OTOK- moj vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 279280281282283 374> |
Korisnik | |
bergenia ![]() Trajnica ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 17 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 2776 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Koliko boja................. cvijetova...............
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Duda-Lave ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 27 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3007 |
sukiji su jednostavno prekrasni,vidiš kako su ti zahvalni svi mahom cvatu zbog tvoje brižnosti a ovo jaje na oko je superiška
![]() |
|
![]() |
|
Flavia ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 3344 |
Samo da mahnem
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Nataly ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2009 Lokacija: Lič Status: Offline Bodovi: 2666 |
Mora da sam nešto preskočila: kakva kuhana jaja, jaja na oko...i to u vrtu? Ne kužim. I kod mene, kao i kod Flavie, tek je par narcisa procvalo... |
|
![]() |
|
Duda-Lave ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 27 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3007 |
Nataly o ovom cvijeteku je riječ
|
|
![]() |
|
sarajka ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 28 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3644 |
Samo mogu da se divim ,uživam,uzdišem i naravno pohvalim vlasnicu divnog vrta
![]() |
|
![]() |
|
misty-da ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3544 |
Evo ga na, taman se spremim za pentranje kroz tvoje gornje, donje, srednje vrtove a sad još i vrt na kat!?
![]() |
|
Time is something you can never get back..
|
|
![]() |
|
Mira021 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3188 |
Jaje,zanimljivo ime,ali mu priliči!Iovaj tvoj vrt je bogat cvićem
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Belina ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 26 Siječanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3901 |
![]() |
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Novi cvjetnjak!? Bravo za tvoje dečke i za tebe!!
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
Otok, a da ti nama pokretne stepenice ugradiš da se ne uspušemo pri obilasku vrta
![]() |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
VILMAČ ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Srpanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1530 |
ova mi je slikica č u d o
![]() |
|
"radije bih imala ruže na stolu, nego dijamante na vratu"
emma goldman |
|
![]() |
|
1234DRENOVA ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 10 Listopad 2010 Status: Offline Bodovi: 535 |
![]() |
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
i prekrasno i predivno
![]() |
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Kao i svaki put - prekrasno |
|
![]() |
|
LeoNata ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 22 Veljača 2011 Lokacija: Dugo Selo Status: Offline Bodovi: 278 |
Ranunkule su ti prekrasne! I ja ih planiram nabaviti još dok ih ima!
pozdrav tvom lijepom vrtiću! ![]() |
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Svima vam šaljem jednu veliku
![]() |
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Kod mene je počelo redovno zalijevanje, ono malo kiše osušila je bura.
Vrtić se pomalo popunjava i postaje sve šareniji ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() A evo i novog stanovnika moga vrta - salix kilmarnock ![]() Nisam mogla odoljeti, tako je simpatično drvce s tim granama koje se spuštaju. Istina je da je moj salix od prošle godine još uvijek u loncu jer ne znam gdje bi ga smjestila u vrtu, istina je i da je crvenolisni javor isto tako još uvijek u loncu, ali ....ma negdje ću ja već to posaditi |
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
![]() ![]() ![]() ![]() A ova zadnja biljkica je zbilja zanimljiva.
Svejedno mi je mali crveni i dalje.
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
maryann2311 ![]() Novo sjeme ![]() ![]() Pridružen: 21 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 27 |
tvoj vrt je nešto najljepše što sam ikad vidjela ostala sam bez teksta stvarno preljepo!!!
imaš li što viška za poslati nama koji tek počinjemo sa uređenjem vrta :))) ![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 279280281282283 374> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |