Istarski blues |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2829303132 40> |
Korisnik | |
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
EJj Vera ja sad možda idem ove sedmice kod Triše pa biraj bolan pa nosim odma ne čekaj ima novi dosta pa udri samo mi opet sliku pošalji i sve je već spakovano
![]() |
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Vera ne gundraj vrt ti je predivan, prostran, zelen... TM je svašta lijepog napravio a eto i ti s ovim cvijećem, kaktusima uljepšala. A "dečki" uživaju trčeći okolo! |
|
![]() |
|
jagoda ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 5241 |
Vera prvi puta pregledavam tvoj ISTARSKI BLUES i vidim puno ljepote...Posebni su kaktusi naročito onaj koji prvi puta cvjeta.Sve mi se više sviđaju kaktusi jer njima ne škodi jako sunce, a nezaljevanje još i manje....
![]() |
|
sutra je novi dan
|
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
I ja povećavam kolekciju kaktusa
![]() ![]() |
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
Napokon da se prosetam i tvojim vrtom,i mogu ti reci da si i mene zarazila s kaktusima,nesto sam dobila na poklon,a nesto sam sama nabavila
![]() |
|
![]() |
|
Lora ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 21 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 4104 |
ma sve pohvale Vera
![]() ![]() MM će izbaciti ili mene ili kaktuse...bojim se ovo zadnje, ja mu trebammmmmm
![]() |
|
Rijeka Prijatelji su kao dragulji, samo pravi traju vječn |
|
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Vera, da mi vidiš tvog crnoglavca, ma kako mi je već velik i daje bočno mlade....
![]() |
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
vera4 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2008 Lokacija: American Samoa Status: Offline Bodovi: 2922 |
Moj je nasred livade, bez sijenke i opet je malo nagnut na sunce. Moguće mu je to u karakteru.
|
|
Ne znaš da ti je dosta dok ti nije više nego dosta (ne odnosi se na hranu nego puno ozbiljnije)
|
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Čekamo nove slikice
![]() |
|
|
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
Ej Vera žao mi što te ne opljačka u tvome vrtu ali ima vremena-već planiram kako do tvog vrta pa makar i poštom . Stavljaj nešto novo da se prikačim odma
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Vera slijedeći put kad niho dođe evo nas k tebi pa neka uživa, samo molim te nemoj na stol stavit sir ni u ludilu, a za mene može ona fina štrudla od tvojih višanja - niho će već donijeti svoj megle sir.
![]() |
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
vera4 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2008 Lokacija: American Samoa Status: Offline Bodovi: 2922 |
Dogovoreno, Niho nosi sir a mi se patimo sa štrudlom.
|
|
Ne znaš da ti je dosta dok ti nije više nego dosta (ne odnosi se na hranu nego puno ozbiljnije)
|
|
![]() |
|
Vera ti kupi štrudlu ko j sir pa si mirna -ja samo mažem pa se nadula ko bubanj nisam mogla ni cvijeće kod Hoje i Korijenka pogledati dobro zbog sireva ---bem ti sir
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Neće pa neće da stavi slikice. Ali posebne recepture o kako otjerati M, to hoće i to odmah
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Od moje zadnje posjete nisi baš puno sličica stavila, ali onu što jesi i što je pohvaljena govori sasvim dovoljno. Predivno imanje, sa savršenim detaljima. Pitam se kako bi izgledalo da je sve planski kad ovako izgleda super!
|
|
Prijateljstvo nije velika stvar,nego milion malih stvari. E. HABERT
|
|
![]() |
|
maslacak7 ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 03 Ožujak 2009 Lokacija: Betina Status: Offline Bodovi: 2828 |
prekrasno.....
![]() |
|
![]() |
|
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Mira K ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 16 Rujan 2009 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 5574 |
Pozdrav Vera i od mene i žao mi je da nisi bila kod mene na kavi sa curama. predivan vrt, sve uredno i lijepo!
|
|
![]() |
|
gute Fee ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Lipanj 2010 Lokacija: tu i tam Status: Offline Bodovi: 7699 |
Ja se nisam mogla nagledati kaktusa i njihovih cvijetova ! No nisu to samo kaktusi i sve ostalo mi je lijepo ! Prekrasno , prostrano !
![]() |
|
![]() |
|
Malo sa obrisala paučinu s moje teme i počistila prašinu. Čini mi se da se malo plijesni hvata u kutu. Morat ću češće otvarati da se zrači.
Da nastavim kako je i počelo. Najdraži moj, velik kao orah dobio potomka. ![]() |
|
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2829303132 40> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |