Vrt za moju dušu |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 6061626364 125> |
Korisnik | |
magnolia ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 18 Svibanj 2010 Lokacija: mostar Status: Offline Bodovi: 426 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Svaki komentar bio bi suvišan!
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Koja je ovo divota, nemam više riječi, svaka čast, posebno i prekrasno cvijeće i odlične fotografije.
![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
![]() |
|
![]() |
|
FLORAMYE ![]() Odrastao grm ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 14 Siječanj 2011 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 1337 |
Ovo je vrt i za moju dušu!
![]() |
|
![]() |
|
Fany54 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 30 Lipanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2946 |
nisam duže vrijeme bila u tvom vrtu i evo me tu samo se bojim da me infarkt ne udari koja ljepota kod tebe a tek glicenija, i ja je imam već pet godina ali još nikada nije cvjetala a tako bi željela bar jedan cvijet, jesenas sam je orezalo po vašim savjetima pa ćemo vidjeti ove godine , bravo draga moja za sve
![]() Uploaded with ImageShack.us |
|
![]() |
|
Belina ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 26 Siječanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3901 |
![]() |
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Svaki je cvijet uobičajeno prekrasan, no moram ovog puta izdvojiti onu tamnu sasu i tamnu maćuhicu... Mistične djevojke.
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
enrikova nona ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
pre pre predivno
![]() |
|
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
|
|
![]() |
|
mimi46 ![]() Pustio korijenje ![]() Pridružen: 20 Veljača 2011 Lokacija: moslavina Status: Offline Bodovi: 386 |
Ovakvo bogatstvo vrsta na jednom mjestu...svaka čast...tih dvadeset godina stvarno nije uzalud utrošeno...cijelo malo bogatstvo
![]() ![]() |
|
![]() |
|
makk ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 26 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1162 |
Kao i uvijek, praznik za oči.
|
|
![]() |
|
Free ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
P R E Č A R O B N O ! ! ! r a j n a z e m l j i ![]() |
|
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
|
![]() |
|
muhlenbergia ![]() Trajnica ![]() Pridružen: 18 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 2241 |
baka ,Mari,5510 ,opsjena ,maryann2311 ,mali kaktus ,
misty-da ,gioiaa ,korijenko ,OTOK ,bromelija ,Horti magnolia ,Lantana ,moon ,FLORAMYE ,Fany54 ,Belina Anaida ,enrikova nona ,mimi46 ,makk ,freeland44 - hvala Vam na posjeti mom vrtu i Vašim komentarima. misty-da Glicinija ima oko dvadeset godina Horti Sjeme je od mojih božura ![]() |
|
![]() |
|
muhlenbergia ![]() Trajnica ![]() Pridružen: 18 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 2241 |
![]() |
|
![]() |
|
Mira K ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 16 Rujan 2009 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 5574 |
![]() |
|
Free ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
Miro, to je japanska ukrasna trešnja.
Još malo i moja će se moći ovako slikati ali nebo nikada neće biti tako plavo!!!! |
|
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
|
![]() |
|
Lora ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 21 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 4104 |
stvarno je poseban užitak prošetati se tvojim stranicana,No mslim da pravo raskoš se može doživjeti samo uživo
![]() ![]() ![]() |
|
Rijeka Prijatelji su kao dragulji, samo pravi traju vječn |
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Uvijek mi je posebni užitak prošetati ovdje
![]() |
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Netko je dobro napisao: bogatstvo vrsta! Ja ću dodati: ali fantastično posađene, kombinirane...
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
waterlily ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 06 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 709 |
Joooj kakvo obilje kod tebe!!!
Miris mi izlazi kroz ekran, a boje su fantastične!! ![]() Jel ono Judino drvo? I ja sam imala judine grančice do prije dva tjedna, al pokosilo ga. ![]() edit-već se vidim pred glicinijom na jednoj kolor terapiji! ![]() |
|
Želja i ljubav su krila za velika djela
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 6061626364 125> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |