Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Istarski blues
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Istarski blues

Odgovori Odgovori Stranica  <1 3132333435 40>
Korisnik
Poruka
bergenia View Drop Down
Trajnica
Trajnica
DONATOR

Status: Offline
Bodovi: 2776
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bergenia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Travanj 2011 u 21:35
Baš je lijepo čitati novosti iz tvog vrta popraćene krasnim komentarima iskusne novinarke!Thumbs%20Up
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
Belina View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 3901
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Belina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Travanj 2011 u 22:14
smile68Draga Vera,uživala sam u tvom ISTERSKOM BLUES-u.
Tek sada pregledala od1-33 stranice i preljepo.Kaktusi i svo tvoje cvijeće je
tako mirišjavo i prekrasno.
Na vrh
Mira K View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 5574
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mira K Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Travanj 2011 u 23:48
Vera, draga, jako mi je drago da si stavila svoje slikice! Eto i lantana te je nagradila listićem kada je vidjela da ju slikaš! Pa zato,  slikaj nam još puno toga! Pasići su preslatki!
smile78
Na vrh
vera4 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2922
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje vera4 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Travanj 2011 u 01:22
Baka i Lora kad vam se pruži prilika pogledajte film "Arsenik i stare čipke"

A ovo je da vas malo rastužim, kao i sebe. Bura je bacila barku s postolja i razbila se. Završiti će u vatri. Još kad smo ju dovezli nije ju se isplatilo popravljati, a sad je baš olupina.

Ne znaš da ti je dosta dok ti nije više nego dosta (ne odnosi se na hranu nego puno ozbiljnije)
Na vrh
vera4 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje vera4 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Travanj 2011 u 01:25
Ovo će joj biti tužna zamjena. Samo će u bačvi i po bačvi biti posađene jagode.

Ne znaš da ti je dosta dok ti nije više nego dosta (ne odnosi se na hranu nego puno ozbiljnije)
Na vrh
vera4 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje vera4 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Travanj 2011 u 01:30

tri hoste su iskočile, sad čekam i četvrtu, ako nije propala

Ova mi je najnovija akvizicija iz Buzeta. Kažu da se zove "Orange marmalade". Uslikam ju kad malo naraste. Kod njih je bilo prekrasne boje lani, ali još nisu bile za prodaju. A ja zapamtila pa ove godine naručila.

Na vrh
ivančica flower View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 416
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ivančica flower Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Travanj 2011 u 08:33
Lijep ti je vrt,moje hoste su propale,tvoje su baš lijepe.Jagode u bačvi,mislim da će to baš super izgledati!

Nasmijala me ova priča o izgubljenom psu!
Na vrh
baka View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 14388
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje baka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Travanj 2011 u 09:32
Ma joj za barku. Pa baš nikako se ne može skrpati?
Inače i ja sam s guštom čitala pasje dogodovštine. Doći će tebi onaj mali sigurno još: Ima društvo. No glavno da nije beskućnik, nego susjed!LOL

A i biljkica imaš dostaThumbs%20Up... sad će one propupati...
Osvjetlala si obraz.... Povlačim "opomenu"LOLLOLLOL 
Na vrh
OTOK View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Kreator Cvijet.info enciklopedije

Bodovi: 13777
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje OTOK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Travanj 2011 u 09:37
Pa što reći,  osim šteta propuštene godine(a), jer tu ima u čemu uživati 
Na vrh
vera4 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje vera4 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Travanj 2011 u 11:59
Bergenija, ne znam za iskusnu novinarku. ali iskusna lajavica to da.
Na vrh
vera4 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje vera4 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Travanj 2011 u 12:03
Sad slijedi plijen kod Dada_84 Ovo je weigelia. Ja htjela običnu, ali me Bergenija nagovorila na šarenolisnu, i imala je pravo

Ovo je cornus (ne pitajte drugo ime). Cvjeta simpatično ali ne spektakularno. Ima lijepo lišće i crvenu koru

Na vrh
vera4 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje vera4 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Travanj 2011 u 12:06
Djevojačko oko. Deal se isplatio, jednog sam platila i još jednog dobila. Da se razumijemo platila sam i ostalo

Na vrh
mali kaktus View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
DONATOR

Bodovi: 9133
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mali kaktus Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Travanj 2011 u 12:07
Vrlo rado provirim u tvoj vrt,sad i tvoji peseki imaju susjeda,a vidim da si se ponovo bacila u vrtlarenjeClap
Na vrh
vera4 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje vera4 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Travanj 2011 u 12:09
Gailardia. Vidiš Bergenia da sam zapamtila. Ako netko prepozna, molim da mi kaže ime ovoga pokraj nje. Samo se lani zasijalo, a ni onda nisam znala kako se zove

Na vrh
vera4 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje vera4 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Travanj 2011 u 12:11
Ove nisam stavila na vrijeme. One idu u bačvu i po bačvi.

Na vrh
vera4 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje vera4 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Travanj 2011 u 12:15
Ove tri skromnice sam zaboravila

Na vrh
mali gogo View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 780
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mali gogo Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Travanj 2011 u 12:17
Ah napokon da mogu ponovo razgledat jedan od meni omiljenih vrtova na forumu!
Puno pozdrava Vera!
Sad od tebe očekujemo da nadoknadiš propušteno i nagradiš nas sa što više fotografija te ljepote koja te okružuje! Svaka čast, majstorice!
Slavonijo, zemljo plemenita, vele ti si lipo uzorita. Okićena zelenim gorama, obaljana četirim vodama, na priliku zemaljskoga raja.
Na vrh
Mira K View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 5574
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mira K Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Travanj 2011 u 12:21
vera, Triša je i meni kupila Gailardiu i kaže da je to više sobni cvijet... ? I moja je u vrtu. Idem malo proguglati.
Žao mi je za barku ali nešto ćeš ti već smisliti.
Veselim se slikicama i vrlo si duhovita i zabavna, samo da znaš!Thumbs%20Up
Na vrh
vera4 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje vera4 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Travanj 2011 u 12:21
Hvala Gogo, ali meni je tvoj vrt specifičan i mislim da mu nisam do koljena.
Na vrh
natalija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5452
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje natalija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Travanj 2011 u 12:39
Originalno poslano od člana vera4 vera4 napisao:

Gailardia. Vidiš Bergenia da sam zapamtila. Ako netko prepozna, molim da mi kaže ime ovoga pokraj nje. Samo se lani zasijalo, a ni onda nisam znala kako se zove

mislim da su ovo turski karanfili - u njenom društvu

baš mi je drago da si stavila još slika... super si se ponovila, a i meni je žao barke... baš šteta
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 3132333435 40>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,188 sekundi.