Početna stranica Početna stranica > Cvijeće - Forum o cvijeću > Penjačice
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Klematis  - Clematis
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Klematis - Clematis

Odgovori Odgovori Stranica  <1 5556575859 136>
Korisnik
Poruka
Gricka View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Status: Offline
Bodovi: 1726
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Gricka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Travanj 2011 u 10:13
Poslala sestra i minuet, viticellu rubru,early sensation....biće cvjetovasmile213
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
waterlily View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 709
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje waterlily Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Travanj 2011 u 10:15
ajme Gricka jel to sa sjevera??

smile227

ne mogu vjerovati da od stotina vrsta mi izaberemo istu!

koliko si ih dobila?

moje dvije floride prezimile u garaži, ostatak se dobro drži, jedva čekam da mi christal fountain procvjeta, jer lani nije cvao,
http://www.thompson-morgan.com/medias/sys_tandm/8797041459230.jpg

a i mami sam dala Josephinu pa i to jedva čekam.Wink

joooj kak da smanjim ovu sliku??

edit-u nedostatku pentralica želim si ovakvog grmastog, koji raste do 120 cm ima intenzivan miris i predivan je, dakle clematis aromatica

Želja i ljubav su krila za velika djela
Na vrh
Klimatis View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1360
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Klimatis Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Travanj 2011 u 10:21
Genijalno!!!

viticella ‘Minuet’, Clematis ‘Early Sensation" evergreen group bravo Gricka, bit će reznica put Zg ja se nadam.

Opa waterlily imate Floride Sieboldi i Josephine??? Vidi se da ima clematisoljubaca sve više i više.

Pa di ste ih nabavili? Ove sve sa slika nisam nikad kod nas vidio.
Neka se sve zeleni
Na vrh
waterlily View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje waterlily Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Travanj 2011 u 10:25
ovaj clematis integrifolia saphir raste do metra i lagano miriši

i na kraju Josephine

Na vrh
Gricka View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Gricka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Travanj 2011 u 10:28
Pravim pauze jer čitam etikete. Još i Julia Correvon...smile79mojoj sestri
Na vrh
Klimatis View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Klimatis Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Travanj 2011 u 10:29
Pa to je sestra kupila pol rasadnika!! Super seka!
Neka se sve zeleni
Na vrh
Gricka View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Gricka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Travanj 2011 u 10:30
Ona živi u Munchenu, ali naruči-kod njih to ide bez problema., za par dana dođe. Baš super seka!
Na vrh
waterlily View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje waterlily Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Travanj 2011 u 10:30
Klimatis imam floridu siebodlii i floridu alba plena, bijela varijanta.
Josephinu sam poklonila majci.
Nabavljam ih sa sjevera Europe.

Na vrh
Klimatis View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Klimatis Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Travanj 2011 u 10:32
Genijalno!!! Vidim morat ću i ja .
Neka se sve zeleni
Na vrh
waterlily View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje waterlily Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Travanj 2011 u 10:33
Ajme, Julia je divna!!!

Imaš toliko mjesta?smile93

Na vrh
Gricka View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Gricka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Travanj 2011 u 10:33
floridu sieboldi i alba plenu može se nabaviti u rasadniku Ilić u Srbiji.

Zasada ih redam jednog do drugog, dok osmislim novi izgled dvorišta. Sad više i ne baš puno prostora
Na vrh
waterlily View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje waterlily Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Travanj 2011 u 10:36
Na popisu želja mi je i avant garde

a i ova tangutica anita mi je krasna

Na vrh
Gricka View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Gricka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Travanj 2011 u 10:38
Imaš u Kaliji, 120,00 kunića

Ja imam P.Dianu, donijela sestra za Svi svete prošle godine. Zasada samo lišće, ponegdje se nazire mali pupić. Držala sam je u negrijanoj prostoriji zimus, dosta je ištrkljala, sad sam je presadilu u veliku posudu i naslonila na tatine ljestve uz kuću. Čekam cvjetove
Na vrh
vennera View Drop Down
Novo sjeme
Novo sjeme

Bodovi: 12
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje vennera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Travanj 2011 u 10:40
Originalno poslano od člana Klimatis Klimatis napisao:

Ako ne izgleda kao da je povenuo, onda mu fali nešto. S čime gnojiš clematis? Ako sa mineralnim gotovim gnojivima, žućenje lišća može izazvati manjak magnezija.

obzirom da sam ih te prije mjesec dana kupila, posadila u teglu novu zemlju za balkonsko cvijeće, nisam ih prihranjivala nikakvim tekućim gnojivima, nego sam samo par puta s vodom u kojoj sam držala ljuske jajeta i jednom s vodom kuhane blite (neslane, naravno).

posađene su mi pink fantasy, president i ville de lyon. president je več otvorio jedan cvijet, a od ova dva jedan već ima 10-ak pupova.

dva požutjela izboja (2 cm)  i par nižih grančica s malim pupovima koje su požutjele sam odrezala. sve ostalo se jako dobro drži i dobro izgleda.

ne mogu ih slikat jer mi fotić nešto šteka (ne mogu skinuti slike s njega  :((

hvala svima na savjetima!
Na vrh
waterlily View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje waterlily Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Travanj 2011 u 10:43
Originalno poslano od člana Gricka Gricka napisao:

Imaš u Kaliji, 120,00 kunića

koja? avantgarda???smile213

ajme fala ti!
Na vrh
Klimatis View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Klimatis Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Travanj 2011 u 10:57
Da u Kaliji ima Josephine, Avant Gard, neke Alpine al skupi su. Pa koliko ih imaš Gricka onda? Kad stalno novi dolaze, ljubomoran sam.

Neka se sve zeleni
Na vrh
waterlily View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje waterlily Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Travanj 2011 u 11:02
evo zvala sam upravo, sad još samo da nađem nekog da mi to pokupi!
Na vrh
Gricka View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Gricka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Travanj 2011 u 11:05
puno
Na vrh
antonija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5001
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje antonija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Travanj 2011 u 11:40
znalci koji je ovo, kupila san ga kao polish spirit, ne liči mi na onog sa etikete!
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.

Na vrh
antonija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5001
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje antonija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Travanj 2011 u 11:45
ovdje se bolje vidi!
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.

Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 5556575859 136>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,281 sekundi.