Cikas traži |
Odgovori |
Korisnik | |
Cikas
Mladi grm ZLATNI DONATOR Pridružen: 20 Veljača 2011 Status: Offline Bodovi: 499 |
Opcije poruke
Hvala(0)
Objavljeno: 15 Ožujak 2011 u 14:01 |
Bila sam u Mbm-u u Splitu al nemaju ni ostića ni gazanija.
U Makarskoj po cvjećarnama također nema, zato molim ako tko ima da mi pošalje. Ja trenutno malo toga imam za ponudit ali ako bude sreće i zdravlja bit će. |
|
Sponzorirani linkovi | |
natalija
Cvjetni guru Pridružen: 15 Prosinac 2007 Lokacija: zadar Status: Offline Bodovi: 5452 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
cikas mislim da je još rano za ostiće i gazanije...
za jedno mjesec dana bi mogli biti u široj ponudi po tržnicama, trgovinama, rasadnicima... i moji su nažalost pozebli ove zime, čim ih vidim u prodaji javim ti |
|
Cikas
Mladi grm ZLATNI DONATOR Pridružen: 20 Veljača 2011 Status: Offline Bodovi: 499 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Natalija hvala!
|
|
Morana
Pustio korijenje Pridružen: 22 Kolovoz 2010 Status: Offline Bodovi: 343 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
gazanija ima po dućanima sjemenja ako imas uvjete za posijati ih... ja nažalost nemam ponudit, od 10-ak sjemenki niknule su mi tri...
|
|
natalija
Cvjetni guru Pridružen: 15 Prosinac 2007 Lokacija: zadar Status: Offline Bodovi: 5452 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
prošli tjedan sam vidjela gazanije u baumaxu, dođu oko 30 kn, ali stvarno lijep grmić
a u jednom rasadniku, već imaju i ostiće u ponudi pa pogledajte po lokalnim trgov. centrima i rasadnicima jesu li i kod vas stigle te biljke |
|
Retriver Sara
Cvjetni guru Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
vidjela sam ih danas u zagreBačkom MBM-u, 20 kn, pink, žuti, karamel, dosta su već probrani...
|
|
Cikas
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hvala Nstaliji, RS-i i Morani na odgovorima. Ja sam na moru, Makarska rivijera i kod nas još nisu stilge gazanije. Ostiće sam kupila neki dan, gazanije čekam.
|
|
Cikas
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Prošlu sezonu nisam uspila nać u nas sadnice
turski karanfil, domaći karanfilić i violu (šeboj) pa molim ako ko ima viška koju biljćicu, bila bi zahvalna! |
|
Cikas
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Karanfiliće i violu (šeboj) sam kupila ali turskih karanfila nema i nema. Ima li tko par sadnica? [IMG]smileys/emot27.gif" align="middle" />
Dogovoreno |
|
cvijetićljubac
Mladi grm Pridružen: 18 Srpanj 2011 Status: Offline Bodovi: 741 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ja ti imam turskih karanfila (onih duplih) rozo-lila cvijeteka
|
|
Odgovori | |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |