Zvrkov vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 56789 63> |
Korisnik | |
Anastazija_ ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 6004 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
U životu nije važno koliko puta padneš , već koliko si se puta spreman dignuti.
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Evo nas opet u "Midsomeru", kako ja u potaji zovem tvoj vrt.
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Bravo Zvrk, krasan ti je vrt
|
|
![]() |
|
mali gogo ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 20 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 780 |
Napokon jedan opsežan izvještaj iz vrta. To se čekalo!
Odlično sve izgleda, a video je dao posebnu dimenziju cijeloj toj priči.
Puno pohvala, vrtlarice!
|
|
Slavonijo, zemljo plemenita, vele ti si lipo uzorita. Okićena zelenim gorama, obaljana četirim vodama, na priliku zemaljskoga raja.
|
|
![]() |
|
Belina ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 26 Siječanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3901 |
![]() patkica zna gdje je lijepo i mirno.
![]() |
|
![]() |
|
Baka Bea ![]() Trajnica ![]() Pridružen: 19 Ožujak 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2451 |
Počelo je počelo, bit će novih biljaka. Ona guska je stvarno izabrala lijepo mjesto za svoje potomstvo.
Hvala Zvrk i na mojem iznenađenju. |
|
![]() |
|
ivančica flower ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 21 Siječanj 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 416 |
Prekrasno!
Pogled na kuću,predivna slika! |
|
![]() |
|
zvrk ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 17 Studeni 2008 Lokacija: United Kingdom Status: Offline Bodovi: 1013 |
mini tulipani koje sam posadila prosle godine
![]() Pulmonaria u punom cvatu ![]() sadim sjemenje zacina, ali malo varam pa koristim seed mats http://www.shopwiki.co.uk/Suttons-Seed-Mat-Herb-Collection/stores/Suttons?o=281734540&s=222555 ![]() A ovo je jako jednostavno koristiti http://www.suttons.co.uk/Shop/Gardening+Equipment/Plant+Propagation+and+Potting+on/Potting+On/Jiffy+7+Refill+Pack+582140.htm?sku=582140 ![]() |
|
![]() |
|
nuna ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Siječanj 2008 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 812 |
I kod mene se sam rasijao jednogodišnji kokotić.Da sam ga ja posijala tako na otvoreno sigurno nebi tako niknuo.
|
|
![]() |
|
zvrk ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 17 Studeni 2008 Lokacija: United Kingdom Status: Offline Bodovi: 1013 |
Mama guska pazi na svoje gnijezdo (ovo im je vec cetvrta god kako dolaze na nase jezero)
![]() Pogled prema kuci ![]() Ruzmarin je postao prevelik ![]() Novi ![]() |
|
![]() |
|
polako selim cvijece iz drugih dijelova vrta, cvijece se prosirilo sjemenjem pa imam puno malih biljki, digitalis, alcaea, heuchera itd
![]() |
|
![]() |
|
jel OK? ![]() ![]() |
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Odlično
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Prekrsano osmišljena gredica
![]() ![]() |
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
![]() |
|
![]() |
|
Tija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 04 Prosinac 2008 Lokacija: nooooo Status: Offline Bodovi: 6510 |
Ja o gredicama i znaš što se desilo nakon samo jednog listanja? Proširujem ovu svoju! Zvrkice a ti si glavni odgovorni krivac za to. Hvala što si me potakla, barem mi proljeće neće biti dosadno ko prošlo.
![]() |
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Baš tako Tija kad misliš da te ništa ne može pozitivno iznenaditi, i kad pomisliš da se iznenađenja dešavaju drugome i meni se desila prekrasna stvar.
Dobila sam krasnu knjigicu o povrću od Zvrkića. Hvalaaaaa ![]() |
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
![]() |
|
Tija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 04 Prosinac 2008 Lokacija: nooooo Status: Offline Bodovi: 6510 |
Kad misliš da te rijetko što može više u životu iznenaditi, kad pomisliš da se lijepa iznenađenja dešavaju nekom drugom..........HVALA TI!!!!!!
|
|
![]() |
|
Anastazija_ ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 6004 |
Pročitala sam sve u jednom dahu, a slike su prekrasne!
Hvala ti ![]() |
|
U životu nije važno koliko puta padneš , već koliko si se puta spreman dignuti.
|
|
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 56789 63> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |