Viseći lotus - Lotus Berthelotii |
Odgovori ![]() |
Stranica <1234> |
Korisnik | |
brunda ![]() Novo sjeme ![]() Pridružen: 05 Ožujak 2012 Status: Offline Bodovi: 44 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
danas sam na placu naletjela na jedan predivan primjerak lotusa i zaljubila se na prvi pogled. još kada mi je prodavačica rekla da vole sunce ništa me nije moglo spriječiti da ne kupim četiri malene sadnice i da im odmah ustupim mjesto na ogradi svog balkona
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
anči39 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3042 |
Ja sam ga danas vidjela na tržnici
![]() Predivna biljčica.
Nisam ga kupila jel sam htjela pročitati što vi pišete o njemu
![]() Nitko ga nije pokušao razmnožiti !?
![]() |
|
"pravi prijatelj je ona osoba koja te drži za ruke i dodiruje tvoje srce!"
|
|
![]() |
|
SBiba ![]() Novo sjeme ![]() ![]() Pridružen: 15 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 11 |
Hvala, Iana! Baš mi je drago da si stavila sliku, drago mi je da svi vide ovu ljepotu:)))
![]() Vidjela sam već prije sajma mali lotus kod jedne poznanice ali nije još cvao, a kad sam ga na sajmu ugledala u punom cvatu oduševila sam se! ![]() Nova sam na forumu, moram malo proučiti kak funkcionira, ali za to ću morati pronaći malo dodatnog vremena; a dotle zahvaljujem na svakoj pomoći:))) ![]() |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Bravo lana, ovaj SBibin lotus je fenomenalan, moj je još malecki, ali cvjeta i malo je svjetliji od ovog, ne znam kakve su sve nijanse, ali svi su prekrasni.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
lana2 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 21 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 4717 |
SBiba evo tvoje slike visećeg lotusa. Oduševila sam se kad sam pogledala na ptičici pa je evo stavljam jer si napisala da neznaš staviti fotke. Nadam se da se ne ljutiš.
![]() |
|
![]() |
|
SBiba ![]() Novo sjeme ![]() ![]() Pridružen: 15 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 11 |
SUPER! baš sam tražila podatak o tom cvijetu, uslikala sam ga na izložbi u Ludbregu i htjela saznati ime i ostale detalje:)
http://www.pticica.com/slike/viseca-zardinjera/666308 (neznam kak ubaciti sliku, pa sam stavila link na Ptičicu:)) |
|
![]() |
|
domingo ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Mladi grm ![]() Pridružen: 14 Kolovoz 2008 Status: Offline Bodovi: 602 |
![]() ove sam kupio za 5kn po komadu..... Pišite nam malo više....koje gnojivo, kakva imate iskustva.....može li se koristiti vulkanska zemlja....itd |
|
![]() |
|
domingo ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Mladi grm ![]() Pridružen: 14 Kolovoz 2008 Status: Offline Bodovi: 602 |
Tako i ja volim, zaljubiti se na prvi pogled.....sanjati ga i da nema suza poslje |
|
![]() |
|
Tija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 04 Prosinac 2008 Lokacija: nooooo Status: Offline Bodovi: 6510 |
Meni nitko nije rekao da on u zemlju ne ide, ali sad znam da to niti nije biljčica za zemlju, uživajte u svojima a ja sebi možda nabavim koji
|
|
![]() |
|
natalija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Prosinac 2007 Lokacija: zadar Status: Offline Bodovi: 5452 |
tija
![]() ja sam svoje presadila u veću posudu i stavila na sunce za sada ima samo 1 otvoren cvjetić, ostali pupovi se naziru, ali... o tom potom |
|
![]() |
|
fuksija ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 16 Srpanj 2008 Lokacija: Norway Status: Offline Bodovi: 750 |
Bas mi je zao Tija.
Sda kad ga kupis ponovo, znas da ga ne mozes ostaviti u vrtu. Jedno iskustvo vise. ![]() |
|
pozdrav iz Norveske
|
|
![]() |
|
Tija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 04 Prosinac 2008 Lokacija: nooooo Status: Offline Bodovi: 6510 |
Evo izvještaja; moj Lotus nije preživio zimu vani, žao mi je ali više sreće i pameti drugi put.
|
|
![]() |
|
primorka ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 22 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 769 |
I ja kupila dva malena (svaki po 5 kn). Posadila ih u isti pitar i polako rastu. Vidim i prve cvjetiće :-)
Gospođa koja mi ih je prodala mi je rekla da obavezno trebaju dohranu i to stalno jer ako im preskočim raspored da onda prestanu cvjetati.
Ima li istine u tome ili ona malo pretjeruje?
|
|
![]() |
|
natalija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Prosinac 2007 Lokacija: zadar Status: Offline Bodovi: 5452 |
i što je bilo s vašim lotusima?
ja sam kupila maleckog i na brzinu pročitala temu o njima ...sad mi fali kraj priče, tj. nastavak |
|
![]() |
|
Znači moj bebač je pokusni kunić i moram obavezno napisati izvještaj na proljeće?
|
|
![]() |
|
lana2 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 21 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 4717 |
moj se na stubištu osušio, ništa od njega
|
|
![]() |
|
FranjicaZG ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 10 Siječanj 2008 Status: Offline Bodovi: 4567 |
baš me zanima hoće li preživjeti vani, moj je u špajzi, nekako se osušio i ne izgleda baš lijepo, no stabljike su čvrste pa ćemo vidjeti na proljeće. Bože, tko će ga dočekati!
|
|
![]() |
|
OK, onda će to biti nova sorta Lotusa
|
|
![]() |
|
administrator ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
administrator ![]() ![]() tata-mata foruma © Pridružen: 28 Siječanj 2007 Lokacija: Zlatna dolina Status: Offline Bodovi: 6910 |
Drzim fige ali mislim da ovaku zimu nece izdrzati sigurno...
![]() ps. ako izdrzi odmah se biljezim za koji pelcer od "hrabrog"
|
|
![]() |
|
Admine izvještaj da li je Lotus preživio zimu dati ću u proljeće
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1234> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |