frida - početnički vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 34567 24> |
Korisnik | |
LeoNata ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 22 Veljača 2011 Lokacija: Dugo Selo Status: Offline Bodovi: 278 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Frida jako lijepo kod tebe! Ostići me nekako podsjećaju na more i toplinu, pa su mi uvijek posebni na vašim slikama!
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
frida ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 17 Rujan 2007 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3399 |
Evo pravog projleća i najbujnije vegetacije u mom vrtu...još da trava ne raste ko blesava gdje bi mi bio kraj....
![]() ..a sad po segmentima ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kiki-ko? ovo je ona tvoja Caesalpinia sa balkona... ![]() ![]() |
|
![]() |
|
bromelija ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() No.3 Najljepše orhideje2014 Pridružen: 09 Svibanj 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3292 |
prekrasno cvijeće ali ostići su posebni
![]() |
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Tvoj se vrt pretvorio u pravi park. Čak su ti i jaglaci neki posebni! A viola... ma sve je prekrasno!
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
sunceeee ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Kolovoz 2010 Lokacija: Hrv. zagorje Status: Offline Bodovi: 1634 |
Frida, krasno se probudio tvoj vrt!
![]() |
|
Nemoj da te život inpresionira, inpresioniraj ti njega! Život je san - učini ga stvarnim! (Majka Tereza)
|
|
![]() |
|
Free ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
Kada sam vidjela tvoje prekrasne ostiće morala sam se umiti u moru da dođem k sebi!!!
Daj nam slikni mimozu da malo slinimo mi kontinentalci!!! |
|
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
|
![]() |
|
frida ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 17 Rujan 2007 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3399 |
Yesssss, mali kaktus....
|
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Moje su žuteeeee
![]() |
|
![]() |
|
sarajka ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 28 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3644 |
Uh more,more,tako rascvjetano,mirisno,kod mene tek ponešto krenulo,blago tebi, zaista imaš u čemu uživat
![]() |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Frida, baš sam se nakon nekog vremena prošetala tvojim vrtom. Uživala u ostićima, zaista su predivni, šetala među anemonama, udahnula miris mora i sjela na kamen čekajući da dođeš!
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
VILMAČ ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Srpanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1530 |
kao iz bajke...
![]() |
|
"radije bih imala ruže na stolu, nego dijamante na vratu"
emma goldman |
|
![]() |
|
Anastazija_ ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 6004 |
Pa kod tebe već sve cvjeta, stvarno možeš uživati u svoj toj ljepoti
![]() |
|
U životu nije važno koliko puta padneš , već koliko si se puta spreman dignuti.
|
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Sorry, mali kaktus
![]() ![]() |
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
A mene se nebi sjetila
![]() |
|
![]() |
|
Nataly ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2009 Lokacija: Lič Status: Offline Bodovi: 2666 |
Prva panoramska slika sa pogledom na more je dovoljna da čovjeku podigne raspoloženje. A bijele anemone i frezija su tako profinjene.. ![]() |
|
![]() |
|
malo panoramskih pogleda
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Neke biljke, dobivene od dragih forumaša su se poduplale...
Trava, vidi koliko su narasle šarenolisne ![]() Matilda, lijepo se primio i onaj busen graničica... ![]() ..još mi je netko poslao graničice i one su se primile, a ja se sad ne mogu sjetiti od koga su ![]() i ove natalijine ajuge su posađene prije 15 dana, a sad cvjetaju ![]() |
|
![]() |
|
Malo šerenog,
mini maćuhice ![]() šarena viola ![]() |
|
![]() |
|
Evo boja u mom vrtu!
Bijela anemone ![]() frezije ![]() Plava, opet anemone ![]() Žuta, jaglaci polako na odlasku ![]() forzicija ![]() ruta ![]() žute ivančice ![]() šeboji ![]() ..pa ljubičasta, viola ![]() ..ostići ![]() ![]() ..tulipan ![]() ..još jedan jaglac ![]() ..ajuge ![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 34567 24> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |