Hoya - moje dvorište |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 221222223224225 272> |
Korisnik | |
Lora ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 21 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 4104 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Sve prekrasno kao i uvijek a rasadnik
![]() |
|
Rijeka Prijatelji su kao dragulji, samo pravi traju vječn |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Antonija, veselim se i mislim na tebe.
Duda, sunceee hvala vam
Anči, sad ih pusti da se pokrenu. Neće valjda biti takve niske temperature da ih smetaju u nicanju.
Lora, a ja sam šetala tvojim vrtom i iste biljke gledala u punom sjaju. Moje su tek bebe!
|
|
Prijateljstvo nije velika stvar,nego milion malih stvari. E. HABERT
|
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Zaita slikice govore tisuću riječi. A nama, zaljubljenicima u cvijeće, svaka od tih riječi je draga.. Što sve raste u rasadniku?
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Anaida, u rasadniku "na katu" su sukulenti koji su spašeni, a dolje na stolu su:
kelj, cvjetača, kelj pupčar, salata, blitva, tikvice, rajčica, peršin ...
morala sam tako sijati kad imam slamu po vrtu i samo tako ove godine mogu biljke uzgojiti
|
|
|
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Mljac, rasadnik ti je po mojoj volji!! Ja sam već zasadila sve u moj mini povrtnjak (ove rane kulture) i nadam se da će me nebo pomaziti dobrim i zdravim urodom već ove prve povrtlarske godine.. A jesi li i mrkvu sijala i rotkvice, luk vlasac..? Ja krenula s tim, meni lakšim kuturama koje se direktno u zemlju (povrtnjak) siju.
![]() |
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
Mrkvu sam sijala direktno u vrt. Razmaknula sam sijeno i posijala dva reda mrkve i dva reda pastrnjaka. Ali ne niče. Sa lukom vlascem sam se par godina mučila, a sada ga imam stalno u jednoj velikoj vazi i iz nje uzimam koliko mi treba. Ovo sve što mi je niknulo čekam da dobije prvih par pravih listova, da ojača pa ću presaditi. Ni meni nije paprika niknula. Neznam zašto. Ali zato je svaki paradajz i zelena tikvica vani.
Ja sam se načitala knjiga ove zime. Mislila sam da mi se sve pomješalo, ali nije. Koristilo mi je i puno detalja mi je sada jasnije.
|
|
|
|
![]() |
|
Hoyček, imamo još vremena - mrkva dugo niče (čak 20-30 dana). A za papriku budemo vidjele
![]() |
|
P.Bosmans |
|
![]() |
|
Dogovoreno - strpljenja ...
![]() |
|
|
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
za vrijedne rucice
![]() |
|
![]() |
|
Anastazija_ ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 6004 |
Kad mi zatreba rasadnik znam kud trebam ići
![]() |
|
U životu nije važno koliko puta padneš , već koliko si se puta spreman dignuti.
|
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Koliko će ti biti zdravog povrća
![]() |
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Jako si bila vrijedna!!!
Pratim te i dalje
![]() Meni je jedan poznanik obećao pflance rajčice, ( one velike) tako da nisam ni pokušavala sijati. A ako ne bude imao (ima svoj mali plastenik) onda ću jednostavno kupiti na placu...
|
|
![]() |
|
stefkaja ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3563 |
woow predivne biljkice...rasadnik super izgleda...
|
|
Dream as if you'll live forever , live as if you'll die today
|
|
![]() |
|
Hoya - paprike krenule! Neke rastu ko iz vode, neke još tek niću a neke sjemenke još sanjaju. Valjda od sorte do sorte ovisi.
|
|
P.Bosmans |
|
![]() |
|
Drage moje rasadnik buja, a vani tmuuuurno, a ja bi nešto malo kopuckala ...
Anaida, smrcko i ja smo si jučer već neke (je l' se kaže "flance"?) razmjenile. Ali, paprike ni za lijek. Neće i neće!
|
|
|
|
![]() |
|
Olja ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 13 Siječanj 2011 Lokacija: Yugoslavia Status: Offline Bodovi: 842 |
Kako je sve lepo i veselo a oni plavi cvetici AUBRETIA ako sam dobro zapamtila,san snova su...jel to visegodisnja bilka?
|
|
![]() |
|
bergenia ![]() Trajnica ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 17 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 2776 |
Rasadnik je
![]() Zar si sve te heuchere upazarila kod Bake Bee ili negdje drugdje?
|
|
![]() |
|
Je, Olja, višegodišnja biljka i nezahtjevna. Pada niz zidove u slapovima, a ne treba joj puno zemlje i vode.
Jesam, Begenija, na kavici. I baš sam zadovoljna. Već su duple!
|
|
|
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Kupila sam paprike u Cortini i tek kad sam došla kući pogledam rok trajanja, proizvedene 2008 i pitanje lažu li možda je 1998
![]() Stavit ću ih samo u vodu da naklija, ako bude išta dam ti. Moje koralnje zvončike su ošišane do zemlje samo batrljci ostali ![]() Šišala sam i plavu travu( festuca), izgleda kao ježić ![]() ![]() ![]() Obožavam tu tvoju plavu perikicu ![]() Sadnice su posađene ![]() Prvi cvjetak u vrtu koji mi je nikao je tvoj žuti narcis, eto ukras si u mom vrtu ![]() Po mom kalendaru do 3. 4 se orezuju i presađuju biljke. Preko vikenda sam hrpu toga presadila, plus sam 31 četinjaču trano smjestila. Razmišlam da li da čekam sa paprikama do 11.4., tad mi pada sijanje biljaka sa sjemenom u sebi. Je li to prekasno, trebalas sam do 19.3. ali nisam stigla? ![]() |
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Rasadnik je odličan, bravo |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 221222223224225 272> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |