Pordenone sajam cvijeća-slike |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 56789 12> |
Korisnik | |
milica7 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ovo što je do sada pokazano zaista je prelijepo......
![]() |
|
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
natalija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Prosinac 2007 Lokacija: zadar Status: Offline Bodovi: 5452 |
svašta lijepoga ste vidjele i poslikale, ovo je kako reče milica - prelijepo, čekamo nove sličice
|
|
![]() |
|
arim ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 16 Ožujak 2009 Lokacija: Vinkovci Status: Offline Bodovi: 1377 |
prelijepo i ja čekam još slikica,
Miro pa ti si odmah nađeš društvo ![]() |
|
![]() |
|
Mikica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 25 Siječanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3024 |
Triša je na maškarama i bojim se da od slika iz Italije danas neće biti ništa-
|
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Lijepe slke, a i društvo Miro K
![]() |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Evo mene i mog izvještaja. Dakle bilo je super. Druženje, sajam, šoping, ma što reći- nije to ništa naročito, ništa što još nismo vidjeli, ništa jeftinije nego kod nas, možda nešto veći izbor - možda? No u dobrom društvu u šali i smjehu put je protekao jako brzo i svi smo si nešto kupili. Evo najprije ću vam predstaviti svoje tri ljepotice, stavit ću vam i cjene, tako da možete usporediti, no ništa to nije jeftinije nego kod nas.
Želja je bila bijela hortenzija za jednu kamenu vazu, i evo je- 14 Eura u nekoj ukrasnoj vazi - skupo, jako skupo!
![]() Ovoj predivnoj azaleji nisam mogla odoljeti, tako me je milo gledala da sam je morala imati - 8 Eura - kod nas nisam nigdje vidjela tu boju, ali vjerujem da će na sajmovima biti.
![]() Jako volim bijele i žute margeritice, a očito ih vole i Lora i Hamara, pa smo si svaka kupile po jednu bijelu, jer su žute bile nekako jadne - 5 Eura
![]() Iako sam rekla kako neću kupovati više ništa i porekla već sto puta ovo su lukovice velikocvjetnih begonija crvena, narančasta, bijela i žuta. Ako ste vidjeli sarajkine, a ja jesam na slici i u živo, razumjet ćete da sam ih morala imati - 4 komada (velike su ko krafne) - 5 eura.
![]() To je bio moj ulov, da sam znala da nas nitko neće gledati kupila bi si cikasicu od 3 metra -to je naravno šala.
Šaljem post kako bi se što dulje mogle diviti mojim cvjećkama, dok ja piše izvještaj!
![]() Dopala mi se i ova aza
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Krenuli smo rano, mnogima sa foruma prerano-naravno našim noćnim pticama bilo bi rano i u 10.
Dakle autobus je krenuo malo prije 6,30, svi smo se udobno smjestili i putovanje je počelo.
Hamara i Lora kukale su kako su se morale rano dignuti, no dobro raspoloženje im svejedno nije nedostajalo
![]() Naša noćna ptica Jagoda isto je njurgala kako je to prerano, ali u društvu prijateljice Zdenke, koju moramo što prije učlaniti u CIF već smišljaju planove, a Jagoda naravno ima poduži "spisak želja"
![]() Vidite našu Miruk, odmah je našla jastučić za vrat, a uspot i rame za nasloniti se - da i njoj je ovo bilo jako, jako rano
![]() S lijeve Mirine strane sjede buduća (valjda) nevjesta i njena mama
![]() Kraj mene naša nova članica Belina, predstavlja otok Krk sa još četri prijateljice
![]() Vrata sajma se otvaraju, a mi se skupljamo po izlasku iz autobusa
![]() Naša Lora odmah prospekt u ruku i kupovina može početi
![]() Belina pak još razmišlja
![]() A moja ulaznica neće da prođe, tko zna što su mi uvalili za 6 eura.
![]() Nakon što smo obišle prvi paviljon, sve smo se okupile oko predivnih orhideja, pa naravno da ima nekoliko sličica
![]() ![]() ![]() No da ne mislite da smo samo sebe slikale, evo i slikica cvijeća
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kupila bih još nešto, ali kako ću to sve nosit,
![]() Ni u ludilu nemojte pomisliti da Hamara nije ništa kupila, vidjet ćete samo što sve, nadam se da će staviti slikice
![]() Još malo slika cvijeća
![]() ![]() I u tom predivnom okruženju naša šefica Lora- vruće joj niste valjda sumnjali.
![]() |
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
hamara ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 25 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 3204 |
evo i mene...
Lora i ja smo odmah na ulasku svojim okom sokolovim ugledale...
![]() ovo... tj
![]() sasvim do sad nevidjenu bacopu! visecu, rascvjetalu, prekrasnu... bilo ih je... ukupno dvije! kad su terminatorice otisle... vise ni jedna
![]() ovo je u punoj velicini
![]() margaretice ste vidjeli, Trisine, moje su cist drujcije, jelda?
![]() azaleje su nas oborile s nogu---
![]() a ova...
![]() pa tek ova...
|
|
![]() |
|
hamara ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 25 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 3204 |
a sad ostali cvjetici...
![]() Mira uvijek dobar model
![]() evo potvrdjujem izjavu
![]() Jagoda pol u suncu, pol u busu
![]() i spiritus movens... Trisa
dakle, ako se dogovorimo... ja idem i sutra! ne samo radi biljkica nego radi drustva veceras opet lijezem vec u 1, i sutra opet ustajem u 4,30. ma isplatilo se itekako u svim vidovima!
a sad jedna molba; kupila sam mojoj djeci i sebi poklon, sebi 2 ukrasne male jastucnice vezene bijelo na bijelom, njima za novu kucu vecu, bijela sa crvenim aplikacijama... ali ih nisam donijela doma. ostalo je u busu. ako je netko zabunom sa svojim stvarima pokupio vrecicu ili zna nekog tko je... molim to je moje! hvala unaprijed!
|
|
![]() |
|
Mikica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 25 Siječanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3024 |
E baš ste neke,dok ste vi haračile po sajmu ja sam rintala u vlastitom vrtu.E to je prava nepravda!!!!!!
Ma kako vam je bilo lijepo!!!!!
|
|
![]() |
|
nasla sam jos jednu fotku u punom sjaju
![]() |
|
![]() |
|
Nataly ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2009 Lokacija: Lič Status: Offline Bodovi: 2666 |
Bravo cure, vidi se da vam je bilo lijepo i da ste uživale! Uz sve ovo prekrasno cvijeće ipak mi je najdojmljivija bakopa. ![]() |
|
![]() |
|
Lora ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 21 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 4104 |
Nakon ovog "malog" Hamarinog ulova evo i mojeg vrlo skromnog /istina, moram priznati već imam preko sestrične u Sloveniji naručene još neke biljkice u Bakkeru
![]() Dakle moja margareta je definitivno "najlijepša" ![]() Bacopa, nije tako rascvijetana kao Hamarina ali zato ima pupova ![]() Clematis Nelly Mose ![]() Bijela Azaleja ![]() Dakle stvarno sam bila super skromna. To što sam naručila kod Bakkera se "naravno ne računa" ![]() |
|
Rijeka Prijatelji su kao dragulji, samo pravi traju vječn |
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
baš vam lijepo zavidim što ste guštale u lijepom cvijeću...
vidim ima zanimljivih noviteta
![]() |
|
![]() |
|
Lora ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 21 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 4104 |
Da, upravo sam se sjetila netko je u busu spominjao Genovu. Kad se kreće
![]() ![]() ![]() |
|
Rijeka Prijatelji su kao dragulji, samo pravi traju vječn |
|
![]() |
|
manči ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 5398 |
![]() |
|
arim ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 16 Ožujak 2009 Lokacija: Vinkovci Status: Offline Bodovi: 1377 |
Voljela bi da sam bila sa vama,vidim da ste uživale i lijepo se ponovile...
|
|
![]() |
|
BLANKA C. ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 345 |
Stvarno ste uživale .
4 cvijeta sa slika su mi jako jako posebna-lijepa, a i nikad do sada ih nisam vidjela.
Hvala da predivne reportaže.
|
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Superrrr
|
|
![]() |
|
i ja cekam da netko javi kad se krece u Genovu
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 56789 12> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |