Duda-Lave -moj vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 103104105106107 133> |
Korisnik | |
Duda-Lave ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 27 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3007 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() a sada moje drage hauchere,smijestila sam ih u jedan kvadrat kod cikas palme gdije je lagana hladovina više neznam koliko ima vrsta morat ću sad dobro dokumentirati cvijeteke
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 27 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3007 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
dragička ma kod tebe je već prava raskoš
![]() sa guštom sam prošetala kroz vrtek ![]() |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
znalci pomagajte oko glicinije koja nikako da procvate dal će nešto biti ove godine
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Prekrasne slike, prekrasne heucere
|
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
da jako se veselim haucherama i hostama jer taman sad imam mjesta za njih fino u polusijeni..
|
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Najljepši cvijetić je naravno mala Lave,ali ni ostalo cvijeće ne zaostaje za njom
![]() |
|
![]() |
|
anči39 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3042 |
Najljepša mi je štrumfeta ,a onda tek ostalo cvijeće
![]() |
|
"pravi prijatelj je ona osoba koja te drži za ruke i dodiruje tvoje srce!"
|
|
![]() |
|
tikvić ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2349 |
Nikad nisam vidjela toliko različitih vrsta koraljnih zvončika na jednom mjestu. Preljepo!!!!!!!!!!
|
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
jutrooooo ....baš lijepo da ste u mom vrteku
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
Lave je prava mala majstorica
![]() kolekcija kor.zvoncica je predivna ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Lovro ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Rujan 2010 Lokacija: Varaždin Status: Offline Bodovi: 4174 |
Bravo maloj majstorici!!!!
|
|
Varaždin, stari moj grad!
|
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
![]() |
|
![]() |
|
alisa ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 07 Prosinac 2007 Lokacija: Sarajevo Status: Offline Bodovi: 2545 |
Predivno Duda!Šetala sam tvojim vrtom,uživala sam.Mala Lave najljepši je cvjetić u tvom raskošnom vrtu!!
Da smo bliže,kod mene mačaka ko u priči!Uništiše mi sve po bašti.Kopaju po cvjetnjacima jer im zemlja prhka.Svaki dan vraćam, razno-razne lukovice nazad u zemlju.. |
|
Jupiiiiiiiiiii
|
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
ajme koliko heuhera već imaš!!! Sve jedna ljepša od druge...Pa kaj si navalila na gliciniju, čini mi se da ti je prepuna pupoljaka, ne treba joj nikakva pomoć nego samo malo više sunca i topline, strpi se još malo, rano je...a za alojicu nemam riječi,, divna je, lijepo si je smjestila i zaštitila...sedum Aurora je krasno pocrvenio i lijepo se raširio, divan je.
Vrt ti je jako lijep, draga Duda
![]() |
|
![]() |
|
Perla ![]() Odrastao grm ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 22 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1296 |
Sada stvarno imaš lijepi broj heuchera, tiarella i heucherella....
Ona h. ''Silber Prince'' je stvarno posebna. Nadam se da ove godine nećeš imati nemilog posjetitelja da ti ih pogloda. ![]() |
|
![]() |
|
Belina ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 26 Siječanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3901 |
![]() Snjeguljica i patuljci su pravi bonbončići,a cvijeće odmor za oči,ja još učim i gledam ,što sve ljubav može napraviti,hvala ti što si me pustila u tvoje dvore.
![]() |
|
![]() |
|
Mira K ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 16 Rujan 2009 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 5574 |
Evo i ja zavirila u tvoj vrt, nisam već dugo
![]() Lave je preslatka, vrijedna majstorica, vidim da je i tebi podmladak pri ruci i to me veseli! Nema od koga mala naučiti kada joj je mamica krasan uzor!
Sve gledam ali amarilis nisi pokazala koji sam ti poslala pa eto samo da priupitam..? Kako su ti karanfili i ostalo?
![]() |
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Za vrijedne majstorice
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 103104105106107 133> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |