OTOK- moj vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 9293949596 374> |
Korisnik | |
bergenia ![]() Trajnica ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 17 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 2776 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Koliko boja................. cvijetova...............
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
toni ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Veljača 2008 Lokacija: Babotok Status: Offline Bodovi: 13567 |
![]() |
|
toni
o Babotok,moj Babotok |
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Sve 5, ali javor mi je prekrasan. Je li ti još u pitaru ili si ga posadila u zemlju?
Vrijedni ste, moji stalno govore slijedeći vikend ![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
Anastazija_ ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 6004 |
Sve ti je lijepo i šareno
![]() |
|
U životu nije važno koliko puta padneš , već koliko si se puta spreman dignuti.
|
|
![]() |
|
antonija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 29 Travanj 2010 Lokacija: župa dubrovačka Status: Offline Bodovi: 5001 |
tu biljku jaje nisan prije vidjela, lijepo je! dobila si novi prostor, eto veselja! sve ti se lijepo šareni i razbujalo se!
|
|
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.
|
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
I meni je lijepo sino/zeleno,a vidim da ima i šarenoga,a ti dobila još malo mjesta za sadnju biljkica.
![]() |
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Danas je bio baš krasan dan, zemlja suha pa sam sve dobro zalila. Borovi i lovori natječu se u žutim oblacima peludi, sve je žuto.
Došao je ne red i najviši "kat". Dečki su napravili još jedan mali vrtić, pa opet imam jedan prazan prostor za nešto posaditi. Bit će nešto šareno, jer je sad pretežno sivo-srebrno ![]() Ono što se plavi na gornjoj slici su presličice, nemam pojma kad sam ih posadila, valjda sam tu lani pobacala lukovice iz teglica kad su ocvale ![]() Crvena margarita počela je cvjetati ![]() Brnestra prolistala ![]() Mali crveni javor otvorio listove ![]() Lanjski ranunculi procvjetali ![]() Tratinčice su isto prošlogodišnje, samo ih je bilo puno, a sada samo ove ![]() Narcisa kod mene više nema, ove su zadnje ![]() Od posijanog sve pomalo niče (i jaja na oko su izvirila, i pomidori ![]() |
|
![]() |
|
Anastazija_ ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 6004 |
Misty, ova verzija mi se baš sviđa
![]() |
|
|
|
![]() |
|
misty-da ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3544 |
I ja želim da tebi i hoyi uspiju ta "jaja na oko", čim provire iz zemlje pokažite im kako bi trebaju izgledati! malo sam guglala o njima, preslatki su, ali evo i malo šaljivih verzija
![]() ![]() ![]() |
|
Time is something you can never get back..
|
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Baš želim da nam uspiju "jaja", krasan mi je taj sitni cvjetić
![]() |
|
![]() |
|
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Mene su slike "jaja na oko" (google preveo - kuhano jaje
![]() |
|
Prijateljstvo nije velika stvar,nego milion malih stvari. E. HABERT
|
|
![]() |
|
springy ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 05 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 447 |
Prekrasno, rascvjetano, zeleno... A o ovoliko sukulenata mogu samo sanjati - i ne samo da ih je mnogo nego su i sve do jednog pekrasni i zdravi!!
![]() |
|
![]() |
|
Free ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
Prelijepi cvijetni otoci na otoku kod Otok!!! ![]() |
|
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
|
![]() |
|
Hvala, hvala svima. I ja sam prilično zadovoljnakako mi vrt izgleda.
Baka, Baka ... ne smiješ me preskakati, nije zdravo za srce ![]() Korijenko i Hoya - bit će jaja, svakakvih, baš me zanima da li će izniknuti, samo da ne bude kajgana |
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
![]() |
|
Potpisujem
![]() |
|
|
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Opet sam promašila nekoliko dana.
Pred onim slikama sukulenata sam se zamalo onesvjestila....Stvarno si kraljica sukulenata. Predivni, puno ih je i još se rascvjetali ....mili Bože!
![]() Onda krenem dalje a ono opet čudesa.... Tvoj vrt sadrži pravo malo bogatstvo bilja....
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Ej, Hoya, baš me zanima kojoj će prije niknuti
![]() ![]() Otok, dolnji vrt ti je već sad u rano proljeće famozan
![]() Budleja mi se lijepo oporavlja
![]() |
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
enrikova nona ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
prekrasno kod tebe
![]() |
|
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 9293949596 374> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |