MIMI 45-moja oaza mira |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2122232425 34> |
Korisnik | |
mimi46 ![]() Pustio korijenje ![]() Pridružen: 20 Veljača 2011 Lokacija: moslavina Status: Offline Bodovi: 386 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Baka,Otok hvala na informacijama...to zaista čujem po prvi puta.Lovor mi je već poprilično velik...pa od ova dva što imam, preostaje mi samo da čekam i vidim koji je ženski a koji muški....
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Krasno je kod tebe, ona ljepotica muškog imena je prekrasna.
Što se tiče lovora, postoji muški i ženski. Cvjetaju oba, samo što je ženski cvijet neugledan pa ga se ni ne primijeti. Na ženskim lovorima nakon cvatnje narastu ljubičaste bobice. |
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Mimi predivno.Ne znam što je ljepše ona ograda s maćuhicama ili ovo svo cvijeće!
Lovor i cvijet.
![]() ![]() |
|
![]() |
|
mimi46 ![]() Pustio korijenje ![]() Pridružen: 20 Veljača 2011 Lokacija: moslavina Status: Offline Bodovi: 386 |
![]() Nataly, mislim da si u pravu...našla sam na internetu...baš ovako cvate i zove se Saxifraga 'Peter Pan' |
|
![]() |
|
Nataly ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2009 Lokacija: Lič Status: Offline Bodovi: 2666 |
Baš je lijepo šareno i rascvjetano. Ne znam što bih izdvojila. ![]() Mislim da je na zadnjoj slici saxifraga (kamenika). |
|
![]() |
|
Cikas ![]() Mladi grm ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 20 Veljača 2011 Status: Offline Bodovi: 499 |
Mačuhice su zaista
![]() Da se Baka ne uvrijedi ove imaju boju samo takvu! |
|
![]() |
|
Misty,kad sam ih kupovala tako su mi rekli da su viseće ali ne u smislu da vise kao pelargonije ali paše im ovako u kopanjićima...mislim da ih je baka ili bergenija imala prošle godine ako se ne varam. Ako je riječ o sukulentu, možda netko zna naziv...prošle godine sam kupila u rasadniku i vidiš kako se lijepo proširio ove godine,idealan kao prekrivač tla,,,a lijepo i cvate(uslikam kad bude cvao) ![]() |
|
![]() |
|
misty-da ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3544 |
Prelijepo je sve, a te mini maćuhice (kažeš viseće?) i mene su oborile s nogu! Kakav je ovo sukulent na zadnjoj slici?
![]() |
|
Time is something you can never get back..
|
|
![]() |
|
....danas je šetnja bila duža jer sam jučer sijala u vrtu ...pa malo odmora(jedino ručak moram kuhati...neće nitko)
|
|
![]() |
|
...i još neke rascvjetale ljepotice
|
|
![]() |
|
...evo me kod moje ljepotice muškog imena(Leonard Messel)...sada su joj tri godine |
|
![]() |
|
bergenia ![]() Trajnica ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 17 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 2776 |
Ove maćuhice su ti jako lijepe!
I slažem se prave slikice za dobar početak dana!
![]() |
|
![]() |
|
nedjeljno jutro...prekrasan početak dana
|
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
visece macuhice su predivne
![]() |
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
I meni se najviše dopao sandučić s maćuhicama
![]() |
|
![]() |
|
Bako prvi put sam uzela ove navodno viseće mačuhice i zadovoljna sam
![]() ![]() |
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Baš sam se pitala kad je cvao... Ali i bijeli je krasan. Plavo,plavo... lijepo
![]() ![]() Ali mi je sandučić s maćuhicama
![]() |
|
![]() |
|
...curke to vam je božični kaktus,,prošle godine mi propao ovakav rozasti pa sam se sad nagradila bijelim
![]() |
|
![]() |
|
Mira021 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3188 |
![]() |
|
cvjećarka12 ![]() Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 07 Ožujak 2011 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 44 |
mimi ova slikica gore objavljena 6-og ožujka, šta je to. prelijepa biljka stvarno
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2122232425 34> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |