Razmjena salveta - komentari |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 4041424344 48> |
Korisnik | |
tanja-66 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Veljača 2011 Status: Offline Bodovi: 589 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Mima salvete stigle
![]() Hvala |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
tatjanabajcic ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 06 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3874 |
Angel nisam sigurna ali pogledati ću, nešto imam.
|
|
![]() |
|
Angell ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 225 |
Joj ak imaš bit ću ti zahvalna.. ![]() ![]() |
|
Slab je onaj koji je izgubio vjeru u sebe.
|
|
![]() |
|
tatjanabajcic ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 06 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3874 |
ngel šta od morskih salveta trebaš, šalji na pp i adresu.
|
|
![]() |
|
Angel poslala kale, Tatjana bg poslala salvete
|
|
![]() |
|
dorina1904 ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 12 Lipanj 2010 Status: Offline Bodovi: 196 |
Mima i angell - poslala vam salvete danas.
|
|
![]() |
|
Mima35 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 27 Listopad 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1485 |
Super, a jesu tebi stigle moje salvete?
|
|
![]() |
|
Angell ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 225 |
Hvala tatjana i Dorina,javim kada stignu.
![]() |
|
|
|
![]() |
|
dorina1904 ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 12 Lipanj 2010 Status: Offline Bodovi: 196 |
Mima i angell salvete su stigle.
|
|
![]() |
|
tatjana i Dorina salvete stigle,hvala vam
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Tatjana_bg ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 19 Ožujak 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 268 |
Bako Tatjana salvetice su stigle puno hvala
![]() ![]() |
|
![]() |
|
sanja 1734 ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2011 Status: Offline Bodovi: 302 |
Imam ti salvetu pod brojem 9 ako ti još treba ako je nisi našla pa ti je mogu poslati samo pošalji mi adresu
|
|
![]() |
|
jani ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 21 Veljača 2011 Status: Offline Bodovi: 1559 |
Cure - može li mi netko objasniti po kojem principu mijenjate salvete? I ja sam zainteresirana jer već imam nekih duplića.....
|
|
![]() |
|
Mima35 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 27 Listopad 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1485 |
Jani, poslikaš salvete. Prije slikanja ih označiš brojevima i staviš pod rubriku "Razmjena salveta samo slike". Onda ti se zainteresirani jave na pp i ponude ti neke svoje salvete. Neki isto imaju slike a neki sami slože svoje dupliće. Razmjenimo ih poštom. Staviš ih u plastičnu vrećicu i onda u kovertu (ja obično uzmem kovertu s mjehurićima jer je jača). Šaljem"Prioritetno" jer nije skupo kao preporučeno a otprilike je jednako sigurno jer putuje s preporučenom poštom. Obično poslane pošiljke se znaju izgubiti. Cijena "Običnog" slanja za pismo do 50 grama je 3,10 kuna a "Prioritetno" košta 4,60 kn. Nije puno skuplje ali je sigurnije. I za pošiljke od 50-100 grama je razlika u cijeni slanja 1,5 kn.
|
|
![]() |
|
jani ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 21 Veljača 2011 Status: Offline Bodovi: 1559 |
Hvala ti Mima na iscrpnim uputama!
|
|
![]() |
|
Mimač dobro si napisala, ali meni su u pošti rekli, ako imam malo da stavim u 2 koverte,i na jednoj i drugoj ispišem adresu, to zato jer se neki puta koverte iskidaju, i onda poštari to bace, jer ne znaju čije su.
|
|
![]() |
|
Tatjana 43,Jasenka salvete stigle,hvala vam i još nečije su stigle ,morske neznam nick..hvala vam cure.Moje su danas poslane k vama.
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Mima, Dorina, Jani,Pepa,Tatjana bg, molim javite se na telefon ili pp.
|
|
![]() |
|
Angel isto, dobila nešto od salveta.
|
|
![]() |
|
tifany ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 27 Ožujak 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 526 |
http://img189.imageshack.us/img189/6366/sam0017z.jpg
http://img62.imageshack.us/img62/797/sam0018i.jpg zainteresirani za razmjenu javite se
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 4041424344 48> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |