Anastazijin_ zeleni raj |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 107108109110111 125> |
Korisnik | |
Lora ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 21 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 4104 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
Rijeka Prijatelji su kao dragulji, samo pravi traju vječn |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
waterlily ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 06 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 709 |
Anastazija! Ovo je kamen-gora!
![]() ![]() |
|
Želja i ljubav su krila za velika djela
|
|
![]() |
|
enrikova nona ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
![]() ![]() |
|
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
|
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Ja mislila samo virnuti, no nove slike ipak zaslužuju neki pisani trag, pa ću samo reći - sve baš po mom guštu, da imam malo više mjesta!
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Oh,pa to se zove kamenjar,lijep posao ste obavili,još da se sve razraste kakva će to ljepota biti
![]() |
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Odličan, velik posao ste obavili i sav vaš trud itekako će se isplatiti kako kamenjar bude sve više cvjetao i zelenio se!!
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
Anastazija_ ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 6004 |
Fali nam još koji veliki kamen. Sad se selim na uređenje žardinjera iz kojih sam presadila ovo sve u kamenjar. U njih dolaze prikladnije biljke za taj položaj, sjever-sjeverozapad. |
|
U životu nije važno koliko puta padneš , već koliko si se puta spreman dignuti.
|
|
![]() |
|
Anastazija_ ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 6004 |
U nedjelju su se radovi polako približili svom kraju ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Evo malo obećanih slikica kamenjara u izradi ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Bako, tvoja palma je vjerojatno puno mlađa od mojih, ali je na moru i u zemlji pa sigurno puno brže raste. Povijest mojih palmi imaš na 8-oj stranici mog vrta.
![]() |
|
|
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Baš me zanima kako izgleda novi kamenjar,reci djeci da vrate fotić i slikaj
![]() |
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Toliko sam se divila da sam te zaboravila pitati: a što moja palma radi u tvom vrtu?
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Šmrcko, dobro došla!
Maso, betonske su. |
|
|
|
![]() |
|
maso ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 05 Studeni 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1048 |
Predivno, vrt kao raj ...reci mi ove japanske laterne, od cega su pravljenje? Predivneee su mi, takvo nesto hocu probati sa hypertufa smjesom.
|
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Prvo sam mislila u čiji sam vrt uletila kad ono tvoj, pa sve je ljepši ljepši kako se priroda razbujava. Prekrasno
![]() |
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
![]() |
|
Bako, hvala na pohvalama
![]() Anaida, kamenje je sve na svom mjestu i biljčice posađene. Imam problema sa fotićima, djeca ih više nedaju, vele da pretjerujem sa slikanjem. Jedino da mi Tija posudi svog Dadeka ![]() Cure, sve mi vas je uvijek drago vidjeti ovdje ![]() |
|
|
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Listam tri stranice zaostataka, ma malo sam još otišla unatrag i... stalno mi na pameti naslov crtića "Čudesna šuma". E pa tvoj vrt je apsolutno čudesan park. Jer teško da se to može zvati vrtom. Predivno osmišljeno, predivno zasađeno, kamen, staze, cvijeće, pa konačno i neka šuma u pozadini...
Imaš doista čaroban okoliš. Mislim da je zbilja nešto posebno!
![]() A kamenje... a joj! Dali ste se u veeeliki pothvat. Pratit ću napeto etape kao i ostali posjetitelji!
![]() |
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Anastazija, jeste li uspjeli pomaknuti kamenje za kamenjar!?
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 107108109110111 125> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |