Slavica - moji radovi |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 7891011 55> |
Korisnik | |
maredelmare ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Prosinac 2009 Status: Offline Bodovi: 1310 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Slaviceeeeeee!!!!!
Jel čitaš mailove????? |
|
Pusti ko listak neka te mota taj ludi polet, vihor lud. Leti ko lišće što vir ga vije, za let si dušo stvorena.
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Slavica 08 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 05 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1317 |
tajna mojih tanjurića i nije tajna sanjo,ovdje sam to objašnjavala.ja motive sa salvete stavim a pozadina salveta nije boja nego ili ta ista salveta ili neka druga ili samo drugi sloj salvete.kad zaljepim onda odmah umočim prst u ljepilo i jagodicom prsta/ne noktom da ju ne iskidaš/prelazim preko salvete,ona se dobro namoči,ostaje poluprozirna i kad se osuši,pokušaj na nećem,vidjet ćeš da će ići,samo lagano mažeš,utrljavaš ljepilo.za slike ne znam što se dogodilo,sreća moja da je rosa(naša moderatorica foruma) blizupa sam ju zvala u pomoć,sve slike sam stavljala preko photobuketa i to se dogodilo,sinoć smo ponovili ali ne preko njih,kad budem imala više vremena pokušat ćemo rose i ja ponoviti i one na prijašnjim stranicama.hvala vam drage moje na komentarima!
![]() |
|
![]() |
|
sanja 1734 ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2011 Status: Offline Bodovi: 302 |
Zaboravila san napisati da veliki dio tvojih slika ne mogu otvori, ne znam zašto, u tim poljima su kvadratići u kojima piše photobuket. kako se otvore da li itko zna????????????????
|
|
![]() |
|
sanja 1734 ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2011 Status: Offline Bodovi: 302 |
Slavice prava si umjetnica, pijatići su prekrasni, to san probala puno puta i oprala, nikako mi ne idu šteta jer mi se sviđaju, a tvoji su najlipši do sada koje san vidila, nježni, prozračni, kako?
![]() |
|
![]() |
|
tatjanabajcic ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 06 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3874 |
Radovi ko i uvijek ostave me bez riječi, toliko su lijepi.
|
|
![]() |
|
Slavica 08 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 05 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1317 |
curice hvala vam!sve su kombinacije salveta i printeva
![]() |
|
![]() |
|
Majolina ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 28 Prosinac 2010 Status: Offline Bodovi: 103 |
ajme preslatke kutijice,ovi anđelčići sa pipicama, zekama i ovčicama su me oborili sa nogu. Tanjuri su mi famozni, ono drveće mi je posebno lijepo!!! Od kud ti te salvete? Ili je to print? Jako lijepi radovi, odlične kombinacije!! prava si umjetnica, nema šta.... Sve pohvale za sliku tebe u budućnosti!!!
![]() |
|
![]() |
|
Evo rose uskočila u pomoć. Vraća slike nazad.
|
|
![]() |
|
Kako otvoriti slike Slavice08?
|
|
![]() |
|
mumica ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 02 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 897 |
majstorice nema ti ravne, radovin su mrak mrakova
|
|
![]() |
|
maredelmare ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Prosinac 2009 Status: Offline Bodovi: 1310 |
Imaš jako puno lipih radova Slavice, tako da je stvarno teško izdvojiti nešto, da sam pokušala...bilo bi toga:))
![]() |
|
Pusti ko listak neka te mota taj ludi polet, vihor lud. Leti ko lišće što vir ga vije, za let si dušo stvorena.
|
|
![]() |
|
sarita banana ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2711 |
pa spavis li ti uopce draga Slave, ?trebalo je vremena uraditi toliko lijepih radova,svaka cast.
![]() |
|
um se obogacuje primanjem a srce davanjem
|
|
![]() |
|
evo ma nazad,zaboravih se zahvaliti svim dragim curkama koje su povirile na moje stranice a jani odgovor-kutijice sam kupila prošle godine ovdje u splitu(tip onih trgovina eurotrade,vidim da je uvoz iz mađarske a proizv.zna se-kina ali su nebojane,stvarno dobre)sada ih nema.to su male a velike kutije naručujem iz zagreba.
|
|
![]() |
|
ova prva slika je napravljena za moju dušu,e to je moja vizija moje budućnosti,ha,ha,ha!!!ja i mačka i kompić naravno!druga slika rađena je za mog prijatelja,radi se o svetištu na čiovu,trogir,pa jedna kutijica,etui,mali tanjuriča-tek toliko da vidite da se nisam baš posve ulijenila!ona "moja"slika puno je bolja u stvarnosti(vidjela ju je i rosa)ali slikanje mi je slaba strana!
![]() |
|
![]() |
|
![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us |
|
![]() |
|
sarita banana ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2711 |
a sta reci nego ,bravo majstorice
![]() |
|
um se obogacuje primanjem a srce davanjem
|
|
![]() |
|
jani ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 21 Veljača 2011 Status: Offline Bodovi: 1559 |
Slavice - sve kutije su mi jako, jako lijepe - svaka na svoj način!
![]() Gdje nabavljaš kutije, imaš vrlo neobične oblike - nisam vidjela takve do sada.....?
|
|
![]() |
|
Majolina ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 28 Prosinac 2010 Status: Offline Bodovi: 103 |
prekrasni radovi,divne salvete, printevi...što već... kutijice su me ODUŠEVILE!!!!
![]() |
|
![]() |
|
aleksandra m ![]() Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 10 Veljača 2011 Status: Offline Bodovi: 45 |
Sve je tako lepo, jako lepo.Najvise mi se dopada tvoje kombinovanje razlicitih salveta na jednom komadu.
|
|
http://aleks-pogledkrozmojuprizmu.blogspot.com/
|
|
![]() |
|
Mima35 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 27 Listopad 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1485 |
Sve je jako dobro ali mi je ipak od svega najljepša plava kutija s majkom i kćerkom i šarena kutija s cipelom. Ti su mi radovi stvarno originalni.
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 7891011 55> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |