Početna stranica Početna stranica > Ostalo - Sve i svašta o biljkama i cvijeću > Sajmovi i izložbe
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Pordenone sajam cvijeća-slike
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pordenone sajam cvijeća-slike

Odgovori Odgovori Stranica  <1 56789 12>
Korisnik
Poruka
milica7 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Status: Offline
Bodovi: 10300
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje milica7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Ožujak 2011 u 14:24
Ovo što je do sada pokazano zaista je prelijepo......smile76
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
natalija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5452
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje natalija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Ožujak 2011 u 15:44
svašta lijepoga ste vidjele i poslikale, ovo je kako reče milica - prelijepo, čekamo nove sličice 
Na vrh
arim View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1377
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje arim Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Ožujak 2011 u 16:23
prelijepo i ja čekam još slikica,
Miro pa ti si odmah nađeš društvoWink
Na vrh
Mikica View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3024
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mikica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Ožujak 2011 u 16:45
Triša je na maškarama i bojim se da od slika iz Italije danas neće biti ništa-
Na vrh
moon View Drop Down
administrator
administrator

Bodovi: 10501
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje moon Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Ožujak 2011 u 18:00
Lijepe slke, a i društvo Miro K Wink
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 19699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Ožujak 2011 u 18:42
Evo mene i mog izvještaja. Dakle bilo je super. Druženje, sajam, šoping, ma što reći- nije to ništa naročito, ništa što još nismo vidjeli, ništa jeftinije nego kod nas, možda nešto veći izbor - možda? No u dobrom društvu u šali i smjehu put je protekao jako brzo i svi smo si nešto kupili. Evo najprije ću vam predstaviti svoje tri ljepotice, stavit ću vam i cjene, tako da možete usporediti, no ništa to nije jeftinije nego kod nas.

Želja je bila bijela hortenzija za jednu kamenu vazu, i evo je- 14 Eura u nekoj ukrasnoj vazi - skupo, jako skupo!

Ovoj predivnoj azaleji nisam mogla odoljeti, tako me je milo gledala da sam je morala imati - 8 Eura - kod nas nisam nigdje vidjela tu boju, ali vjerujem da će na sajmovima biti.

Jako volim bijele i žute margeritice, a očito ih vole i Lora i Hamara, pa smo si svaka kupile po jednu bijelu, jer su žute bile nekako jadne - 5 Eura

Iako sam rekla kako neću kupovati više ništa i porekla već sto puta ovo su lukovice velikocvjetnih begonija crvena, narančasta, bijela i žuta. Ako ste vidjeli sarajkine, a ja jesam na slici i u živo, razumjet ćete da sam ih morala imati - 4 komada (velike su ko krafne) - 5 eura.

To je bio moj ulov, da sam znala da nas nitko neće gledati kupila bi si cikasicu od 3 metra -to je naravno šala.

Šaljem post kako bi se što dulje mogle diviti mojim cvjećkama, dok ja piše izvještaj!smile96

Dopala mi se i ova aza
RIJEKA

"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok"
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 19699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Ožujak 2011 u 19:08
Krenuli smo rano, mnogima sa foruma prerano-naravno našim noćnim pticama bilo bi rano i u 10.
Dakle autobus je krenuo malo prije 6,30, svi smo se udobno smjestili i putovanje je počelo.

Hamara i Lora kukale su kako su se morale rano dignuti, no dobro raspoloženje im svejedno nije nedostajalo

Naša noćna ptica Jagoda isto je njurgala kako je to prerano, ali u društvu prijateljice Zdenke, koju moramo što prije učlaniti u CIF već smišljaju planove, a Jagoda naravno ima poduži "spisak želja"

Vidite našu Miruk, odmah je našla jastučić za vrat, a uspot i rame za nasloniti se - da i njoj je ovo bilo jako, jako rano

S lijeve Mirine strane sjede buduća (valjda) nevjesta i njena mama

Kraj mene naša nova članica Belina, predstavlja otok Krk sa još četri prijateljice

Vrata sajma se otvaraju, a mi se skupljamo po izlasku iz autobusa

Naša Lora odmah prospekt u ruku i kupovina može početi

Belina pak još razmišlja

A moja ulaznica neće da prođe, tko zna što su mi uvalili za 6 eura.

Nakon što smo obišle prvi paviljon, sve smo se okupile oko predivnih orhideja, pa naravno da ima nekoliko sličica

No da ne mislite da smo samo sebe slikale, evo i slikica cvijeća

Kupila bih još nešto, ali kako ću to sve nosit,

Ni u ludilu nemojte pomisliti da  Hamara nije ništa kupila, vidjet ćete samo što sve, nadam se da će staviti slikice

Još malo slika cvijeća

I u tom predivnom okruženju naša šefica Lora- vruće joj niste valjda sumnjali.

RIJEKA

"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok"
Na vrh
hamara View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3204
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hamara Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Ožujak 2011 u 19:44
evo i mene...
Lora i ja smo odmah na ulasku svojim okom sokolovim ugledale...
ovo... tj
sasvim do sad nevidjenu bacopu! visecu, rascvjetalu, prekrasnu... bilo ih je... ukupno dvije! kad su terminatorice otisle... vise ni jedna
ovo je u punoj velicini
margaretice ste vidjeli, Trisine, moje su cist drujcije, jelda?
azaleje su nas oborile s nogu---
a ova...
pa tek ova...

Na vrh
hamara View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hamara Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Ožujak 2011 u 19:55
a sad ostali cvjetici...
Mira uvijek dobar model
evo potvrdjujem izjavu
Jagoda pol u suncu, pol u busu
i spiritus movens... Trisa
dakle, ako se dogovorimo... ja idem i sutra! ne samo radi biljkica nego radi drustva veceras opet lijezem vec u 1, i sutra opet ustajem u 4,30. ma isplatilo se itekako u svim vidovima!
a sad jedna molba; kupila sam mojoj djeci i sebi poklon, sebi 2 ukrasne male  jastucnice vezene bijelo na bijelom, njima za novu kucu vecu, bijela sa crvenim aplikacijama... ali ih nisam donijela doma. ostalo je u busu. ako je netko zabunom sa svojim stvarima pokupio vrecicu ili zna nekog tko je... molim to je moje! hvala unaprijed! 

Na vrh
Mikica View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3024
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mikica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Ožujak 2011 u 19:57
E baš ste neke,dok ste vi haračile po sajmu ja sam rintala u vlastitom vrtu.E to je prava nepravda!!!!!!
Ma kako vam je bilo lijepo!!!!!
Na vrh
hamara View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hamara Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Ožujak 2011 u 20:09
nasla sam jos jednu fotku u punom sjaju
Na vrh
Nataly View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2666
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Nataly Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Ožujak 2011 u 20:15

Bravo cure, vidi se da vam je bilo lijepo i da ste uživale! Uz sve ovo prekrasno cvijeće ipak mi je najdojmljivija bakopa. Thumbs%20Up
Na vrh
Lora View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4104
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lora Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Ožujak 2011 u 20:19
Nakon ovog "malog" Hamarinog ulova evo i mojeg vrlo skromnog /istina, moram priznati već imam preko sestrične u Sloveniji naručene još neke biljkice u Bakkeru /

Dakle moja margareta je definitivno "najlijepša"

Bacopa, nije tako rascvijetana kao Hamarina ali zato ima pupova

Clematis Nelly Mose

Bijela Azaleja

Dakle stvarno sam bila super skromna. To što sam naručila kod Bakkera se "naravno ne računa"

Rijeka

Prijatelji su kao dragulji, samo pravi traju vječn
Na vrh
Retriver Sara View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 8979
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Retriver Sara Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Ožujak 2011 u 20:20
baš vam lijepo zavidim što ste guštale u lijepom cvijeću...
vidim ima zanimljivih novitetaSmile.
Na vrh
Lora View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4104
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lora Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Ožujak 2011 u 20:26
Da, upravo sam se sjetila netko je u busu spominjao Genovu. Kad se kreće . Ja sam spremna mogu se dignuti i u tri, a i ne moram uopće ići na spavanje

Rijeka

Prijatelji su kao dragulji, samo pravi traju vječn
Na vrh
manči View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5398
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje manči Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Ožujak 2011 u 20:59
 Its%20All%20Good Bravo! 

Na vrh
arim View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1377
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje arim Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Ožujak 2011 u 21:07
Voljela bi da sam bila sa vama,vidim da ste uživale i lijepo se ponovile...
Na vrh
BLANKA C. View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 345
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje BLANKA C. Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Ožujak 2011 u 21:20

Stvarno ste uživale .

4 cvijeta sa slika su mi jako jako posebna-lijepa, a i nikad do sada ih nisam vidjela.

Hvala da predivne reportaže.
Na vrh
moon View Drop Down
administrator
administrator

Bodovi: 10501
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje moon Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Ožujak 2011 u 21:33
Superrrr
Na vrh
hamara View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hamara Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Ožujak 2011 u 21:41
i ja cekam da netko javi kad se krece u Genovu smile156
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 56789 12>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,109 sekundi.