Moj maleni skromni vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 7980818283 93> |
Korisnik | |
misty-da ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3544 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Mirice draga došla ja poviriti je li stala bura u mom lijepom gradu.
Kad god dođem u tvoj vrt nagrnu mi uspomene, neke sretne, neke sjetne..
Evo ovu ću ostaviti u tvom vrtu
![]() |
|
Time is something you can never get back..
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Free ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
Htjela sam te samo pozdraviti, ali kad sam vidjela kako ti je cvijeće krasno, karanfilići, sedum...ma prekrasno, dok moje ne stasa divit ću se tvome!!!
Mislim na tebe, ![]() |
|
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
|
![]() |
|
Mira021 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3188 |
Niho,Misty,Antonija,Enrikova nona,Milica7,Bigmamma,Korjenko,Otok,Mari5510,Arim,Retriver Sara,Freeland44,hvala što obilazite moj vrt i šaljem vam puuuuno
![]() |
|
![]() |
|
Mira021 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3188 |
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Proljetnice su ti zaista lijepe - takve slikice kod mene očekujem za nekih 2, 3 tjedna..
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
arim ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 16 Ožujak 2009 Lokacija: Vinkovci Status: Offline Bodovi: 1377 |
Kod tebe sve u cvatu,prelijepo...
![]() |
|
![]() |
|
Nataly ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2009 Lokacija: Lič Status: Offline Bodovi: 2666 |
Došla sam, vidjela, napunila baterije ovim lijepim cvjetnim slikama i sad mogu dalje...... ![]() |
|
![]() |
|
Anastazija_ ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 6004 |
Kak je kod tebe već sve rascvjetano !!!!!
![]() |
|
U životu nije važno koliko puta padneš , već koliko si se puta spreman dignuti.
|
|
![]() |
|
antonija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 29 Travanj 2010 Lokacija: župa dubrovačka Status: Offline Bodovi: 5001 |
![]() |
|
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.
|
|
![]() |
|
stefkaja ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3563 |
wooow Miro vrt je krasan...proljetni cvijetići su ti predivni...ljubice...
|
|
Dream as if you'll live forever , live as if you'll die today
|
|
![]() |
|
Anaida hvala,čekamo cvjetiće i iz tvog vrta,iako je meni i sada predivan
![]() Arim hvala,bitno je da je počelo,a sada će redom i ostalo ![]() Nataly i ja punim baterije u vašim vrtovima,eh kad voliš cviće ![]() Anastazija hvala ![]() Antonija je došlo je i svi smo živnuli ![]() Stefkaja hvala,toliko mi je drago što si opet tu i to u mom vrtu ,i za tebe jedan veliki ![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 7980818283 93> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |