A rozu bi ti mogla sliknuti da vidim listiće!! Kod mene nešto raste, listići izgledaju kao monardini ali više širi i svjetlo zeleni nego kod ljubičase, Daj slikni svoju roza da usporedim, jel to-to!! A ja držim fige u međuvremenu!! |
|
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
|
![]() |
|
Mira K ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 16 Rujan 2009 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 5574 |
Hvala Nataly za monardu na kavi kod Korijenka. Zasadila sam na 3 mjesta i sada čekam da raste. Ljubičasta je, koliko se sjećam da si mi rekla ...?
|
|
![]() |
|
Fany54 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 30 Lipanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2946 |
draga moja natali bitno je da si ti svoje obećanje ispunila i mene obradovala a o veličini nećemo prićati ako bude sreće biće ona velika i lijepa biljka,kažem ti da već ima 2 listića, bićeš izvještavana o njenom rastu , a za tebe
![]() |
|
![]() |
|
Nataly ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2009 Lokacija: Lič Status: Offline Bodovi: 2666 |
O Isuse! Drage moje, baš vam hvala na ovim lijepim riječima. Fany, tebi je došla minijaturna pošiljka (znaš i sama) jer nisam bila sigurna hoće li uspješno preći granicu. Mislim da je ljubičasta..... Belina, kad podijelim obećano i kad vidim situaciju - javit ću ti se... Free - držim fige i za rozu.... ![]() |
|
![]() |
|
Free ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
I moja-Natalyna malecka ljubičasta odlučila da me obraduje, provirili prvi listići, velika ili mala ima sada par centimetara i samo jednu grančicu ali meni je bitno da je preživjela zimu, sada samo čekam da stasa!!! A možda me i roza iznenadi, za sada nema nikakvih naznaka iznenađenja, ali i sa ovom ljubičastom sam sretna!!! Nataly, ![]() |
|
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
|
![]() |
|
Fany54 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 30 Lipanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2946 |
belina budi sigurna u natali ta kad ti obeća ne zaboravlja i meni je jesenas obećala i nije zaboravila neki dan sam dobila pošiljku i već ima par listića, hvala ti i ovdje natali za monardu jedino čekamo da vidim koja je boja.
![]() |
|
![]() |
|
Belina ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 26 Siječanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3901 |
Curee moje,
monarde su vam prekrasne.
Mimar,Naralyi ostale vlasnice
![]() ![]() |
|
![]() |
|
MiraK ![]() |
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 16 Rujan 2009 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 5574 |
![]() Hvala ti!
![]() |
|
![]() |
|
Tako si me lijepo oslovila da ne mogu a da te ne pitam: treba li ti ljubičasta monarda? Sad vidim gdje je, do sada sam samo nagađala... |
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
|
|
![]() |
|
josipa ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 13 Prosinac 2008 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 992 |
Za one koji ne znaju lako niče iz sjemena ali ako se posiju na proljeće cvjetaju tek iduće ljeto.
|
|
![]() |
|
waterlily ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 06 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 709 |
evo za sve koji ne znaju kak izgledaju bebe monardice
![]() ![]() |
|
Želja i ljubav su krila za velika djela
|
|
![]() |
|
dado_84 ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 20 Srpanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1031 |
mozda ce izbaciti iz gomolja, a mozda su vrijeze negdje zalutale (brzo hodaju te biljke). |
|
![]() |
|
Baka Bea ![]() Trajnica ![]() Pridružen: 19 Ožujak 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2451 |
Upravo sam ih ulončavala, živa sam se smrznula. Ne bi ih prepoznala po listićima da nisam napisala etiketu. Potpuno drukčije izgledaju kao odrasle biljke.
|
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
još oko tri tjedna i ja ću provjeriti jesu li moje preživjele zimu u senjskom vrtu
![]() |
|
![]() |
|
Belina ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 26 Siječanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3901 |
![]() te vaše indijanske koprive,monarda,tako lijepe,stvarno širite mi horizont.
|
|
![]() |
|
maslacak7 ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 03 Ožujak 2009 Lokacija: Betina Status: Offline Bodovi: 2828 |
moja jedina je nestala..jel moguće da ju je ovo ludo vrijeme sredilo ?
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 23456> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |