dvorište malog kaktusa |
Odgovori | Stranica <1 8687888990 222> |
Korisnik | |
Free
Cvjetni guru Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Dicentra i kockavice su ti procvale, kad sam bila u šetnjici uživo nisu imale ni pupića, samo malecki listići!!!
Vrtić ti se svakim danom sve više šareni!!! A za vidjeti svaku novinu trebalo bi svračati svakodnevno!!! |
|
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
|
Sponzorirani linkovi | |
Mira K
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 16 Rujan 2009 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 5574 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Evo istih bugica! I moja je identična!
Magnolija je prekrasna i srdašca!
|
|
sarajka
Neukroćena biljka Pridružen: 28 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3644 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
rascvjetano.šareno,divno zaista sam uživala,prekrasno cvijeće imaš
|
|
antonija
Cvjetni guru Pridružen: 29 Travanj 2010 Lokacija: župa dubrovačka Status: Offline Bodovi: 5001 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
kupila si bogumilu, kako ona uspjeva na kontinentu, vjerovatno u grasti! ostalo ti je sve u cvatu i prekrasno je!
|
|
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.
|
|
Mari,5510
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Cvjetni guru Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
prekrasna srčeka, magnolija ti ima neku posebnu boju,a bugica je WOW
|
|
Anaida
Cvjetni guru Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Zaista svakodnevno nešto novo kod nas procvate. Ja sam se jutros, mogu ti reći, dobro uplašila.. Kad sam u 5h kretala na posao, temperatura je bila samo +1 celzijevac!! Nekoliko puta sam provjeravala da li ja to dobro vidim, i zaista je bilo tako. Srećom mraza nije bilo.. Uh! Inače sam s MM-om bila na kratkom izletu i naišli mi na Festival cvijeća - pa sam se i ja vratila s novitetima doma
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
mali kaktus
Cvjetni guru DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Anaida,na mom auto koji je bio vani je led,a ja nisam pokrila kaktuse
Mari,pa to je obična magnolija,još je mala,ali meni lijepo izgleda
Antonija,ja sam lani imala bogumilu u tegli,lijepo je cvala cijelo ljeto,sad čekam da pusti listiće
Sarajka
Mira,sad ću ići naći sliku od lani,da vidiš kakva je ljetos bila
Free,a da ti češće dođeš na kavicu
|
|
mali kaktus
Cvjetni guru DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
antonija
Cvjetni guru Pridružen: 29 Travanj 2010 Lokacija: župa dubrovačka Status: Offline Bodovi: 5001 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
baš ti je lijepa, nije li joj mala tegla s obzirom kolika ona može narasti!
|
|
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.
|
|
moon
administrator Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Bugica je preslatka
|
|
Lora
Neukroćena biljka Pridružen: 21 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 4104 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
. Bacaš me u očaj. Moja koja je dobro zaštićena ostala u vrtu je još uvijek golih grana i tko zna da li će uopće nešto biti od nje. MM me svaki dan tenta da ju išćupam a ja ne dam.
|
|
Rijeka Prijatelji su kao dragulji, samo pravi traju vječn |
|
Duda-Lave
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Neukroćena biljka Pridružen: 27 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3007 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
bugice su prekrasne a srdašce prelijepo
|
|
Mira K
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 16 Rujan 2009 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 5574 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
mali kaktus
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Antonija,čekam da počne listati,nadam se da bude,pa je onda posadim u veću teglu iako i ova nije mala.
Moon,Lora to je slika od lani.
Duda,hvala ti
Mira,pa ja nemam ni jednog zumbula,gdje si to gledala
|
|
mali kaktus
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Bio moj brat u posjeti,i pita on mene,očeš moje kaktuse da udomiš,kaj mislite da sam mu rekla,ovih dana odmah letim tamo po njih
Danas je bio lijep proljetni dan,malo sam okopavala,malo presađivala,pa naravno da je i koje slikica pala.
Ovo se ne vidi baš najbolje,to je krivac mojeg dolaska na forum,tražila sam na netu damašćansku ružu i našla ju ondje,i naša draga Flavi mi ju je darivala,istina da je još mala,ali ako je cijelu ovu hladnu zimu preživjela vani,onda vjerujem da će ove godine i cvasti.
rododendron je u punom cvatu
jaglaci su mi još uvijek lijepi
maćuhice s tisom u tegli
ovo je samo djelić sukulenta,također dobivenih od dragim mi djevojka
posljednji narcis u ružičnjaku
babosvilka je počela cvasti
|
|
mali kaktus
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Anaida
Cvjetni guru Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Uživam u lijepim sunčanim slikicama mojeg kraja! Lijepe tulipaneke imaš, babosvilka mi je uvijek draga a graničica ti već pupa - vau!!
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
smrcko
Cvjetni guru Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Sve ljepota do ljepote
|
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
Mira K
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
jagoda
Cvjetni guru Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 5241 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Prekrasne proljetne slike u tvom vrtu Kaktusiću...Magnolija je super, a srdašca također...Moja su već gotova sa cvjetanjem pa uživam gledajući tvoja...Onaj žuti grmić kojem ne znaš ime, a ne znam ni ja je baš lijep, paše uz tulipane...Nisam bila na Smrčkijadi pa ti se nisam javila...Nadam se da najkasnije prekosutra šaljem paket, izvini ali nisam stigla prije...
Vidim da tvoje graničice već imaju pupove, kod mene još nemaju, čini mi se da je još rano...
|
|
sutra je novi dan
|
|
Odgovori | Stranica <1 8687888990 222> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |