Hoya - moje dvorište |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 227228229230231 272> |
Korisnik | |
bromelija ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() No.3 Najljepše orhideje2014 Pridružen: 09 Svibanj 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3292 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
draga ti si prava vrijednica a Arest je predivan....a burito je prekokrasan
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
antonija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 29 Travanj 2010 Lokacija: župa dubrovačka Status: Offline Bodovi: 5001 |
uh šta su ti slasni arancini, prava su napast ako ih počnem grickati! kako radiš sirup od maslačka.
|
|
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.
|
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
![]() |
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
prava si eko vrijednica
![]() |
|
![]() |
|
sarajka ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 28 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3644 |
hem cvjećkice prekrasne,hem teglice pune meda proljetnog,e stvarno si vrijedna
![]() |
|
![]() |
|
misty-da ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3544 |
![]() |
|
Time is something you can never get back..
|
|
![]() |
|
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Dobro vam jutro! Sirup od maslačka već godinama radim i od kad njega imamo u kući nismo kupili ljekarni ni mi ni naši prijatelji niti jedan sirup za kašalj. Čim osjetimo prehladu uzimamo ga, a kod njega za razliku od drugih ljekova nema razlika: "Da li za ovakav ili onakva kašalj?"
|
|
Prijateljstvo nije velika stvar,nego milion malih stvari. E. HABERT
|
|
![]() |
|
misty-da ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3544 |
![]() |
|
Time is something you can never get back..
|
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Bravo za recept od maslačka.
![]() Ovu begoniju sam ja imala lani i cvala mi je čitavo ljeto,ali zimu na žalost nije preživjela iako sam ju pospremila.
|
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Uvijek vrijedna i uvijek puna korisnih, zdravih savjeta! Hvala Hoya!!
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Kad te čitam i gledam tvojh vrt uvijek mi se nameće isto pitanje: koliko dnevno radnih sati ima Hoya?
![]() |
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
stvarno si neumorna hoya
![]() |
|
![]() |
|
Anastazija_ ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 6004 |
Hvala za recept, zapisala sam ga. Zanima me samo koliko može stajati i u kojim količinama se pije ?
|
|
U životu nije važno koliko puta padneš , već koliko si se puta spreman dignuti.
|
|
![]() |
|
Lora ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 21 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 4104 |
Vrijedna i neumorna
![]() ![]() ![]() ![]() Može recept kako sve to stigneš? ![]() |
|
Rijeka Prijatelji su kao dragulji, samo pravi traju vječn |
|
![]() |
|
Duda-Lave ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 27 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3007 |
draga kod tebe divnih stvarčica a med od maslačka i arancini su samo kruna tvog neumornog rada
![]() |
|
![]() |
|
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Pusa svima, Anastazija vreli sirup, ako se postepeno ulije u boce posložene na mokru krpu i odmah se zatvore može stajati dok ga ne popiješ
![]() Isti sirupu pijemo razrijeđen kao sok kad god smo žedni, a kod prehlade i kašlja imam bočicu kraj sebe i svaki puta kad krene kašalj uzmem gut.
Pitate me kad stignem. Ovako: ustanem u 5- 5 i pol, malo prošvrljam forumom, posvađam se na političkom dijelu jednog portala sa neistomišljenicima
![]() U međuvremenu mi se neda baciti kore od naranče i limuna pa ih ukuham i pošećerim, ali mi onda ostane šećernog sirupa pa dodam još limuna i lozovače pa napravim liker limunčelo, pa se sjetim da više nemam travarice pa otrčim u začinski vrt po rekvizite i stavim u boce sa rakijom ...
i na koncu idemo kod prijatelja i sve to lijepo razdijelim jer to godinama radim, jer me to čini sretnom, jer je dobro činiti dobro ...
Jest da su ovdje spojena dva , tri dana , ali u biti trčim (nekako sve teže). Familjarno smo "bolesni" od skupljanja zaliha hrane. To su valjda geni didovi (i kameni !). Nikada nije bio gladan, ali se uvijek gladi bojao
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Mira K ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 16 Rujan 2009 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 5574 |
Neobično te je vidjeti na CIF- u u ovo vrijeme.. Pa kada ti sve to stigneš? Dan ti traje 24 sata. Ti si zaista posebna! Za tebe, vrijednice naša
![]() |
|
![]() |
|
Miro, brige, brige ... A što da ti pričam!
|
|
|
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Srećom sirup od maslačka neću morati krasti, ovu godinu me kašalj zaobišao
![]() Moram i ja na trening kako se odmoriti uz štednjak, moj osjećaj uz štednjak je želja da pobacam šerpe kroz balkon ![]() Ovo me strašno podsjeća na mene. ![]() |
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
![]() ![]() ![]() |
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 227228229230231 272> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |