Početna stranica Početna stranica > Ostalo - Sve i svašta o biljkama i cvijeću > Sajmovi i izložbe
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Pordenone sajam cvijeća-slike
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pordenone sajam cvijeća-slike

Odgovori Odgovori Stranica  <1 34567 12>
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
bigmamma View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Status: Offline
Bodovi: 3466
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bigmamma Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Ožujak 2011 u 08:21
Cure, vidi se da vam je lijepo bilo. Lijepe stvari ste si kupile. A cijene su, bogme, fine. Onakvu bacopu ni ja nikad nisam vidjela. Baš je posebna!
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
Lora View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4104
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lora Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Ožujak 2011 u 00:20
Konti, ne budi nestrpljiva, polako

Rijeka

Prijatelji su kao dragulji, samo pravi traju vječn
Na vrh
kontesaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6195
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kontesaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Ožujak 2011 u 23:14
curičke, lijepo ste se provele i fino obnovile sa cvijećkama Thumbs%20Up
e sad mene zanima kaj još treba stići od Bakera LOL
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)

Zagorski bregi
Na vrh
bergenia View Drop Down
Trajnica
Trajnica
DONATOR

Bodovi: 2776
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bergenia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Ožujak 2011 u 23:05
Čitam kako vam je bilo lijepo, baš mi je drago za vas! Krasne slikice ste nam stavile tako da smo mogle  biti "uživo" tamo!
Vaš ulov je za prste polizati..........Thumbs%20Up
Azaleje, hortenzije , bakopa..................sve za čistu peticu!
Na vrh
milica7 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 10300
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje milica7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Ožujak 2011 u 22:02
Lijepo vam je bilo, to ste pokazale a i lijepo ste trgovale. Ne zna se što je na slikama ljepše.....
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
Na vrh
baka View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 14388
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje baka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Ožujak 2011 u 21:57
Cijeli dan se čekao vaš izvještaj!WinkBig%20smile
Dakle cvijeće je prelijepo (mislim ovo što ste vi utržile) ali oborila me s nogu ona bacopa, t.j. one bacope. Nešto zbilja prekrasno!Thumbs%20UpClap
Na vrh
Duda-Lave View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3007
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Duda-Lave Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Ožujak 2011 u 21:48
prelijepo ste pokazale vaš cvijetni put vjerujem da vam je svima bilo prelijepo jer meni je bilo divno gledati vaše slikice,žao mi je samo da nisam se mogla uvući u vaš bus Big%20smile 
Na vrh
hamara View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3204
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hamara Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Ožujak 2011 u 21:41
i ja cekam da netko javi kad se krece u Genovu smile156
Na vrh
moon View Drop Down
administrator
administrator

Bodovi: 10501
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje moon Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Ožujak 2011 u 21:33
Superrrr
Na vrh
BLANKA C. View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 345
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje BLANKA C. Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Ožujak 2011 u 21:20

Stvarno ste uživale .

4 cvijeta sa slika su mi jako jako posebna-lijepa, a i nikad do sada ih nisam vidjela.

Hvala da predivne reportaže.
Na vrh
arim View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1377
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje arim Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Ožujak 2011 u 21:07
Voljela bi da sam bila sa vama,vidim da ste uživale i lijepo se ponovile...
Na vrh
manči View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5398
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje manči Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Ožujak 2011 u 20:59
 Its%20All%20Good Bravo! 

Na vrh
Lora View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lora Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Ožujak 2011 u 20:26
Da, upravo sam se sjetila netko je u busu spominjao Genovu. Kad se kreće . Ja sam spremna mogu se dignuti i u tri, a i ne moram uopće ići na spavanje

Rijeka

Na vrh
Retriver Sara View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 8979
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Retriver Sara Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Ožujak 2011 u 20:20
baš vam lijepo zavidim što ste guštale u lijepom cvijeću...
vidim ima zanimljivih novitetaSmile.
Na vrh
Lora View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lora Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Ožujak 2011 u 20:19
Nakon ovog "malog" Hamarinog ulova evo i mojeg vrlo skromnog /istina, moram priznati već imam preko sestrične u Sloveniji naručene još neke biljkice u Bakkeru /

Dakle moja margareta je definitivno "najlijepša"

Bacopa, nije tako rascvijetana kao Hamarina ali zato ima pupova

Clematis Nelly Mose

Bijela Azaleja

Dakle stvarno sam bila super skromna. To što sam naručila kod Bakkera se "naravno ne računa"

Rijeka

Na vrh
Nataly View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2666
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Nataly Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Ožujak 2011 u 20:15

Bravo cure, vidi se da vam je bilo lijepo i da ste uživale! Uz sve ovo prekrasno cvijeće ipak mi je najdojmljivija bakopa. Thumbs%20Up
Na vrh
hamara View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hamara Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Ožujak 2011 u 20:09
nasla sam jos jednu fotku u punom sjaju
Na vrh
Mikica View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3024
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mikica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Ožujak 2011 u 19:57
E baš ste neke,dok ste vi haračile po sajmu ja sam rintala u vlastitom vrtu.E to je prava nepravda!!!!!!
Ma kako vam je bilo lijepo!!!!!
Na vrh
hamara View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hamara Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Ožujak 2011 u 19:55
a sad ostali cvjetici...
Mira uvijek dobar model
evo potvrdjujem izjavu
Jagoda pol u suncu, pol u busu
i spiritus movens... Trisa
dakle, ako se dogovorimo... ja idem i sutra! ne samo radi biljkica nego radi drustva veceras opet lijezem vec u 1, i sutra opet ustajem u 4,30. ma isplatilo se itekako u svim vidovima!
a sad jedna molba; kupila sam mojoj djeci i sebi poklon, sebi 2 ukrasne male  jastucnice vezene bijelo na bijelom, njima za novu kucu vecu, bijela sa crvenim aplikacijama... ali ih nisam donijela doma. ostalo je u busu. ako je netko zabunom sa svojim stvarima pokupio vrecicu ili zna nekog tko je... molim to je moje! hvala unaprijed! 

Na vrh
hamara View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hamara Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Ožujak 2011 u 19:44
evo i mene...
Lora i ja smo odmah na ulasku svojim okom sokolovim ugledale...
ovo... tj
sasvim do sad nevidjenu bacopu! visecu, rascvjetalu, prekrasnu... bilo ih je... ukupno dvije! kad su terminatorice otisle... vise ni jedna
ovo je u punoj velicini
margaretice ste vidjeli, Trisine, moje su cist drujcije, jelda?
azaleje su nas oborile s nogu---
a ova...
pa tek ova...

Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 34567 12>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,188 sekundi.