OTOK- moj vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 9394959697 374> |
Korisnik | |
antonija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 29 Travanj 2010 Lokacija: župa dubrovačka Status: Offline Bodovi: 5001 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
prelijepo je u tvom vrtu!
p.s. nemoj jako skratiti đeni kečke! |
|
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Ova slika mi je super, vidi se koliko je truda uloženo!
![]() ![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
misty-da ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3544 |
Ajmeee gornji vrt, donji vrt, kućni vrt, a sve prelijepi, bogati, mirisni!
![]() |
|
Time is something you can never get back..
|
|
![]() |
|
Lovro ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Rujan 2010 Lokacija: Varaždin Status: Offline Bodovi: 4174 |
![]() |
|
Varaždin, stari moj grad!
|
|
![]() |
|
Belina ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 26 Siječanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3901 |
Volim zaviriti u tvoj vrt,namirisati se miomirisa,i vesela odoh dalje.
Pozdrav sa otoka.
|
|
![]() |
|
Mira021 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3188 |
Tulipan mi je pravi slatkiš,a ta bura i kod mene napravi dosta nereda ,nadam se da će sada manje puhati jer (nadam se)da je njen period prošao!Mačuhice ne posustaju ,uvijek su bogato rascvitani
![]() |
|
![]() |
|
Anastazija_ ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 6004 |
Bogme ima i ovaj donji vrt dosta biljaka i sve su
![]() |
|
U životu nije važno koliko puta padneš , već koliko si se puta spreman dignuti.
|
|
![]() |
|
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Ej, Otok, posijala sam tvoje sjemenke. Jedva čekam da mi nikne kuhano jaje
![]() |
|
Prijateljstvo nije velika stvar,nego milion malih stvari. E. HABERT
|
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
i ovaj donji vrt ima svojih cari
![]() ![]() |
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Prošetala se ja donjim vrtom,baš ti lijepo ,i ja volim trajnice koje me svako proljeće iznenade.
![]() |
|
![]() |
|
Free ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
Nakon burnog dana došla sam se kod tebe odmoriti, baš mi je pasalo pasti oči na tvojim prekrasnim ljepoticama!!!! Pa i ti imaš polygalu ![]() ![]() |
|
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
|
![]() |
|
VILMAČ ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Srpanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1530 |
baš sam uživala
![]() |
|
"radije bih imala ruže na stolu, nego dijamante na vratu"
emma goldman |
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Danas vas vodim u svoj donji vrt
Ima i tu dosta biljčica pakujci ![]() heuchere se ipak oporavljaju ![]() ![]() vinke pomalo cvjetaju ![]() iglica se lijepo raširila ![]() prvi tulipan - niski, visoke mi je polomila bura ![]() maćuhice ![]() ![]() I cijela gredica slikana iz različitih kutova ![]() ![]() ![]() ![]() Narcise su nažalost gotove, a bile su baš lijepe. Ali zato je izrasla graničica, oporavile se zečje uši, suručica ima pupoljke, rastu neke travke, a izvirila je i prva hosta, baš me je obradovala |
|
![]() |
|
Tija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 04 Prosinac 2008 Lokacija: nooooo Status: Offline Bodovi: 6510 |
Šogorica ima sedam kaktusa i pet aloa i misli da ima jako puno toga.....moram ju ubiti u pojam i pokazati tvoju prekrasnu kolekciju
|
|
![]() |
|
ivančica flower ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 21 Siječanj 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 416 |
Sukulenti su ti zaista prekrasni,baš ih je lijepo vidjeti onako sve na okupu!
![]() |
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Opet vas je bilo puno u mom vrtu, uvijek me razveselite. Svi ste mi dragi posjetioci i svima vam od srca skupno zahvaljujem kako ne bi nekoga preskočila.
Antonija - Dženi i dalje nosi kečke, samo su joj i kečke i šiške malo narasle morat će frizeru (čitaj: ostat će bez ponekog pramena, moram nekako doći do novih buritića) Mira 021 - oni tvoji mi lijepo rastu, moram ih preseliti kod ove grupice Antonija - ima, ima još punooo vrsta, samo što je sve teže je naći novu vrstu Mari - ima gazanija i žutih dlakavih i onih drugih - hoćeš? Smrčko - ![]() Mysty - ne zovi me u svoj vrt, sve bi ti ispretumbala (ne zato što je potrebno, nego mi je to hobby) Retriver sara - 60-55-78 nisu neke idealne mjere ali nije tako teško ovo pretvoriti u 90-60-90 ![]() Opet ću ja te sukulente premještati, jer uz onaj stup koji se vidi na slici mogla bi posaditi neku penjačicu ....... Idem sada staviti nove slike, da ne ispadne da imam samo sukulente |
|
![]() |
|
misty-da ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3544 |
Sukulenti su ti "mrak", vrt sav složen, uredan!
|
|
Time is something you can never get back..
|
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Božikovina živa i zdrava, ostala je smo malo bez skalpa. Bit će ona prava ljepotica
![]() Moram se pohvaliti past će temelji ovih dana i to bez lota ![]() |
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
![]() |
|
vanja ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 4968 |
Predivna je šetnja po tvom vrtu , očaravajuće je gledati pozamašan broj sukulenata
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 9394959697 374> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |