Cvjetni spomenar |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1617181920 32> |
Korisnik | |
waterlily ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 06 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 709 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hvala cure moje na lijepim riječima!
![]() Umjesto cvijeća slikam kolače...dijeta u planovima...dakle... ![]() Od kojeg želite recepis?? ![]() Prvi kolač je dalmatiner kolač, a drugi munchmallow kocke. |
|
Želja i ljubav su krila za velika djela
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Tija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 04 Prosinac 2008 Lokacija: nooooo Status: Offline Bodovi: 6510 |
baš si me raznježila sa onim dugim postom.....lijepo te ponovo "vidjeti"
|
|
![]() |
|
sunceeee ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Kolovoz 2010 Lokacija: Hrv. zagorje Status: Offline Bodovi: 1634 |
Lilice, ajde recepis od mančmeloua...jezik sam si potrgala pisajući ovaj naziv.
![]() |
|
Nemoj da te život inpresionira, inpresioniraj ti njega! Život je san - učini ga stvarnim! (Majka Tereza)
|
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Fini kolači
![]() |
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Drago mi je da si opet tu, lijepo si ono napisala, kolači su odlični, a bor je za 5.
![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
anči39 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3042 |
A može i od dalmatinera ,znači oba recepta nam daj molim te |
|
"pravi prijatelj je ona osoba koja te drži za ruke i dodiruje tvoje srce!"
|
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
neka ti se sve zelje ispune ,naravno i cvjetne
![]() koji kolac da izaberem? ![]() |
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
![]() |
|
kat.rea ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 5433 |
Hej WL, konačno si se pojavila, a stvarno kao da si se u mišju rupu skrila..., čak te ni ja iako u istoj zgradi radimo ne uspijevam vidjeti, uživo, naravno. Mislim da si rudbekije i ehinacee spominjala... podsjeti me na proljeće, imam ehinaceu purpureu, žutosmeđe rudbekije, kod susjede niske žute užicam, a korijene žute rudbekije koja ima pomponast cvijet kao kerija sam još u jesen izvadila i posadila u teglu ( koju ti nisam uspjela predati
![]() |
|
![]() |
|
Anastazija_ ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 6004 |
Evo da ja oživim malo tvoj vrt.
Prvi puta sam prošetala tuda i toliko sam oduševljena da ću sigurno postati tvoj stalni gost. Samo te molim da što prije staviš nove sličice jer mislim da nisam jedina koja ih sa nestrpljenjem čeka. ![]() |
|
U životu nije važno koliko puta padneš , već koliko si se puta spreman dignuti.
|
|
![]() |
|
gospina trava ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 11 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 5954 |
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
anči39 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3042 |
Moram ti reči jednu tužnu vijest
![]() ![]() Nešto si mi utihnula sa slikicama .
Lijep pozdrav od Anči
![]() |
|
|
|
![]() |
|
opsjena ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 07 Ožujak 2011 Status: Offline Bodovi: 227 |
wonderful!!!!
![]() ![]() |
|
![]() |
|
waterlily ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 06 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 709 |
Hvala Vam svima na posjeti, od kuda da krenem...od kolača, evo recepisa!
http://www.coolinarika.com/recept/733277/ od onog drugog nikako da nađem link Anči, žao mi je, pošalji adresu pa ću ti poslat nove bebice. Još su sad malešne, pa kad narastu. Pusa svima! ![]() Mislim da je sad red na nove sličice! ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
i još malo
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
ivančica flower ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 21 Siječanj 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 416 |
Prekrasno! Koje boje!!!
|
|
![]() |
|
Hvala Ivančica!
![]() evo još malo ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
o još ovo za danas, ostatak sutra!
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Nataly ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2009 Lokacija: Lič Status: Offline Bodovi: 2666 |
Baš ti je lijepo cvijeće.... Kad sam vidjela rascvjetane tulipane sjetila sam se svojih. ![]() Vadiš li ti lukovice van iz zemlje? |
|
![]() |
|
Evo tebe napokon
![]() Recept ču probati jako mi se sviđa.
![]() Za Monardu ne brini ako je ne nabavim javim ti se
![]() A cvijeće ti je prelijepo , a boje su WOW .
Pozdrav od mene
![]() |
|
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1617181920 32> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |