Početna stranica Početna stranica > Hobistika - Forum za hobi > Decoupage tehnika – salvetna tehnika > Decoupage galerija radova
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Chat - Brbljaonica
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Chat - Brbljaonica

Odgovori Odgovori Stranica  <1 979899100101 113>
Korisnik
Poruka
sanja 1734 View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Status: Offline
Bodovi: 302
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje sanja 1734 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Travanj 2011 u 12:40
Maredelmare pa ti si proštudirala sve o magnoliji, želim ti stvarno da ju pronađeš, vidin da ti se toliko sviđa. Ja san jedino vidila, odnosno gledan ju svaki dan ispod prozora bolnice di radin, a to je očito kako ti kažeš da se zove Magnolia stellata. Sritno"smile57Možda da pitaš na forumu o cviću i u vrtnim centrima sigurno će ti neko znati dati odgovor. Kao što mi tete salvete dajemo savjete o salvetama cvjećari o cviću. Javi kad nađeš
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
Božikovine View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 13142
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Božikovine Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Travanj 2011 u 13:57
Maredelamare, prije nego nabaviš Magnoliju, pogledaj ovo drvce ...

Na vrh
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Božikovine Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Travanj 2011 u 13:59
... ili magnoliu gradifloru ...

Na vrh
maredelmare View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1310
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje maredelmare Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Travanj 2011 u 15:09
Sanjo, mene je toliko opčinila da se čudim kako se šetajući s fotoaparatom, nisam zabila u koje drugo- neuglednije drvo...ili stup
Auuuuuuu, Božikovineee!!!!!!
Šta je dobra ova gradifolia!!!
Nisam ovo ni vidila, ja našla one dvije vrste - vidi se da sam hobistički dio foruma. Iz cvjetnog imam -2
Pusti ko listak neka te mota taj ludi polet, vihor lud. Leti ko lišće što vir ga vije, za let si dušo stvorena.

Na vrh
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje sanja 1734 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Travanj 2011 u 15:22
Božikovine, ajme lipo li je koje je to drvo predivno je?
Na vrh
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Božikovine Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Travanj 2011 u 16:27
Tulipanovac, bliski rođak magnolije no oprez, drvo je ogromno.
Na vrh
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje maredelmare Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Travanj 2011 u 16:51
Je li taj tulipanovac ona prva slika s žutim cvjetovima?
Ova gradifolia s bijelim cvijetom na slici je valjda niža?
Pusti ko listak neka te mota taj ludi polet, vihor lud. Leti ko lišće što vir ga vije, za let si dušo stvorena.

Na vrh
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Božikovine Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Travanj 2011 u 05:05
Tulipanovac je na prvoj slici i on je brzorastuće drvo.
Magnolia g. je drvce prema njemu.
Na vrh
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje sanja 1734 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Travanj 2011 u 11:54
Zar ne bi bilo lipo da se takva stabla sade po parkovima, uz ceste po gradu ....... tako bi gradovi bili prekrasni svi u cvićusmile64
Na vrh
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje sanja 1734 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Travanj 2011 u 13:06
Tila san pitati jednu stvar (jednu ja svako malo pa jednu po jednu) od kad upotrebljavan zamjensku akrilnu - fasadnu boju kad opituran neki predmet npr. tacnu ne mogu dobiti stari štih šmirgl papirom one crte kao kad opituran sa original akrilnim bojama, Kako vi to uspjevati molim vas da mi netko da odgovor. Jer kad šmirglam samo mi se praši boja a strugotine nikako dobitismile143
Na vrh
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje sanja 1734 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Travanj 2011 u 12:48
Pa di ste dana svi nikoga nema, ništa ne pečete. Šta se dogodilo?smile140
Na vrh
Lily_storm View Drop Down
Novo sjeme
Novo sjeme

Bodovi: 59
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lily_storm Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Travanj 2011 u 20:24
Pozdrav svima!

Evo nova sam u ovome pa imam 300 pitanja oko izrade, nadam se da neću biti preveliki davež
Na vrh
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje maredelmare Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Travanj 2011 u 22:27
Lily, svi smo pitali, a ako sudim po sebi-još uvijek pitamo-ja sam i danas pitala:)))).
I kad nešto znaš, pojavi se nešto novo.
Uvijek se nađe netko tko će ti odgovoriti-zavisi koliko je
tko na forumu.

Na vrh
Novo sjeme
Novo sjeme

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lily_storm Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Svibanj 2011 u 20:37
@ maredelmare-

Baš sam imala malo vremena pa sam čitala onaj topic o zamjenskim materijalima - nevjerojatno koristan! Već sam tamo saznala puuuno toga pametnog. (Inače mislilm da su si specijalizirani dućani malo bezobrazni sa cijenama pa uvijek pronalazim način da ih zaobiđem)

Svakako pitam kada negdje zapne Trenutno pokušavan na netu pronaći način kako lijepiti salvete na tamnu podlogu, to još nisam baš shvatila.
Na vrh
Slavica 08 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1317
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Slavica 08 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Svibanj 2011 u 21:54
oprosti mi Bože,vi se žive napričale a ja skroz zaboravila na ovu temu a kako nikad nestižen niti pregledati sve radove ovdje niti ne zalazim.evo me malčice večeras.mare pa je imam magnoliju u vrtu,poprilično stabalce,svjetlija je nego ona tvoja sa slike i cvjetala mi je prije nego što su joj se listovi uopće pojavili,pokušat ću ti grančicu staviti u hormon i zakorjeniti,meni to obično uspjeva sa drugim stabalcima pa vjerujem da može i magnolija!bila je stvarno praznik za oči,puna cvjetova!kupila sam ju u peveca prije par godina,mala,mala-10 kuna!
Na vrh
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje maredelmare Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Svibanj 2011 u 23:43
Lily,ima na 4.strani "Decoupage uputstva i savjeti", tema o tome-nije opširna baš, al iris je postavila tutorial od Chemaca.
Ispod je napisala kako ona to radi-iskreno, tako radim i ja-ne da mi se radit po tutorialu,stavljat drugi sloj salvete (dijela), pa onda motiv pogađat baš na to-jednostavnije mi kako je iris napisala.
Pogledaj, da skužiš o čemu govorim.
Slažem se za cijene u specijaliziranim dućanima.
Šteta što nema zamjene za krakle-bar koliko znam:)

Slavice, evo vidila i ovdje-rasti, samo rasti, grančice:)

Na vrh
Slavica 08 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1317
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Slavica 08 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Svibanj 2011 u 08:37
Tatjana bg-sam Bog te poslao na forum!!!morat ću da uzmem godišnji odmor da pregledam sve što si prevela i stavila! i u moje ime-veliko hvala za trud i pomoć!
Na vrh
Novo sjeme
Novo sjeme

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lily_storm Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Svibanj 2011 u 09:38
Originalno poslano od člana maredelmare maredelmare napisao:

Lily,ima na 4.strani "Decoupage uputstva i savjeti", tema o tome-nije opširna baš, al iris je postavila tutorial od Chemaca.
Ispod je napisala kako ona to radi-iskreno, tako radim i ja-ne da mi se radit po tutorialu,stavljat drugi sloj salvete (dijela), pa onda motiv pogađat baš na to-jednostavnije mi kako je iris napisala.
Pogledaj, da skužiš o čemu govorim.
Slažem se za cijene u specijaliziranim dućanima.
Šteta što nema zamjene za krakle-bar koliko znam:)

Odlično, hvala! Kad dođem doma sve pročačkam, još uvijek se snalazim po forumu.
Isto nisam našla nikakvu zamjenu za klasičan krakle u ovih mjesec dana no recimo od početka koristim umjesto onih skupih ljepila najobičniji Drvofix i kupujem akrilne boje na kilu po običnim dućanima..

Ovo što pišete za magnoliju...Imam pred kućom ogromnu magnoliju lila boje, recimo da je ovakva. Susjeda me molila dvije-tri šibe da ih zapelca. Kaže da doljnji dio malo raskoli i umetne nekoliko zrna ječma, sveže i sve stavi u vodu na neko vrijeme dok ječam pusti korijenčiće. Ja nisam probala ali ona kaže da je tako uspjela uzgojiti bijelu i ružićastu pa vjerojatno funkcionira.
Na vrh
jani View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1559
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje jani Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Svibanj 2011 u 15:33
Curke, Tatjana bg je stavila upute za zamjenu za krakle. Ja sam probala ali mi baš ne uspijeva u potpunosti - vrlo su male pukotine. Radi se s drvofixom - pogledajte u uputama i savjetima, tema Krakle! Baš me zanima da li će kojoj od vas uspjeti! Ako uspijete, javite na koji način!
Pozz
Na vrh
Novo sjeme
Novo sjeme

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lily_storm Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Svibanj 2011 u 14:53
Originalno poslano od člana jani jani napisao:

Curke, Tatjana bg je stavila upute za zamjenu za krakle. Ja sam probala ali mi baš ne uspijeva u potpunosti - vrlo su male pukotine. Radi se s drvofixom - pogledajte u uputama i savjetima, tema Krakle! Baš me zanima da li će kojoj od vas uspjeti! Ako uspijete, javite na koji način!
Pozz

Odlično, ako stignem išta ovaj ili idući tjedan javim kako je prošlo!
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 979899100101 113>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,375 sekundi.