Moji radovi na staklu |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 34567 8> |
Korisnik | |
Vjetar ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 22 Kolovoz 2010 Status: Offline Bodovi: 125 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hvala svima !!!
Ujedno da čestitam (sa malim kašnjenjem ) naš praznik 8.mart!!! |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
sarajka ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 28 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3644 |
prelijepo zaista
![]() |
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
sve je divno,ali i mene je ta vaza osvojila
![]() |
|
![]() |
|
maredelmare ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Prosinac 2009 Status: Offline Bodovi: 1310 |
Stvarno vrlo vrijedna!
![]() Ova bijela vaza (?) s plavo ljubičastim vijugicama mi je baš po guštu! ![]() |
|
Pusti ko listak neka te mota taj ludi polet, vihor lud. Leti ko lišće što vir ga vije, za let si dušo stvorena.
|
|
![]() |
|
UltraDwlux ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 01 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 396 |
ouuuuuu netko je vrijedan :D bravo bravo :D zadnja slikica je super , može pitanje ..? jel ti radovi na staklu su i praktični..mislim jel se saperu ili unište ako se u njih stavlja vrelo ili je samo za ukras? sorry na možda banalnom pitanju :)
![]() |
|
http://cvijet.info/forum/forum_posts.asp?TID=4753
|
|
![]() |
|
Vjetar ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 22 Kolovoz 2010 Status: Offline Bodovi: 125 |
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
sarajka ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 28 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3644 |
iznenađenje za iznaneđenjem,krasno zaista,tako bih volila da znam slikati
![]() |
|
![]() |
|
maredelmare ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Prosinac 2009 Status: Offline Bodovi: 1310 |
Ovaj zadnji tanjur je odnio pobjedu!
On mi je baš poseban! ![]() ![]() ![]() |
|
Pusti ko listak neka te mota taj ludi polet, vihor lud. Leti ko lišće što vir ga vije, za let si dušo stvorena.
|
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
Vjetre ova zadnja slicica je predivna!
|
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
sta reci?
![]() |
|
![]() |
|
Heliofit ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 02 Veljača 2011 Status: Offline Bodovi: 459 |
Samo naprijed...
![]() |
|
![]() |
|
Iskreno ,hvala vam svima . Ja prosto uživam u ovome što radim .Nadam se da će biti sve bolje ...,još istražujem. Imam novih ideja pa vidjet ćemo .
Pozdrav za sve ...Vjetar !!! |
|
![]() |
|
UltraDwlux ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 01 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 396 |
vjetar me zameo dobrim radovima :D zadnja tri rada puni su detalja , sviđa mi se :)
|
|
http://cvijet.info/forum/forum_posts.asp?TID=4753
|
|
![]() |
|
Heliofit ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 02 Veljača 2011 Status: Offline Bodovi: 459 |
prijelijepi radovi...i zaista maštovite ideje...boje su me posebno dojmile...
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 34567 8> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |