Slavica - moji radovi |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 4445464748 55> |
Korisnik | |
tanja-66 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Veljača 2011 Status: Offline Bodovi: 589 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Sve je super. Staklo posebno
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Slavica 08 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 05 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1317 |
hvala tanja,ti si to sve vidjela i uživo !nadam se da ćemo ponešto napraviti i zajedno!
![]() |
|
![]() |
|
tanja-66 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Veljača 2011 Status: Offline Bodovi: 589 |
Pokušala sam nešto sama, tribat ćemo dogovorit usavršavanje
![]() |
|
![]() |
|
TaTjana43 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 12 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1520 |
draga moja, sve ljepše od ljepšeg!svakla čast!
![]() |
|
![]() |
|
nada-m ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1087 |
Koja količina lijepih i malo drugačijih i posebnijih radova, morat ću još koji put pažljivije pogledati,staklo je posebno, kutije drugačije, baš lijepo.
|
|
![]() |
|
Slavica 08 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 05 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1317 |
hvala vam drage curice,posebno hvala tatjani 43,njene salvete su na večini radova!
![]() ![]() |
|
![]() |
|
sanja 1734 ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2011 Status: Offline Bodovi: 302 |
Slavice radovi su ti super, samo tako nastavi
![]() |
|
![]() |
|
sanja hvala!ima još radova,samo ih treba poslikati!
![]() |
|
![]() |
|
tatjanabajcic ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 06 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3874 |
Pa zar misliš da svi slikamo super, kod mene su neke i mutne, kas nismo prošli tečaj slikanja.
Radovi su ti odlični, nema što nema, ali ne mogu izdvojiti nešto, osim one jedne kutije dječje. Radovi su super. |
|
![]() |
|
Mima35 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 27 Listopad 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1485 |
Sve je jako dobro ali mi je ipak od svega najljepša plava kutija s majkom i kćerkom i šarena kutija s cipelom. Ti su mi radovi stvarno originalni.
|
|
![]() |
|
aleksandra m ![]() Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 10 Veljača 2011 Status: Offline Bodovi: 45 |
Sve je tako lepo, jako lepo.Najvise mi se dopada tvoje kombinovanje razlicitih salveta na jednom komadu.
|
|
http://aleks-pogledkrozmojuprizmu.blogspot.com/
|
|
![]() |
|
Majolina ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 28 Prosinac 2010 Status: Offline Bodovi: 103 |
prekrasni radovi,divne salvete, printevi...što već... kutijice su me ODUŠEVILE!!!!
![]() |
|
![]() |
|
jani ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 21 Veljača 2011 Status: Offline Bodovi: 1559 |
Slavice - sve kutije su mi jako, jako lijepe - svaka na svoj način!
![]() Gdje nabavljaš kutije, imaš vrlo neobične oblike - nisam vidjela takve do sada.....?
|
|
![]() |
|
sarita banana ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2711 |
a sta reci nego ,bravo majstorice
![]() |
|
um se obogacuje primanjem a srce davanjem
|
|
![]() |
|
![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us |
|
![]() |
|
ova prva slika je napravljena za moju dušu,e to je moja vizija moje budućnosti,ha,ha,ha!!!ja i mačka i kompić naravno!druga slika rađena je za mog prijatelja,radi se o svetištu na čiovu,trogir,pa jedna kutijica,etui,mali tanjuriča-tek toliko da vidite da se nisam baš posve ulijenila!ona "moja"slika puno je bolja u stvarnosti(vidjela ju je i rosa)ali slikanje mi je slaba strana!
![]() |
|
![]() |
|
evo ma nazad,zaboravih se zahvaliti svim dragim curkama koje su povirile na moje stranice a jani odgovor-kutijice sam kupila prošle godine ovdje u splitu(tip onih trgovina eurotrade,vidim da je uvoz iz mađarske a proizv.zna se-kina ali su nebojane,stvarno dobre)sada ih nema.to su male a velike kutije naručujem iz zagreba.
|
|
![]() |
|
sarita banana ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2711 |
pa spavis li ti uopce draga Slave, ?trebalo je vremena uraditi toliko lijepih radova,svaka cast.
![]() |
|
um se obogacuje primanjem a srce davanjem
|
|
![]() |
|
maredelmare ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Prosinac 2009 Status: Offline Bodovi: 1310 |
Imaš jako puno lipih radova Slavice, tako da je stvarno teško izdvojiti nešto, da sam pokušala...bilo bi toga:))
![]() |
|
Pusti ko listak neka te mota taj ludi polet, vihor lud. Leti ko lišće što vir ga vije, za let si dušo stvorena.
|
|
![]() |
|
mumica ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 02 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 897 |
majstorice nema ti ravne, radovin su mrak mrakova
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 4445464748 55> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |