Moji vrtovi, moj okoliš |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2627282930 90> |
Korisnik | |
bigmamma ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Studeni 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3466 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Lijepo si se ponovila!
I meni je ćup br.1, ali ni drugo ne zaostaje. Drago mi je da ste sve zadovoljne "ulovljenim". |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
antonija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 29 Travanj 2010 Lokacija: župa dubrovačka Status: Offline Bodovi: 5001 |
![]() |
|
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.
|
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Miro, uživale smo i vi s vama, ovako "virtualno" putujući uz vas..
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
VILMAČ ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Srpanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1530 |
![]() |
|
![]() |
|
Anastazija_ ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 6004 |
Prekrasno, super ulov
|
U životu nije važno koliko puta padneš , već koliko si se puta spreman dignuti.
|
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Prekrasno si se ponovila
|
|
![]() |
|
bergenia ![]() Trajnica ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 17 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 2776 |
Krasno cvijeće - krasna obleka!
![]() Sajam bio prava odluka za tebe!
|
|
![]() |
|
Free ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
Krasnu kolekciju biljčica
![]() Ali ja bih izdvojila biljčicu dana - polygala-glavni favorit, ali favorit mi je i krasna košuljica i suknjica!!! ![]() Ja sam bila bez kompa dva dana, tj dan i pol, ali kao da je bio cijeli tjedan u pitanju, mnogo si mi falila, ![]() ![]() |
|
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
|
![]() |
|
Mira K ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 16 Rujan 2009 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 5574 |
Kako ste pažljive drage moje! Hvala vam što ste navratile i ako počnem pojedinačno nabrajati zahvale za svaku od vas, trebat će mi pola stranice!
![]() Drago mi je da vam se sviđaju moji noviteti - biljke i krpice
![]() Svima zahvajujem i šaljem puno, puno
![]() |
|
![]() |
|
jagoda ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 5241 |
Miro draga evo i mene malo kod tebe...Pregledala sam tvoj ulov cvijeća i odjeće i mogu ti reć da si dobro ulovila...
![]() ![]() ![]() |
|
sutra je novi dan
|
|
![]() |
|
Free ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
E pa draga Miro K, mislim si, pa zar nismo zaslužile barem dvije sunčane slikice..... i da uuff, jedva sam te našla!! Kaj misliš da nitko ne želi nove sličice, slikaj barem badić |
|
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
|
![]() |
|
Mikica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 25 Siječanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3024 |
Slijedeći puta znamo sa kim ćemo u izdašnu a opet jeftinu kupovinu.
|
|
![]() |
|
Lovro ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Rujan 2010 Lokacija: Varaždin Status: Offline Bodovi: 4174 |
Prekrasne novotarije!
A kaj se tiče popusta, to se zove popust, a ane ko kod nas!!! |
|
Varaždin, stari moj grad!
|
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 16 Rujan 2009 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 5574 |
Cure, hvala na posjeti i interesu za nove sličice! Jučer sam mislila nešto staviti ali nisam imala puno toga a danas je kiša pa nisam mogla slikati. Ipak ću vam nešto malo pokazati.
Čišćenje u tijeku sa mojim podmladkom ( kćer i njezina prijateljica, susjeda iz zgrade)
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Moja magnolija procvjetala:
![]() Iberis:
![]() Ruža olistala i nešto oko nje u cvatu:
![]() Bjela djetelina na suncu zatvorenog cvijeta:
![]() Još jedna ruža presađena prošlog proljeća:
![]() A sve ostalo nije poslikano niti uređeno kako treba jer čekamo radnike da se sve malo presloži, izvadi kamenje i zaspe zemljom.
Zato ove lončanice čekaju svoje mjesto u vrtu i sunčaju se:
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Jedan mali slatki aranžman:
![]() |
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Lijepo je imati mlade da pomoć,a koliko ti imaš toga za posaditi,a i vrt je počeo cvasti.
![]() |
|
![]() |
|
arim ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 16 Ožujak 2009 Lokacija: Vinkovci Status: Offline Bodovi: 1377 |
Sa podmlatkom u akciji
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Belina ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 26 Siječanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3901 |
![]() Ljepo je vidjeti mladost,koja voli raditi,ja imam sina,jako je vrijedan,a da se dogovorimo.
![]() |
|
![]() |
|
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Pozdrav velikim radnicima !
|
|
Prijateljstvo nije velika stvar,nego milion malih stvari. E. HABERT
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2627282930 90> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |