Početna stranica Početna stranica > Ostalo - Sve i svašta o biljkama i cvijeću > Sajmovi i izložbe
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Pordenone sajam cvijeća-slike
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pordenone sajam cvijeća-slike

Odgovori Odgovori Stranica  <1 45678 12>
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Status: Offline
Bodovi: 19699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Ožujak 2011 u 19:08
Krenuli smo rano, mnogima sa foruma prerano-naravno našim noćnim pticama bilo bi rano i u 10.
Dakle autobus je krenuo malo prije 6,30, svi smo se udobno smjestili i putovanje je počelo.

Hamara i Lora kukale su kako su se morale rano dignuti, no dobro raspoloženje im svejedno nije nedostajalo

Naša noćna ptica Jagoda isto je njurgala kako je to prerano, ali u društvu prijateljice Zdenke, koju moramo što prije učlaniti u CIF već smišljaju planove, a Jagoda naravno ima poduži "spisak želja"

Vidite našu Miruk, odmah je našla jastučić za vrat, a uspot i rame za nasloniti se - da i njoj je ovo bilo jako, jako rano

S lijeve Mirine strane sjede buduća (valjda) nevjesta i njena mama

Kraj mene naša nova članica Belina, predstavlja otok Krk sa još četri prijateljice

Vrata sajma se otvaraju, a mi se skupljamo po izlasku iz autobusa

Naša Lora odmah prospekt u ruku i kupovina može početi

Belina pak još razmišlja

A moja ulaznica neće da prođe, tko zna što su mi uvalili za 6 eura.

Nakon što smo obišle prvi paviljon, sve smo se okupile oko predivnih orhideja, pa naravno da ima nekoliko sličica

No da ne mislite da smo samo sebe slikale, evo i slikica cvijeća

Kupila bih još nešto, ali kako ću to sve nosit,

Ni u ludilu nemojte pomisliti da  Hamara nije ništa kupila, vidjet ćete samo što sve, nadam se da će staviti slikice

Još malo slika cvijeća

I u tom predivnom okruženju naša šefica Lora- vruće joj niste valjda sumnjali.

RIJEKA

"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok"
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Ožujak 2011 u 18:42
Evo mene i mog izvještaja. Dakle bilo je super. Druženje, sajam, šoping, ma što reći- nije to ništa naročito, ništa što još nismo vidjeli, ništa jeftinije nego kod nas, možda nešto veći izbor - možda? No u dobrom društvu u šali i smjehu put je protekao jako brzo i svi smo si nešto kupili. Evo najprije ću vam predstaviti svoje tri ljepotice, stavit ću vam i cjene, tako da možete usporediti, no ništa to nije jeftinije nego kod nas.

Želja je bila bijela hortenzija za jednu kamenu vazu, i evo je- 14 Eura u nekoj ukrasnoj vazi - skupo, jako skupo!

Ovoj predivnoj azaleji nisam mogla odoljeti, tako me je milo gledala da sam je morala imati - 8 Eura - kod nas nisam nigdje vidjela tu boju, ali vjerujem da će na sajmovima biti.

Jako volim bijele i žute margeritice, a očito ih vole i Lora i Hamara, pa smo si svaka kupile po jednu bijelu, jer su žute bile nekako jadne - 5 Eura

Iako sam rekla kako neću kupovati više ništa i porekla već sto puta ovo su lukovice velikocvjetnih begonija crvena, narančasta, bijela i žuta. Ako ste vidjeli sarajkine, a ja jesam na slici i u živo, razumjet ćete da sam ih morala imati - 4 komada (velike su ko krafne) - 5 eura.

To je bio moj ulov, da sam znala da nas nitko neće gledati kupila bi si cikasicu od 3 metra -to je naravno šala.

Šaljem post kako bi se što dulje mogle diviti mojim cvjećkama, dok ja piše izvještaj!smile96

Dopala mi se i ova aza
RIJEKA

Na vrh
moon View Drop Down
administrator
administrator

Bodovi: 10501
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje moon Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Ožujak 2011 u 18:00
Lijepe slke, a i društvo Miro K Wink
Na vrh
Mikica View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3024
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mikica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Ožujak 2011 u 16:45
Triša je na maškarama i bojim se da od slika iz Italije danas neće biti ništa-
Na vrh
arim View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1377
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje arim Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Ožujak 2011 u 16:23
prelijepo i ja čekam još slikica,
Miro pa ti si odmah nađeš društvoWink
Na vrh
natalija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5452
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje natalija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Ožujak 2011 u 15:44
svašta lijepoga ste vidjele i poslikale, ovo je kako reče milica - prelijepo, čekamo nove sličice 
Na vrh
milica7 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 10300
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje milica7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Ožujak 2011 u 14:24
Ovo što je do sada pokazano zaista je prelijepo......smile76
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
Na vrh
anči39 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3042
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anči39 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Ožujak 2011 u 13:45
smile227 čekamo nove slikice!

Pokažite nam što ste kupile smile126
"pravi prijatelj je ona osoba koja te drži za ruke i dodiruje tvoje srce!"
Na vrh
Mira K View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 5574
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mira K Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Ožujak 2011 u 13:25

Drage moje, da vam se i ja javim sa utiscima. Bilo je super, ja se jednostavno dobro osjećam na tom mjestu i išla bih ponovo... Što god tamo izložili sve je toliko lijepo da ničemu ne možeš odoljeti. Slike će vam sve reći... Kako sam i ja slikala sve ću prosljediti Triši da ih ona ukomponira sa svojim slikama i ispriča vam priču.. Znate da ona to radi najbolje Big%20smile

Pozdrav od mene...smile75

Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Ožujak 2011 u 12:28
Predivne slikice, sada ću staviti i ja naše.
RIJEKA

Na vrh
bubica 78 View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 259
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bubica 78 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Ožujak 2011 u 12:21

začin mora teći
Na vrh
gioiaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 16587
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gioiaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Ožujak 2011 u 10:57
Na vrh
anči39 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3042
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anči39 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Ožujak 2011 u 10:50
smile93smile93 prelijepo !
"pravi prijatelj je ona osoba koja te drži za ruke i dodiruje tvoje srce!"
Na vrh
bubica 78 View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bubica 78 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Ožujak 2011 u 10:41

začin mora teći
Na vrh
bubica 78 View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bubica 78 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Ožujak 2011 u 23:50

a sada odoh spavat, jer sam stvarno umorna, pozdrav :))

začin mora teći
Na vrh
bubica 78 View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bubica 78 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Ožujak 2011 u 23:38

začin mora teći
Na vrh
bubica 78 View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bubica 78 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Ožujak 2011 u 23:35

začin mora teći
Na vrh
bubica 78 View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bubica 78 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Ožujak 2011 u 23:24

začin mora teći
Na vrh
bubica 78 View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bubica 78 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Ožujak 2011 u 23:16

krasan plavi jaglac

začin mora teći
Na vrh
bubica 78 View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bubica 78 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Ožujak 2011 u 23:07
 sajam..
dojmovi, manje cvijeća je bilo u ponudi nego prošle godine, manje ljudi je bilo, i manje ljudi je kupovalo cvijeće (barem za ovaj prvi dan)

..nažalost sjedila sam u busu kraj likice koja nije prestala pričati..Dead

evo slika..Smile

začin mora teći
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 45678 12>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,172 sekundi.