Galerija bake Tatjane |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 4748495051 85> |
Korisnik | |
Okić ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 09 Ožujak 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 796 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Draga Tatjana, puno hvala za salvete, brzo ozdravi. Pisala sam opširnu privatnu poruku, ali mi ne prolazi, neznam zašto. Vjerujem da svi nestrpljivo očekujemo nove radove - nedostaju nam! Pozdrav! |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Tatjana_bg ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 19 Ožujak 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 268 |
Bako napokon mi sttiglo blago u ruke,koje si mi poslala, puno puno puno hvala,puno pozdrava i pusa od nas
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
tatjanabajcic ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 06 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3874 |
Stalak sam kupila u fertisimi, ali ih već dugo nemaju.
|
|
![]() |
|
valliSa ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 719 |
![]() |
|
![]() |
|
jani ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 21 Veljača 2011 Status: Offline Bodovi: 1559 |
Sviđaju mi se tvoje kutije,ali najviše mi se dopao onaj tanjur na stalku. božanstven mi je
![]() |
|
![]() |
|
kuštrava ![]() Već proklijao ![]() Pridružen: 11 Siječanj 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 161 |
radovi su dobri,...
probaj slikati bez blica na dnevnom svjetlu ili vani dok je sunčano.. bolje će ispasti |
|
![]() |
|
tatjanabajcic ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 06 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3874 |
Tanja hvala na komentaru, a ako naidjkem na amarilise
i mislim da sam tio nešto poslala s ružama, ako ne javi klupiti ću i poslati. |
|
![]() |
|
Tatjana_bg ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 19 Ožujak 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 268 |
joj ruze ruze i amarelise m oja slabost
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Okić ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 09 Ožujak 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 796 |
Tatjana, lijepi radovi A SLIKE SVAKAKO LJEPŠE OD MOJIH (ja ih još nemam). A kad ih pošaljem ja ću preuzeti ulogu najgorih tako da nitko neće imati dileme ha, ha |
|
![]() |
|
Da Mare je 1 april, ali ipak ne slikam dobro. A na tanjuru su amarilisi i već je otišao, i imala sam samo jednu saalvetu za tanjur i stakleni tanjur i ode.
Hvala ti na posjetu i lijepim riječima za moje radova makar bila loša slika. |
|
![]() |
|
maredelmare ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Prosinac 2009 Status: Offline Bodovi: 1310 |
Kao što reče maslina-ove "isfurane" ruže, ili su božuri...nikad nisam načistu šta je ono
![]() Dobro su smješteni na ovom tanjuru. Ja, inače, rastvorim tu salvetu, ..ona me zbuni...pa je ostavim za drugu neku prigodu - "pametniji" popušta ![]() Svidio mi se posebno ovaj zadnji tanjur s amarilisom...uff, nisam valjda opet falila vrstu cvića ![]() ![]() Je slika mutna, al nazirem ja da je to nešto dobro ![]() E Tatjana, Tatjana...trebaš od mene učit spretnost fotografije i prezentacije, e! .....vezano za ovu zadnju rečenicu...jel danas sigurno 1.april? ![]() ![]() |
|
Pusti ko listak neka te mota taj ludi polet, vihor lud. Leti ko lišće što vir ga vije, za let si dušo stvorena.
|
|
![]() |
|
zahvaljujem se na posjeti i lijepim pohvalama.
|
|
![]() |
|
maslina55 ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 11 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 971 |
Uskrsni tanjuri i pločice jako su lijepi a one več "isfurane " ruže odlično su "legle" na veliki pjat!!!
|
|
![]() |
|
Slavica 08 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 05 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1317 |
radovi su ti super a što se slikanja tiče-možemo ruku pod ruku!iste smo-prestare za fotografe,ne bi nas primili ni na tečaj!ma važno je da se vidi da su radovi SUPER!!!
![]() |
|
![]() |
|
ElzaBuba ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 19 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 576 |
aSamo još jednom reci da ne vidiš dobro!
Tako si lijepo i precizno uredila kutije sa čipkom,
![]() |
|
![]() |
|
sarita banana ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2711 |
nemam nista dodati na sanjin komentar,dobro je sve rekla.
|
|
um se obogacuje primanjem a srce davanjem
|
|
![]() |
|
sanja 1734 ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2011 Status: Offline Bodovi: 302 |
Tatjana iako kako kažeš da ne znaš slikati, ali zato znaš raditi kutije. |
|
![]() |
|
Moram komentirati samu sebe, Tanja ne znaš slikati dobro.Moram ići na tečaj za slikanje s lošim aparatom.
|
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 4748495051 85> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |