Morsko-cvjetni ugođaj |
Odgovori | Stranica <1 279280281282283 370> |
Korisnik | |
mali kaktus
Cvjetni guru DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
I za mene
|
|
Sponzorirani linkovi | |
bergenia
Trajnica DONATOR Pridružen: 17 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 2776 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Baš si nam krasne sukulente pokazala!
Ovakvu mlječiku imam i ja i hladnoća joj ne smeta ali zato lamparanthus (ili tako nekako) mi svake godine odapne i neću ga više niti nabavljati...........uživat ću u tvome!
|
|
mali kaktus
Cvjetni guru DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Lantana,čitam danas novine i diže mi se kosa na glavi,šta to rade na vašem lijepom Zlatom ratu.ne dajte ga
|
|
Free
Cvjetni guru Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Tvoj laprantus ima cvjetne pupove a moj ima !!! Ono sa ljubičastom stabljikom (od Dude mislim) je prekrasno!!! Ali i sve ovo kaj ima crveni odsjaj u listovima, čuvarkuće i aloje, to može biti samo u tvojem kraju ili na Havajima!! Meni dojde na isto-daleko!! Dobro ne na isto: tvoj kraj ima Lantanu a Havaji je nemaju!!! Živim za ponedjeljak u 9h!!! A vidim da i Mali kaktus I Anaida iščekuju ponedjeljak!!! |
|
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
|
maso
Odrastao grm Pridružen: 05 Studeni 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1048 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Preeedivno!
|
|
Lantana
Cvjetni guru Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hvala vam dragi moji posjetitelji
Mali kaktus nadam se da ipak neće pretvoriti Zlatni rat u Zrće Niho ne brini spremne su Sukulenti su svi vani i najljepši su zimi, imam dva u kući i ti su nikakvi, bljedunjavi, iako su na prozoru i imaju dosta svjetla. Ovu zimu je sve bilo vani, oni u pitarima su bili ispod terase. Zaključila sam da jedino aloe vera, kad je mala propadne vani, a velike se drže. Ovaj vikednd sam sve ispretumbala, pitari su na svom mjestu, a puno toga je išlo u zemlju, pa kako im bude. Jednog momenta sam pomislila kad bi sad neko došao sve bi mu ovo ukrcala da nosi, napakovala sam puno toga što je bilo viška, podjelila susjedi i tako je prošao vikend. Cvate svašta, svaki dan nešto novo Lavanda koja cvate cijelu zimu, nju sam posadila jer mi je jako lijepa Nihin grčki oleandar je živ, već sam pomislila ubit će me Niho ko mi se posušio Šeboj je pun pupoljaka Astilba Hosta Muškatna kadulja na padini Majčina dušica Nataly je li ovo monarda ovo bi trebala biti bijela gaura Za kraj jedan simbol za naš forum, cvijet od konopa |
|
život je more
|
|
Lovro
Neukroćena biljka Pridružen: 18 Rujan 2010 Lokacija: Varaždin Status: Offline Bodovi: 4174 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ovdje da se i ne divim cvijeću i da me cvijeće ne omami, omami me sunce koje je uvijek na tvojim slikama!
|
|
Varaždin, stari moj grad!
|
|
moon
administrator Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Sukulenti imaju tako lijepu crveno zeleno žutu boju, divno ih je vidjeti |
|
Nataly
Trajnica Pridružen: 27 Kolovoz 2009 Lokacija: Lič Status: Offline Bodovi: 2666 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Trebale bi biti monarda i gaura. Bit će mi iznimno drago kad vidim da su procvjetale. Ako su se moje uništile znam koga ću žicati.... Nešto bih trebala učiniti sa svojim monardama, nažalost pepelnica im nagrdi stabljike. |
|
Retriver Sara
Cvjetni guru Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
misty-da
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka Pridružen: 02 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3544 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Kao i uvijek, toliko je lijepog u tvom vrtu!
|
|
Time is something you can never get back..
|
|
Anaida
Cvjetni guru Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Dok moje hoste nisu ni izvirile iz zemlje, a astilbe tek kreću - kod tebe su već velike! E, to je (kako ja velim često) neki drugi cvjetni svijet! Hvala na lijepom cvjetiću od konopa! |
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
Mira021
Neukroćena biljka Pridružen: 18 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3188 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Tvoje sukulente su polovile sve sunčane zrake koje im je zima mogla pružiti,uz sve cviće koje imaš i predivno je,majčina dušica mi je posebno lipa
|
|
milica7
Cvjetni guru Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Tu je proljeće zaista pokazalo svu ljepotu...
|
|
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
|
|
antonija
Cvjetni guru Pridružen: 29 Travanj 2010 Lokacija: župa dubrovačka Status: Offline Bodovi: 5001 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
divno je u tebe!
ajde mi molim te reci kako ti hoste i astilbe podnesu vrućinu, imam ih i ja pa neznam kako će se držati!
|
|
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.
|
|
OTOK
Cvjetni guru Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Kako si samo dobro uslikala crveni tulipan!
Kad sam već kod crvenog, kako ti se drži crveni javor? Ja sam kupila jedan mali, lijep mi je s tim crvenim lišćem, ali ne znam gdje bi s njim. |
|
mali kaktus
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Lijepo kao i uvijek,prava cvjetna raskoš,ja sam jučer nešto sadila iz ovog lijepog vrta,još da mi se sve primi nitko sretniji od mene,Lantana
|
|
Lantana
Cvjetni guru Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Nataly, ja samo neznam koja je koja, ali mislim da je ova s tamnijim lišćem monarda.
Antonia, astilbe jako loše, nešto se još drže u proljeće, a poslije ni makac. Hoste su dobre, ali ih nešto jede, mislim skakavci, obje zasadi ako imaš negdje hladovine barem pola dana. Otok, javor se dobro drži, samo ga ubi vjetar, ja sam ga posadila ispred kuće, djelomično je zaštićen od bure, ali ga zato uništi jugo, ako imaš negdje zavjetrinu i malo hladovine tu ga posadi i bit će mu dobro. Mali kaktus Pozdrav i svima koji navrate u moj vrt |
|
život je more
|
|
tiass
Novo sjeme Pridružen: 26 Ožujak 2011 Status: Offline Bodovi: 13 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Moram prokomentirat Lantanino cvijetno carstvo! Savršeno je do te mjere da sam ljubomorna!
Ma draga moja prekrasno je! |
|
Anastazija_
Cvjetni guru 1. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 6004 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Prekrasno .
|
|
U životu nije važno koliko puta padneš , već koliko si se puta spreman dignuti.
|
|
Odgovori | Stranica <1 279280281282283 370> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |