Početna stranica Početna stranica > Cvijeće - Forum o cvijeću > Vrtno cvijeće
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Gazanija - Gazania splendens
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Gazanija - Gazania splendens

Odgovori Odgovori Stranica  <1 89101112 20>
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
Olja View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Status: Offline
Bodovi: 842
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Olja Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Ožujak 2011 u 08:44
Pcelice,pa ti si majstorica prava...gazanije su ti za 5,ala nam je Jelsa otvorio oci...vidis sad od jedne koliko imas...jako dobro mi sve izgleda,posebno jer je to ona sa srebrnim listicima...Kave boje je cvet?

Jako lepo si to slikovito prikazala Clap
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
pčelica7 View Drop Down
administrator
administrator

Bodovi: 1966
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje pčelica7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Ožujak 2011 u 21:16
Olja tvoje gazanije odlično izgledaju

ovako je moja gazanija izgledala prije misec dana

onda sam po jelsinim uputama ošišala je i napravila male reznice, sve su se fino primile, mlade držim na prozoru iznad radijatora, a matična biljka je i dalje na balkonu...vani je bila cilu zimu, jedino sam je zaštitila kartonskom kutijom kad su bili minusi

ošišana i presađena u novu teglu

i mlada gazanija

Kad ima volje, ima i načina. (G.B.Shaw)
Na vrh
Olja View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Olja Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Ožujak 2011 u 23:14
Mora biti sve ok,samo da sunce zagreje...kod mene je opet zazimilo, 2C je trenutno...
Na vrh
Silvestra View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1661
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Silvestra Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Ožujak 2011 u 23:01
Moje su posijane 16.02.i brzo su nikle ali sad je hladno i nisu u stakleniku ,pa malo kilave a li nadam se da će biti sve ok.OuchEmbarrassedWink
Na vrh
Olja View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Olja Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Ožujak 2011 u 23:32
Silvestra ovo su sejane i to pre oko 60 dana,samo ti izgledaju velike,ali  nisu,oko 6cm su visoke... Drzim ih na oko 20 C i u plasteniku su.Sad krece lepo vreme i ima da i tvoje brzo napreduju...

Morana,
tvojim biljcicama sve naj bolje,a ja te cekam,slobodno mi dodji smile171
Na vrh
Morana View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 343
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Morana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Ožujak 2011 u 23:07
moje su dvije dobile dva prava listića, pa čekam da prođe ova kiša da ih prepikiram... ako nešto krene po zlu znam gdje tražiti druge, jel tako Olja? smile184
Na vrh
Silvestra View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Silvestra Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Ožujak 2011 u 22:05
Olja Tvoje gazanije su divovi prema mojima,a jesu li to sijane ili one kaj si ih odvojila od matične biljke?Kolika je temperatura tamo gdje ih držiš i kad si ih sijala?smile105
Na vrh
Zelenka View Drop Down
Već proklijao
Već proklijao

Bodovi: 207
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Zelenka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Ožujak 2011 u 19:31
Bravo Olja ne urekla lijepo napreduju! .smile79
Na vrh
manči View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5398
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje manči Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Ožujak 2011 u 08:56
...ooo,  pa  fino  napreduju....Thumbs%20Up
Na vrh
Olja View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Olja Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Ožujak 2011 u 22:00
Evo samo da ja moje prikazem, kako trenutno izgledaju.

http://img859.imageshack.us/i/24000159.jpg/

http://img140.imageshack.us/i/40284195.jpg/

Malo su mutne slike ,slikane u mraku...
Na vrh
Silvestra View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Silvestra Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Ožujak 2011 u 17:27
Za sada se dobro drže,ne urekla ih valjda bu sve bilo OK.Jučer je bilo toplo bez vjetra pa su bile vani na balkonu i danas su,ali večeras ako bude hladnije idu opet unutra.smile113
Na vrh
Olja View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Olja Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Ožujak 2011 u 07:29
Silvestra,ja verujem da ce biti sve u redu,samo pazi da ti zemlja ne bude previse vlazna jer tako mlade biljcice zahtevaju vrlo malo vode.smile79
Na vrh
Silvestra View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Silvestra Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Ožujak 2011 u 22:20
Danas sam ih prepikirala,ali ne mogu još stavljati slikice jer mi je virus ušao u komp,pa sad radim na drugom kompu,a kad uzmognem bit će slikica,uzgred rečeno imale su 2 listića i dugi korjen ,pa sam ih prepikirala,pa što bude.smile78
Na vrh
Olja View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Olja Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Ožujak 2011 u 07:47
Silvestra,ako ti se dobro drze i nisu se jako izduzile,mozes sacekati drugi par listica ali ako ti dugo stoje i ne mrdaju onda ih presadi samo pazi da im ne ostetis koren...posle pikiranja obicno krenu da rastu...ako mozes slikaj ih sad da ih vidimoTongue
Na vrh
maso View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1048
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje maso Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Ožujak 2011 u 20:14
Moje jadnice sve 4 sto su niknule, riknule su...ma definitivno odustajem od ovog "sporta" :)))
Na vrh
Silvestra View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Silvestra Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Ožujak 2011 u 19:58
Olja ,a da li im je možda prerano za pikiranje jer tek i imaju 2 mala listića.smile146.
Na vrh
Olja View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Olja Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Ožujak 2011 u 20:50
Jao dobro si me podsetila pa ja ih moram nabaviti...koristim nevene za lek ali o tom negde drugde...
Na vrh
manči View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje manči Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Ožujak 2011 u 19:17
....zapravo ,  nisam  nasla  sjemenke  ali  sam  zato  sijala  nevene...ha,ha...jaki  sam  ti  ja  guru....samo  mi  neveni  nicu....LOL
Na vrh
Olja View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Olja Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Ožujak 2011 u 18:26
Zasto manci?Ajde i ti s nama,cvjetni guru,bila bi nam castWink
Na vrh
manči View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje manči Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Ožujak 2011 u 14:39
...cestitke  uspjesnim  sijacicama...nisam  se  upustila  u  tu  avanturu  ali  mi  je  zanimljivo  pratiti  vase  uspjehe...Clap
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 89101112 20>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,266 sekundi.