Močvarni hibiskus - Hibiscus moscheutos |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3233343536 37> |
Korisnik | |
flover ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2011 Status: Offline Bodovi: 397 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
pozdrav,eto valjda sam se zabunila,jer sam gledala i na njuškalu u isto vrijeme,odi na njuškalo ima sjemenke močvarnog hibiskusa na trećoj stranici oglasa za vrt-sjemenke i sadnice-pa kontaktiraj oglašivača-graci-u vezi bijelog hibija...nadam se da sam pomogla...
|
|
"Cvijet treba sunce da postane cvijet, čovjek ljubav da postane čovjek."
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
tiass ![]() Novo sjeme ![]() ![]() Pridružen: 26 Ožujak 2011 Status: Offline Bodovi: 13 |
Božikovine, predivan je, moja princeza je očarana!
Flover, pretražila sam aukcije, ali nema bijelih močvarnih ![]() |
|
![]() |
|
Duda-Lave ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 27 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3007 |
fenomenalan...
|
|
![]() |
|
tikvić ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2349 |
Cvijet je stvarno fantazija. Moji rozni sijanci su nikli, nekoliko biljčica sam već pikirala.
|
|
![]() |
|
milica7 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
Božikovine, prekrasno, zaista sam zadivljena.Mogu li se uvrstiti u red za sjemenke?!?!
![]() |
|
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
|
|
![]() |
|
Božikovine ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 28 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 13142 |
Jedna slikica, tek toliko.
![]() |
|
![]() |
|
flover ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2011 Status: Offline Bodovi: 397 |
možeš također pogledati na aukcije.hr,ja sam tamo kupila razne sjemenke,stvarno ima svakakvog...
|
|
"Cvijet treba sunce da postane cvijet, čovjek ljubav da postane čovjek."
|
|
![]() |
|
tiass ![]() Novo sjeme ![]() ![]() Pridružen: 26 Ožujak 2011 Status: Offline Bodovi: 13 |
Curke, na Njuškalu sam pročitala oglas da se prodaju sjemenke crvenog. 10kom, 20kn. A ja tražim bijeli! Jel tko prodaje?
|
|
![]() |
|
antonija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 29 Travanj 2010 Lokacija: župa dubrovačka Status: Offline Bodovi: 5001 |
daj bože da bude sjemenka, ako ih bude biti će ih za djeliti!
|
|
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.
|
|
![]() |
|
Free ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
Moja posijana čudovišta iz močvare prekrasno napreduju, još malo pa čemo se baciti na presađivanje, pa ćemo lijepo i mirno čekati prve rezultate!! Kada će se vidjeti ubrzzani rast biljčica uveselit ću vas sličicama, a na jesen ćemo nadam se praviti gužvu!!!
Za sada imam 19 močvaraca, malih nježnih biljčica visine 6-10 cm ali još uvijek ima onih koji tek izlaze iz zemlje, kao prava čudovišta iz močvare!!! Neka ih bude čim više, pa ćemo se mijenjati!!! |
|
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
|
![]() |
|
Božikovine ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 28 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 13142 |
Naručili smo "čudovište iz močvare" koje bi trebalo biti lila. Kad vidimo s čime raspolažemo javimo vam da i mi damo skroman prilog razmjeni odnosno donacijama.
|
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 27 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3007 |
fino antonija to znači da za kojih 10 dana možda i moji potjeraju
|
|
![]() |
|
milica7 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
Antonija,
![]() |
|
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
|
|
![]() |
|
antonija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 29 Travanj 2010 Lokacija: župa dubrovačka Status: Offline Bodovi: 5001 |
moj crveni močvarac, ovu zimu nabavljeni, je počeo tjerati iz zemlje, rozi još nije, on je više u hladu od crvenog!
|
|
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.
|
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
nema frke konte ja te već zapisah
![]() |
|
![]() |
|
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
ovaj hibi me oduševio na prvi pogled, a nikako naletiti na njega po dućanima, zato Duda, bum ja stala u taj tvoj red za sjemenkice na jesen
![]() |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
ovo je moj rozi al kako je cvao prvi put prošle godine nisam bila primjetila tako čahurice sa sijemenkama,dal moram malo nosić pudrat? usput budem skupljala te sijemenkice pa ko oce nek se predbilježi a ja bih voljela ako tko ima od bijelog
![]() |
|
![]() |
|
lilie ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Belišće Status: Offline Bodovi: 2319 |
Hoćete li misliti i na mene?
![]() |
|
znati mnogo ne znači biti mudar
|
|
![]() |
|
Belina ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 26 Siječanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3901 |
Ako mislite i na mene,molim jednu sjemanku,veselim se,vama su prekrasni
hibiskusi,bravo,
|
|
![]() |
|
Evo, ja bi se predbilježila za sjemenku, bar jednu!
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3233343536 37> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |