Pordenone sajam cvijeća-slike |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 45678 12> |
Korisnik | |
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Krenuli smo rano, mnogima sa foruma prerano-naravno našim noćnim pticama bilo bi rano i u 10.
Dakle autobus je krenuo malo prije 6,30, svi smo se udobno smjestili i putovanje je počelo.
Hamara i Lora kukale su kako su se morale rano dignuti, no dobro raspoloženje im svejedno nije nedostajalo
![]() Naša noćna ptica Jagoda isto je njurgala kako je to prerano, ali u društvu prijateljice Zdenke, koju moramo što prije učlaniti u CIF već smišljaju planove, a Jagoda naravno ima poduži "spisak želja"
![]() Vidite našu Miruk, odmah je našla jastučić za vrat, a uspot i rame za nasloniti se - da i njoj je ovo bilo jako, jako rano
![]() S lijeve Mirine strane sjede buduća (valjda) nevjesta i njena mama
![]() Kraj mene naša nova članica Belina, predstavlja otok Krk sa još četri prijateljice
![]() Vrata sajma se otvaraju, a mi se skupljamo po izlasku iz autobusa
![]() Naša Lora odmah prospekt u ruku i kupovina može početi
![]() Belina pak još razmišlja
![]() A moja ulaznica neće da prođe, tko zna što su mi uvalili za 6 eura.
![]() Nakon što smo obišle prvi paviljon, sve smo se okupile oko predivnih orhideja, pa naravno da ima nekoliko sličica
![]() ![]() ![]() No da ne mislite da smo samo sebe slikale, evo i slikica cvijeća
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kupila bih još nešto, ali kako ću to sve nosit,
![]() Ni u ludilu nemojte pomisliti da Hamara nije ništa kupila, vidjet ćete samo što sve, nadam se da će staviti slikice
![]() Još malo slika cvijeća
![]() ![]() I u tom predivnom okruženju naša šefica Lora- vruće joj niste valjda sumnjali.
![]() |
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Evo mene i mog izvještaja. Dakle bilo je super. Druženje, sajam, šoping, ma što reći- nije to ništa naročito, ništa što još nismo vidjeli, ništa jeftinije nego kod nas, možda nešto veći izbor - možda? No u dobrom društvu u šali i smjehu put je protekao jako brzo i svi smo si nešto kupili. Evo najprije ću vam predstaviti svoje tri ljepotice, stavit ću vam i cjene, tako da možete usporediti, no ništa to nije jeftinije nego kod nas.
Želja je bila bijela hortenzija za jednu kamenu vazu, i evo je- 14 Eura u nekoj ukrasnoj vazi - skupo, jako skupo!
![]() Ovoj predivnoj azaleji nisam mogla odoljeti, tako me je milo gledala da sam je morala imati - 8 Eura - kod nas nisam nigdje vidjela tu boju, ali vjerujem da će na sajmovima biti.
![]() Jako volim bijele i žute margeritice, a očito ih vole i Lora i Hamara, pa smo si svaka kupile po jednu bijelu, jer su žute bile nekako jadne - 5 Eura
![]() Iako sam rekla kako neću kupovati više ništa i porekla već sto puta ovo su lukovice velikocvjetnih begonija crvena, narančasta, bijela i žuta. Ako ste vidjeli sarajkine, a ja jesam na slici i u živo, razumjet ćete da sam ih morala imati - 4 komada (velike su ko krafne) - 5 eura.
![]() To je bio moj ulov, da sam znala da nas nitko neće gledati kupila bi si cikasicu od 3 metra -to je naravno šala.
Šaljem post kako bi se što dulje mogle diviti mojim cvjećkama, dok ja piše izvještaj!
![]() Dopala mi se i ova aza
|
|
RIJEKA
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Lijepe slke, a i društvo Miro K
![]() |
|
![]() |
|
Mikica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 25 Siječanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3024 |
Triša je na maškarama i bojim se da od slika iz Italije danas neće biti ništa-
|
|
![]() |
|
arim ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 16 Ožujak 2009 Lokacija: Vinkovci Status: Offline Bodovi: 1377 |
prelijepo i ja čekam još slikica,
Miro pa ti si odmah nađeš društvo ![]() |
|
![]() |
|
natalija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Prosinac 2007 Lokacija: zadar Status: Offline Bodovi: 5452 |
svašta lijepoga ste vidjele i poslikale, ovo je kako reče milica - prelijepo, čekamo nove sličice
|
|
![]() |
|
milica7 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
Ovo što je do sada pokazano zaista je prelijepo......
![]() |
|
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
|
|
![]() |
|
anči39 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3042 |
![]() Pokažite nam što ste kupile
![]() |
|
"pravi prijatelj je ona osoba koja te drži za ruke i dodiruje tvoje srce!"
|
|
![]() |
|
Mira K ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 16 Rujan 2009 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 5574 |
Drage moje, da vam se i ja javim sa utiscima. Bilo je super, ja se jednostavno dobro osjećam na tom mjestu i išla bih ponovo... Što god tamo izložili sve je toliko lijepo da ničemu ne možeš odoljeti. Slike će vam sve reći... Kako sam i ja slikala sve ću prosljediti Triši da ih ona ukomponira sa svojim slikama i ispriča vam priču.. Znate da ona to radi najbolje Pozdrav od mene...
![]() |
|
![]() |
|
Predivne slikice, sada ću staviti i ja naše.
|
|
RIJEKA
|
![]() |
|
bubica 78 ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 01 Srpanj 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 259 |
|
začin mora teći
|
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
![]() |
|
![]() |
|
anči39 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3042 |
![]() ![]() |
|
"pravi prijatelj je ona osoba koja te drži za ruke i dodiruje tvoje srce!"
|
|
![]() |
|
bubica 78 ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 01 Srpanj 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 259 |
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
začin mora teći
|
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() a sada odoh spavat, jer sam stvarno umorna, pozdrav :)) |
|
začin mora teći
|
|
![]() |
|
![]() ![]() |
|
začin mora teći
|
|
![]() |
|
![]() ![]() |
|
začin mora teći
|
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
|
začin mora teći
|
|
![]() |
|
krasan plavi jaglac ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
začin mora teći
|
|
![]() |
|
sajam..
dojmovi, manje cvijeća je bilo u ponudi nego prošle godine, manje ljudi je bilo, i manje ljudi je kupovalo cvijeće (barem za ovaj prvi dan) ..nažalost sjedila sam u busu kraj likice koja nije prestala pričati.. ![]() evo slika.. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
začin mora teći
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 45678 12> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |