Prepoznajte mi ovo |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 6465666768 243> |
Korisnik | |
dmirce12 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 12 Siječanj 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 3162 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Sunset2004 ja mislim da se kod tvoje biljek radi o Radenmaheri.Pozdrav.
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
bubica 78 ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 01 Srpanj 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 259 |
![]() |
|
začin mora teći
|
|
![]() |
|
bubica 78 ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 01 Srpanj 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 259 |
lišće podsjeća na perlagoniju, potražila sam po kućnim knjigama o cvijeću, ali
ništa ne nalazim. hvala. |
|
začin mora teći
|
|
![]() |
|
tropi ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 14 Ožujak 2008 Status: Offline Bodovi: 745 |
Pericallis Senetti Deep Blue |
|
izbalansiranu dijetu čini po jedan kolač u svakoj ruci!
|
|
![]() |
|
Calla ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 22 Ožujak 2011 Status: Offline Bodovi: 135 |
Pozdrav svima.zna li neko koji je ovo cvijet?
![]() |
|
![]() |
|
Klimatis ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 20 Rujan 2010 Status: Offline Bodovi: 1360 |
Koja je ovo vrsta grma?
![]() Kasnije kad otopli dio lišća dobije prekrasnu žućkastu boju. Zimzeleni grm, nikad ga nismo vidjeli da cvate. Ako treba stavim još koju sliku. |
|
![]() |
|
dmirce12 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 12 Siječanj 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 3162 |
Za Callu mislim da je jedna vrsta euforbije jako me podsjeća na euforbiu mili u svakom slučaju neki srodnik euforbije jeste,a javit će se neko ko je bolje prepoznaje.Slikica je dosta mala.Pozdra i tebi Klimatis za tvoju biljku bi rekao da se radi o evonimusu ili kurika da se malo bolje listovi vide bilo bi lakše odgonetnuti.
|
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Posudila sam sliku crnoglavca. Koji je pravi naziv ove biljke?
![]() ![]() |
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Mislim da je to aeonium schwarzkopf (znači da je crnoglavac dobar prijevod)
|
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
E baš sam našla naziv, ali si brza kao Spidi Gonzo. Hvala
![]() Kupila sam malecki za 5 kn od nekog čovjeka na pijaci, domaći rasad. Sad ga moram natjerati da raste. ![]() |
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
![]() |
|
milica7 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
|
|
![]() |
|
dado_84 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 20 Srpanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1031 |
Aegopodium podagraria Variegata
|
|
![]() |
|
milica7 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
Dado, najljepša hvala na odgovoru....
|
|
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
|
|
![]() |
|
natalija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Prosinac 2007 Lokacija: zadar Status: Offline Bodovi: 5452 |
je li ovo žuti gavez ili... ako nije zove se?
![]() ![]() |
|
![]() |
|
natalija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Prosinac 2007 Lokacija: zadar Status: Offline Bodovi: 5452 |
i kako se zove ovaj grm?
![]() |
|
![]() |
|
Pozdrav Natalija mislim da je rijeć o ukrasnoj višnji ili prunus.Pogledaj na guglu pod tim imenom pa usporedi ima sigurno više vrsta.Jel ti to mlad biljka vidim da je još kao grmić.
|
|
![]() |
|
dmirce nije ukrasna trešnja ili višnja
ovo je baš grm koji svake godine cvjeta u isto vrijeme kad i kerija, budu tako šibe, ne formira nikakvo stabalce tj. deblo imam sliku i cvijeta i lista iz blizine pa ću staviti |
|
![]() |
|
![]() ![]() |
|
![]() |
|
muhlenbergia ![]() Trajnica ![]() Pridružen: 18 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 2241 |
![]() |
|
hvala muhlenbergia
![]() znaš li možda išta o razmnožavanju? par puta sam probala s grančicom i nikako ne uspjevam, a baš mi je divan grm i voljela bih ga imati |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 6465666768 243> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |