Klematis - Clematis |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 5556575859 136> |
Korisnik | |
Gricka ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 04 Listopad 2010 Status: Offline Bodovi: 1726 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Poslala sestra i minuet, viticellu rubru,early sensation....biće cvjetova
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
waterlily ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 06 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 709 |
ajme Gricka jel to sa sjevera??
![]() ne mogu vjerovati da od stotina vrsta mi izaberemo istu! koliko si ih dobila? moje dvije floride prezimile u garaži, ostatak se dobro drži, jedva čekam da mi christal fountain procvjeta, jer lani nije cvao, http://www.thompson-morgan.com/medias/sys_tandm/8797041459230.jpg a i mami sam dala Josephinu pa i to jedva čekam. ![]() joooj kak da smanjim ovu sliku?? edit-u nedostatku pentralica želim si ovakvog grmastog, koji raste do 120 cm ima intenzivan miris i predivan je, dakle clematis aromatica ![]() |
|
Želja i ljubav su krila za velika djela
|
|
![]() |
|
Klimatis ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 20 Rujan 2010 Status: Offline Bodovi: 1360 |
Genijalno!!!
viticella ‘Minuet’, Clematis ‘Early Sensation" evergreen group bravo Gricka, bit će reznica put Zg ja se nadam. Opa waterlily imate Floride Sieboldi i Josephine??? Vidi se da ima clematisoljubaca sve više i više. Pa di ste ih nabavili? Ove sve sa slika nisam nikad kod nas vidio. |
|
Neka se sve zeleni
|
|
![]() |
|
waterlily ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 06 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 709 |
ovaj clematis integrifolia saphir raste do metra i lagano miriši
![]() i na kraju Josephine ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Gricka ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 04 Listopad 2010 Status: Offline Bodovi: 1726 |
Pravim pauze jer čitam etikete. Još i Julia Correvon...
![]() |
|
![]() |
|
Klimatis ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 20 Rujan 2010 Status: Offline Bodovi: 1360 |
Pa to je sestra kupila pol rasadnika!! Super seka!
|
|
Neka se sve zeleni
|
|
![]() |
|
Ona živi u Munchenu, ali naruči-kod njih to ide bez problema., za par dana dođe. Baš super seka!
|
|
![]() |
|
Klimatis imam floridu siebodlii i floridu alba plena, bijela varijanta.
Josephinu sam poklonila majci. Nabavljam ih sa sjevera Europe. |
|
|
|
![]() |
|
Genijalno!!! Vidim morat ću i ja .
|
|
Neka se sve zeleni
|
|
![]() |
|
Ajme, Julia je divna!!!
![]() Imaš toliko mjesta? ![]() |
|
|
|
![]() |
|
floridu sieboldi i alba plenu može se nabaviti u rasadniku Ilić u Srbiji.
Zasada ih redam jednog do drugog, dok osmislim novi izgled dvorišta. Sad više i ne baš puno prostora
|
|
![]() |
|
Na popisu želja mi je i avant garde
![]() a i ova tangutica anita mi je krasna ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Imaš u Kaliji, 120,00 kunića
Ja imam P.Dianu, donijela sestra za Svi svete prošle godine. Zasada samo lišće, ponegdje se nazire mali pupić. Držala sam je u negrijanoj prostoriji zimus, dosta je ištrkljala, sad sam je presadilu u veliku posudu i naslonila na tatine ljestve uz kuću. Čekam cvjetove
|
|
![]() |
|
vennera ![]() Novo sjeme ![]() ![]() Pridružen: 13 Ožujak 2011 Status: Offline Bodovi: 12 |
obzirom da sam ih te prije mjesec dana kupila, posadila u teglu novu zemlju za balkonsko cvijeće, nisam ih prihranjivala nikakvim tekućim gnojivima, nego sam samo par puta s vodom u kojoj sam držala ljuske jajeta i jednom s vodom kuhane blite (neslane, naravno).
posađene su mi pink fantasy, president i ville de lyon. president je več otvorio jedan cvijet, a od ova dva jedan već ima 10-ak pupova.
dva požutjela izboja (2 cm) i par nižih grančica s malim pupovima koje su požutjele sam odrezala. sve ostalo se jako dobro drži i dobro izgleda.
ne mogu ih slikat jer mi fotić nešto šteka (ne mogu skinuti slike s njega :((
hvala svima na savjetima!
|
|
![]() |
|
koja? avantgarda??? ![]() ajme fala ti! |
|
|
|
![]() |
|
Da u Kaliji ima Josephine, Avant Gard, neke Alpine al skupi su. Pa koliko ih imaš Gricka onda? Kad stalno novi dolaze, ljubomoran sam.
![]() ![]() |
|
Neka se sve zeleni
|
|
![]() |
|
evo zvala sam upravo, sad još samo da nađem nekog da mi to pokupi!
|
|
|
|
![]() |
|
puno
|
|
![]() |
|
antonija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 29 Travanj 2010 Lokacija: župa dubrovačka Status: Offline Bodovi: 5001 |
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.
|
|
![]() |
|
antonija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 29 Travanj 2010 Lokacija: župa dubrovačka Status: Offline Bodovi: 5001 |
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 5556575859 136> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |