Slavica - moji radovi |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 89101112 55> |
Korisnik | |
tatjanabajcic ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 06 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3874 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Pa zar misliš da svi slikamo super, kod mene su neke i mutne, kas nismo prošli tečaj slikanja.
Radovi su ti odlični, nema što nema, ali ne mogu izdvojiti nešto, osim one jedne kutije dječje. Radovi su super. |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Slavica 08 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 05 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1317 |
sanja hvala!ima još radova,samo ih treba poslikati!
![]() |
|
![]() |
|
sanja 1734 ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2011 Status: Offline Bodovi: 302 |
Slavice radovi su ti super, samo tako nastavi
![]() |
|
![]() |
|
Slavica 08 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 05 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1317 |
hvala vam drage curice,posebno hvala tatjani 43,njene salvete su na večini radova!
![]() ![]() |
|
![]() |
|
nada-m ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1087 |
Koja količina lijepih i malo drugačijih i posebnijih radova, morat ću još koji put pažljivije pogledati,staklo je posebno, kutije drugačije, baš lijepo.
|
|
![]() |
|
TaTjana43 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 12 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1520 |
draga moja, sve ljepše od ljepšeg!svakla čast!
![]() |
|
![]() |
|
tanja-66 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Veljača 2011 Status: Offline Bodovi: 589 |
Pokušala sam nešto sama, tribat ćemo dogovorit usavršavanje
![]() |
|
![]() |
|
hvala tanja,ti si to sve vidjela i uživo !nadam se da ćemo ponešto napraviti i zajedno!
![]() |
|
![]() |
|
tanja-66 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Veljača 2011 Status: Offline Bodovi: 589 |
Sve je super. Staklo posebno
![]() |
|
![]() |
|
evo još jednog dijela mojih radova,ova posljednja kutija još nije lakirana.imam problema sa slikanjem(poznato već)pa boje nisu baš istovjetne sa stvarnim,no dobro,ono što nije dobro je da mi na jednoj kutijici se vide neke žute mrlje kojih u stvarnosti nema,vjerovatno neki lom svjetlosti pri slikanju.eto,dođe na red i severinina štikla!ima još ali o tom-potom,da vas previše ne zamaram!hvala vam drage moje na vašim komentarima!
![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
mumica ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 02 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 897 |
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
sarita banana ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2711 |
![]() ![]() |
|
um se obogacuje primanjem a srce davanjem
|
|
![]() |
|
jani ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 21 Veljača 2011 Status: Offline Bodovi: 1559 |
Sve je super, baš si bila vrijedna!
![]() |
|
![]() |
|
maslina55 ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 11 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 971 |
Svježe,novo i drukčije,jako lijepo i veselo Slavice!!!
![]() |
|
![]() |
|
tatjanabajcic ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 06 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3874 |
Slavo ovo se ne zna što bi se izdvojilo, radovi su ti toliko dobro.Suuuuupppppppeeeeerrrr.
|
|
![]() |
|
dugo me nije bilo a previše se radova nakupilo pa evo djelić toga što sam činila ovo vrijeme,kutije sam ostavila za jedan od slijedećih dana,moj sin se zgrozio kad je vidio da sam napravila 33 slike a njega sam zadužila za stavljanje a osim toga i vas zamaram sa tolikom količinim radova.ove godine sam zanemarila jaja a zečiće i slične motive prebacila na kutije i staklo,nisam stigla pregledati galerije jer sam bila daleko od kompića ali letimično sam bacila pogled i vidjela puuuno jaja(možda dobijem inspiraciju i ja)!
|
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
hvala vam na pohvalama!motivi su uglavnom printevi kojima onda dodajem motive sa salveta,satima rujem po int.stranicama da pronađem što mi odgovara pa skidam.slike su mi največi izazov i najviše ih volim raditi.sa struktur pastom i bojama pokušavam izjednačiti prinnt i platno(nekad bolje,nekad lošije,ali trudim se).na kraju sve sjenčam a tekst pišem posebno zaljepim i činim ovo što sam već rekla.
![]() |
|
![]() |
|
Kad se pojaviš, onda masa radova ne znam koji je ljepši. Gdje si nabavila salvete s andjelima, ili si printala.
Super |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 89101112 55> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |