Pordenone sajam cvijeća-slike |
Odgovori | Stranica 123 12> |
Korisnik | |
bubica 78
Pustio korijenje Pridružen: 01 Srpanj 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 259 |
Opcije poruke
Hvala(0)
Objavljeno: 01 Ožujak 2008 u 22:26 |
evo, bilo je stvarno krasno, jako puno cvijeća.
zadnji put sam bila prije 4g., i bogme u odnosu na onda, sajam dobiva moje pohvale.
i bilo je prekrasnih leptira, ovo je moja ruka...(jupi)
|
|
začin mora teći
|
|
Sponzorirani linkovi | |
bubica 78
Pustio korijenje Pridružen: 01 Srpanj 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 259 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
i još malo slika
i ovo zadnje sam kupila sebi,mini phalenopsisi( stavila sam Donat da možete usporedit visinu) i Masdevallia (tj. barem tako piše na onom kartončiću, nadam se da to nije ime tvrtke
|
|
začin mora teći
|
|
bubica 78
Opcije poruke
Hvala(0)
|
pardon sliku nisam stavila, tako da se tekst gore nadovezuje na ovu sliku
|
|
začin mora teći
|
|
administrator
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
administrator tata-mata foruma © Pridružen: 28 Siječanj 2007 Lokacija: Zlatna dolina Status: Offline Bodovi: 6910 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
predivne slike sa predivnog sajma!!! A i ponovili smo se sa predivnim primjercima... bilo je znojenja na granici ali uspjesno obavljeno....
stavljam i ja svoje slikice za koji tren...
|
|
Branka
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Neukroćena biljka Pridružen: 27 Prosinac 2007 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3031 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
pa i ja sam ostala bez teksta zaista je sve super . da lije cvijeće bilo skupo .što se najviše kupovalo između naših posjetitelja .
|
|
TeaK
Neukroćena biljka Pridružen: 12 Rujan 2007 Status: Offline Bodovi: 3272 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
PJEKJASNO........ to je sve što mogu reći, a samo si mogu zamisliti što je sve završilo u vrećicama i ruksacima.
|
|
andrea01
Cvjetni guru Pridružen: 29 Svibanj 2007 Status: Offline Bodovi: 5238 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Da, da... kao što cure rekoše predivne slike, ali nam otkri i tajnu što je završilo sve u ruksacima i vrećicama!!!
|
|
dada28
Trajnica Pridružen: 06 Lipanj 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2265 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Svaki komentar je suvišan...Bubica, Admin
|
|
Sometimes you want to go where everybody knows your name and they're always glad you came..
|
|
bubica 78
Opcije poruke
Hvala(0)
|
cijene, hm , meni se čini da su nešto skuplje, ili iste kao kod nas, ali opet sve ovisi, treba dobro sajam pretražiti
npr. ove mini phalenopsisi su bili od 10e-18e, a veliki phalenopsisi od 10e-25e
meni se čini da su žene najviše kupovale mimoze i kamelije
mene su najviše oduševili leptiri, jako su pitomi
|
|
začin mora teći
|
|
bubica 78
Opcije poruke
Hvala(0)
|
evo još samo malo slika...
bilo je nekih biljaka koje prvi put vidim u životu ( nemam baš previše iskustva sa biljkama, men su se dojmile)...
zatim, poznate biljke
mesožderke, cijena je bila 4E
dvoumila sam se između ove iduće dvije orhideje, i cijena je na kraju pobijedila (žute 15e, ljubičaste 25e)
|
|
začin mora teći
|
|
bubica 78
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Malo sam gledala da li je koji autobus iz Varaždina, ali na parkingu je bilo naviše riječkih autobusa,
Što se tiče carine, teta vodič a i starije gospođe koje su već bile rekle su da je prošle godine bio problem sa voćkama, te da su ih sve morali baciti jer nisu smjele preko carine.
Prelazak carine (pri dolasku) je bio "zanimljiv", na carini su bili samo autobusi,te pri prelasku granice svi putnici moraju izaći iz autobusa i osobno ići po pečat za putovnicu (ili onu zamjenu za putovnicu) tako da smo čekali cca 1h za prelazak.
|
|
začin mora teći
|
|
FranjicaZG
Neukroćena biljka ZLATNI DONATOR Pridružen: 10 Siječanj 2008 Status: Offline Bodovi: 4567 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Joj predivno, sličice su famozne, koja rapsodija boja - kaj vas ne bole oči nakon cijelog dana te ljepote. Fala što ste podijelili sa nama!
|
|
Plantlover
Mladi grm Pridružen: 02 Siječanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 544 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Koliko ljiljana,...
Da sam bio tamo sve bi pokupovo,pravi raj |
|
shasha
Cvjetni guru Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Prekrasno!!!! Onaj ormarić sa cvijećem je fenomenalan,a kako bi mi tek legla ona sjedeća garnitura(druga porka Adminova,zadnja slika)
|
|
TeaK
Neukroćena biljka Pridružen: 12 Rujan 2007 Status: Offline Bodovi: 3272 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
po tko zna koji put danas......
|
|
SilveK
Neukroćena biljka Pridružen: 16 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4014 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Bolje da ne idem na takva mjesta....mogla bi cijelu plaću ostaviti tamo... |
|
shasha
Cvjetni guru Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
joooj vidim crvene suncokreteeeee,i to ova firma kaj je i kod nas ima.Moram do malo boljih sjemenara možda ga nađem(Gazda si kupio crveni suncokret??)
|
|
administrator
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
administrator tata-mata foruma © Pridružen: 28 Siječanj 2007 Lokacija: Zlatna dolina Status: Offline Bodovi: 6910 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Kupio sam jednu od ovih:
te par komada passiflora predinih boja .... i mislim 5il6 komada lukovica od Amarillisa....
Bilo ih je sigurbo 340 vrsta i nisam se mogao odluciti koju da kupim a sada kada sam dosao kuc ni ne sjecam se koje sam izabrao....
I voki da je bio ostao bi u velikoj nedoumici koju za kupiti...
|
|
administrator
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Opcije poruke
Hvala(0)
|
a na carini sam imao srece jer nas nisu pregledavali i mucili... a izmolio sam cijelu krunicu samo da mi ne nađu passiflore i prosvercam ih!!!
bio sam sretan kao malo djete kada sam ih ugledao i to bas vrstu za kojom vec 2-3 godine ceznem za njima.... i napokon je imam!!!!!
|
|
Arwen
Odrastao grm Pridružen: 02 Listopad 2007 Status: Offline Bodovi: 1192 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
koja divota!
|
|
|
|
Odgovori | Stranica 123 12> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |