Kiki-Moja utjeha |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 4849505152 112> |
Korisnik | |
Kiki-ko? ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 10 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 6667 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Netko kaže da ga ispunim sa uljenom bojom.Još gore!Sljedeći put ću probati sa pastom za cipele.
|
|
Da imam rep mahala bi s njim
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Kiki-ko? ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 10 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 6667 |
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Okić ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 09 Ožujak 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 796 |
Kiki - ko? Lijepi radovi. Štapići za cvijeće genijalna ideja! Pozdrav |
|
![]() |
|
mumica ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 02 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 897 |
kupaonski komplet predobar
|
|
![]() |
|
ElzaBuba ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 19 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 576 |
Wow, kupaonski komplet
![]() |
|
![]() |
|
sarajka ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 28 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3644 |
prekrasni radovi,a štapići za cvijeće prelijepi
![]() |
|
![]() |
|
maslina55 ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 11 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 971 |
![]() Ma sve je super,držač za role najjači!Bravo! |
|
![]() |
|
|
|
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Prekrasni pitari!
|
|
![]() |
|
Bili su godinama prazni i okrenuti naopako.Tek kad sam ih završila vidjela sam da ima još jedan sakriven u šumi đirana.Njega ću drugi put.
|
|
|
|
![]() |
|
tatjanabajcic ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 06 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3874 |
Tagle pričaju svoju priču, i evo ih u novom ruhu.Lijepi du.
|
|
![]() |
|
Bi-Biljana ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 12 Srpanj 2010 Status: Offline Bodovi: 702 |
svaka čast majstorice,
![]() |
|
Mi žene smo anđeli. Ako nam polomite krila, i dalje letimo - na metli....jer smo fleksibilne.
|
|
![]() |
|
sarajka ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 28 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3644 |
Svaka čast ,prelijepo zaista,molim te da li imaš neku ideju za plastične žardinjere ili znaš kojom bojom bi ih mogla barem ofarbat,napominjem da stoje vani izloženi kiši,hvala unaprijed na odgovoru
|
|
![]() |
|
Ja imam primer za plastiku u spreju.Na njega se bolje hvata boja.Zatim akrilna boja, pa salvete, pa lak za čamce.Na ovim teglama je akrilni sjajni lak u spreju.Vjerovatno će izbljediti od kiše i sunca.Nema veze.Dobiće shabby izgled.
|
|
|
|
![]() |
|
Radim neke pisanice, ali su sve lanjski modeli koji ste već vidjeli.Ovo je jedino novo.
![]() |
|
|
|
![]() |
|
sarita banana ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2711 |
bas je lijepo.
|
|
um se obogacuje primanjem a srce davanjem
|
|
![]() |
|
sanja 1734 ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2011 Status: Offline Bodovi: 302 |
Kiki prekrasno radiš
|
|
![]() |
|
Hvala vam puno makar nisam baš zadovoljna jer je ova pisanica bila napravljena sinoć nabrzinu,a ovo što izgleda kao pukotine to su dlake sa kista iz Lidla (nikada više kupiti!!!). |
|
|
|
![]() |
|
maredelmare ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Prosinac 2009 Status: Offline Bodovi: 1310 |
Jako lipa, neobična pisanica!
Od čega je? Za kistove iz Lidla-ako ti ne valjaju kistovi, da vidiš uljane tempere-ja malo zbog sinusa slabije osjećam mirise. E pa kad ja s takvim sinusuma osjećam da smrde ko kuga.... kako bi tek ostali osjetili taj smrad:))))) Ti si bar uštedila na 2K, a imaš pukotine, ili "pukotine" , a ja zamalo pala u nesvijest!:))) Ne kupovati kineske uljne tempere, nikako!!!!! Pa ni za utrljavanje u pukotine, jer, treba taj smrad otrpit! ![]() |
|
Pusti ko listak neka te mota taj ludi polet, vihor lud. Leti ko lišće što vir ga vije, za let si dušo stvorena.
|
|
![]() |
|
aleksandra m ![]() Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 10 Veljača 2011 Status: Offline Bodovi: 45 |
prelepi su ti radovi, uzivala sam gledajuci ih.A i saveti su ti predobri.
|
|
http://aleks-pogledkrozmojuprizmu.blogspot.com/
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 4849505152 112> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |